Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sanyixXx
üzenetére
"most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!" - tudathasadás?

skacok, életem leghosszadalmasabb adatmentésén vagyok túl. bátyám ősrégi PII-es gépéről mentettük le a fontosabbnak ítélt mp3-ait és dokumentumait. a szükséges nehezítés az volt a dologban, hogy 1. nincs semmilyen hálózatra csatlakozva, 2. a vinyóját nem lehet kiszedni a házból (valami ősrégi Compaq, aminek szvsz forrasztva vannak az oldallapjai, mert nem lehet leszedni őket, max. hidegvágóval), 3. van usb-csatlakozója, de minek, mert egyrészt egy db pendrive-on kívül nem ismert fel mást, másrészt a sebessége alapján az usb 0.00001béta szabvány lehetett
- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)... 
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)...