Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szerintem nem erről van szó...megint haveromékat hozom fel példaként mert akiről te irtál nem ismerem őket...
szóval ők úgyvannak vele hogy amijük van elég. 2en laknak 60nmen és fullosan szépen nézki...ugyanígy vannak a kocsival 8 éve szólgálja őket és nem akarnak újjat hiszen csak városban használják.Haver dolgozott egész nyáron 380ezret keresett felújította a kocsiját és már nem akarja lecserélni max egy G40-es blokkot bele.
Ő azért jár márkás cuccokba mert az tetszik neki. Én is így vagyok vele csak VANS, Etnies cipők (már) mert azok tetszenek és kidobokrá 17-20 ezer forintokat.
Amúgy szerintem nem ciki 20k-s cuccokba járni válaszolva a kérdésedre....
Jah és egy nagy lol....tudod vannak ilyen tipegő balett cipők ami most nagy divat a csajoknál..néztünk cipőt haverral...meg láttam egy ilyen tipegőt Lacoste 21k-ért egy olyan szar...csak azért mert ott a krokodil vagy mi
ez pl gáz semmivel nem jobb mint a 3k-s kínai.. de ők tudják
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez pl gáz semmivel nem jobb mint a 3k-s kínai.. de ők tudják