- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Acer LED monitor (B247Y)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest