Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest