Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Letiltott Instagram Fiók visszaszerzést
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest