Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Elég durva dolgokat kell , hogy megosszak veletek.
Tudjátok mit tanulok, hova jártam suliba. Összefutottam a régi TO-s nénivel, és hitetlenkedve hallom, hogy hány embert vesznek fel (800) arra a szakra, amit én is csináltam(akkor 300 volt). Majdnem hogy a tanárok lettek "megfenyítve" , hogy ne rúgjanak már ki ennyi diákot, ne buktassanak ennyit.
Igenám, de nem kell őket félteni ( és szerintem tök ügyesek voltak) , így hát az elsősöknek készítettek év eleji matek felmérőt. Gimis anyagból persze. UGye msotanában mr nincsnenek felvételi vizsgák.....
No mik derültek ki?
Pl. 90 emberből alig pár volt, aki átment rajta
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)
Lényeg a lényeg, a szóró tantárgynál (pl. matek) ha túl sokan buknak, és ezért ukáz jönne fentről , hogy nem kéne, akkor szólnak, hogy e-e-e , bibi van a gyerek tudásával...Hát komoylan mondom, agyam eldobom, hogy hogy van pofájuk műszaki főiskolára menni olyanoknak, akik még a gimis matekból is hülyék

Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)