- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Elég durva dolgokat kell , hogy megosszak veletek.
Tudjátok mit tanulok, hova jártam suliba. Összefutottam a régi TO-s nénivel, és hitetlenkedve hallom, hogy hány embert vesznek fel (800) arra a szakra, amit én is csináltam(akkor 300 volt). Majdnem hogy a tanárok lettek "megfenyítve" , hogy ne rúgjanak már ki ennyi diákot, ne buktassanak ennyit.
Igenám, de nem kell őket félteni ( és szerintem tök ügyesek voltak) , így hát az elsősöknek készítettek év eleji matek felmérőt. Gimis anyagból persze. UGye msotanában mr nincsnenek felvételi vizsgák.....
No mik derültek ki?
Pl. 90 emberből alig pár volt, aki átment rajta
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)
Lényeg a lényeg, a szóró tantárgynál (pl. matek) ha túl sokan buknak, és ezért ukáz jönne fentről , hogy nem kéne, akkor szólnak, hogy e-e-e , bibi van a gyerek tudásával...Hát komoylan mondom, agyam eldobom, hogy hogy van pofájuk műszaki főiskolára menni olyanoknak, akik még a gimis matekból is hülyék

Aktív témák
- Brave
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)