Hirdetés

Aktív témák

• escie

őstag

válasz bambano #18337 üzenetére

1.
    a vegen lehet, hogy ezzel jarok a legjobban. egyedul nem sokat erek, a tobbiek meg minek allnanak mellem, ok is feltik a sajat kis dolgaikat. a fene tudja... :U

2.
    ilyen kicsinyes bosszu szerintem ram nezve lenne szegyen. kulonben is, a kocsija nem tehet semmirol. szerintem jogsija sincs, nemhogy kocsija.

3.
    ez tunik a lejjobbnak, csak attol felek, hogy kapna valami kis retorziot, okkal, joggal, tudna mirol van szo, es leverne a hallgatokon.
    (a leanyzo sajna elhagyta a varos, sulit, engem, szoval most magam vagyok ezugyben.)

olyasmire is gondoltam, hogy megnezem a vizsgaszabalyzatot, mert gyakjegyjavitasra van mod egy felevben, egy targybol. nem tudom, kotelezo-e ilyet biztositani, de ha igen, es nem ad ra lehetoseget, egy ujabb fogasom van. ha megszivat valami durva anyaggal, megintcsak erdekes, mert semmit nem tanitott, a hallgatok tartottak eloadasokat.

a fene tudja...
    lehet, hogy valamelyik komolyabb, magasabb beosztasu tanarral kene beszelni, aki raadasul jo arc is. meg a hot-nel is kerdezgetek majd, mit javasolnak.

Aktív témák