- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
igen, ezt is kene.
amihez velemenyem szerint nem ert(szamtech jellegu targyak), abbol megy a kiseloadasos hulyeskedes, motivalatlan, ctrc-ctrlv dolgozatokat eloallito hallgatokkal, toluk nem kerdezek, minek? ok velem vannak. vagyunk paran, akik kapunk a lehetosegen, ha temat lehet valasztani, es valami jo kis szaftosat valasztunk, ami tenyleg erdekes, erdekel minket, az ora temajaba is van. (az ominozus eloadasombol szerintem egy szot nem ertett, kisse ijedt fejjel ult, es nezett.)
altalaban a tobbi hallgato kerdezi:
- mit valasztottal?
- xy(elmondom mit)
- az meg mi?!
tehat vagyunk paran, akik lelkesedunk.
a tobbiek ugy le se tojjak az egeszet, jo a kettes, mer' nem orulok a negyesemnek?!
amihez ert, ami a szakmaja, abbol meg en vagyok tok, igy sokat kerdezni nem tudok, legfeljebb hinni neki. de tudod, azt ugy lehet erezni, ha valaki felkeszulten eloadja amit kell, minden hulye kerdesre felelni tud, feltalalja magat az adott temaban eloallo nem vart problemaban. nos, ez a tanar a felev soran nem egyszer sult bele peldaba, azota se tudjuk mi a megoldas, ez az egyik legszivatosabb targy. meg szerencse, hogy az eloadast egy komoly szakember tarotta, igy az eloadasjegyzetbol ki lehet okoskodni nagyresz a lenyeget.
javitani ezt mar nem lehet, beirattam. nem tudtam jobbat, vagy most irtam volna este, hosszu nap utan, nyilvan lerontom a negyest, vagy szerdan, ket durva vizsgazh utan. ez is eselytelen lett volna. foleg, hogy konkret anyag nincs, csak feltesz valami barom kerdest. (voltam mar nala hasonlo okbol, tudom.
)
hat benne nincs emberi nagysag, sot kicsinyesseg van. lehet, hogy be kene mennem hozza, es beszelni. sajna nem vagyok jo politikus, tuti leszerelne valami szar dumaval, es csak idegesebb, es tehetetlenebb lennek.arra is gondoltam, hogy keresni minden szituaciot vele, es provokalni, provokalni, provokalni, mignem elszolja magat, vagy kinos helyzetbe nem jon. nem is igazan az otosom kell, hanem elegtetel. gyarlo vagyok.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)