Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
igen, ezt is kene.
amihez velemenyem szerint nem ert(szamtech jellegu targyak), abbol megy a kiseloadasos hulyeskedes, motivalatlan, ctrc-ctrlv dolgozatokat eloallito hallgatokkal, toluk nem kerdezek, minek? ok velem vannak. vagyunk paran, akik kapunk a lehetosegen, ha temat lehet valasztani, es valami jo kis szaftosat valasztunk, ami tenyleg erdekes, erdekel minket, az ora temajaba is van. (az ominozus eloadasombol szerintem egy szot nem ertett, kisse ijedt fejjel ult, es nezett.)
altalaban a tobbi hallgato kerdezi:
- mit valasztottal?
- xy(elmondom mit)
- az meg mi?!
tehat vagyunk paran, akik lelkesedunk.
a tobbiek ugy le se tojjak az egeszet, jo a kettes, mer' nem orulok a negyesemnek?!
amihez ert, ami a szakmaja, abbol meg en vagyok tok, igy sokat kerdezni nem tudok, legfeljebb hinni neki. de tudod, azt ugy lehet erezni, ha valaki felkeszulten eloadja amit kell, minden hulye kerdesre felelni tud, feltalalja magat az adott temaban eloallo nem vart problemaban. nos, ez a tanar a felev soran nem egyszer sult bele peldaba, azota se tudjuk mi a megoldas, ez az egyik legszivatosabb targy. meg szerencse, hogy az eloadast egy komoly szakember tarotta, igy az eloadasjegyzetbol ki lehet okoskodni nagyresz a lenyeget.
javitani ezt mar nem lehet, beirattam. nem tudtam jobbat, vagy most irtam volna este, hosszu nap utan, nyilvan lerontom a negyest, vagy szerdan, ket durva vizsgazh utan. ez is eselytelen lett volna. foleg, hogy konkret anyag nincs, csak feltesz valami barom kerdest. (voltam mar nala hasonlo okbol, tudom.
)
hat benne nincs emberi nagysag, sot kicsinyesseg van. lehet, hogy be kene mennem hozza, es beszelni. sajna nem vagyok jo politikus, tuti leszerelne valami szar dumaval, es csak idegesebb, es tehetetlenebb lennek.arra is gondoltam, hogy keresni minden szituaciot vele, es provokalni, provokalni, provokalni, mignem elszolja magat, vagy kinos helyzetbe nem jon. nem is igazan az otosom kell, hanem elegtetel. gyarlo vagyok.
Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)