Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Zewa: Valóban, tehát előbb altémát kell választani. Így már tényleg látható. Köszönöm!
KrenAtesz: Elhittem eddig is, hogy ott van, csak mint közben kideült, nem választottam témát, csak a bal oldalt található fő fórumbgomb irányította oldalon akartam témázni.. :]
Egyébként a témában (Bluetooth adapterek) nem találtam átfogó, márkákra kiterjedő témát, de lehet ezt is megoldja az alkategória választás - bár az általános keresőnek ezt át kellett volna hidalnia.
-
LonGleY
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jobb felső sarokban itt, a témán belül látom az "új hozzászólás írását", de a fórumtémák listájánál ez a rész tök üres. Megnézem mi a helyzet az Outpost beállításaiban.. de ettől függetlenül is furcsállom. Az új téma tán flash alapon lenne? Mert majd' minden wenlapon tiltom a reklámok miatt.
-
LonGleY
veterán
Haj!
Hol tudok új témát létrehozni? akárhogy keresem, mintha a föld nyelte volna el - bár sosem láttam ilyen menüpontot. Jogosultság kérdése, esetleg túl aktívan működik a tűzfalam ad-blokkere? :] Mindenesetre egy linket hadd kérjek tőletek! Köszi!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest