Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Messzemenőkig elégedett vagyok a szombat esétvel, ami vasárnap reggel 6-ig tartott. De akkor már nembírtam nyitvatartani a szemem.
Moski helyett volt Stoli. De állítólag volt ott a kocsmában billiárdasztalon vetkőztetés(engem, de nem emlékszem), fülnyalogatás, pultra lányok felfekvés és egymás kényeztetés, meg egyéb kihívóan galád feladat, amit az üvegpörgetés és a szigorított játékszabályok toltak komolyabbra. Ezt egyeztetnem kell többiekkel, mert nem kristálytiszta. A pultossrác egész toleráns volt. Fogalmazni még mindig nem tudok. Nem szabad napi egyszeri déli étkezéssel este inni, mert hanyattvágós. De egy 1m-szer 1,70-es placcon sem aludtam még földön harmadmagammal. Eddig. Paradicsomlét ide vagy 10 litert!
Budaörsön Padlás ismerős valakinek?
Pfűű..
Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest