Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én is azt hittem, de másnap kómázgatva emlegették a többiek, és kezdett gyanús lenni.

Amúgy meg hagy jusson már néha egy kis jó is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárány úr: nagyjából érthető, sajnos az alkohol kultúrált mértékletes fogyasztása még mindig együtt jár a szociális kapcsolatok szövevényesedésével, és mint ilyen, szeret róla beszélni az ember.
De írj az ilyen eseteidről Te is, én szívesen olvasom, ha nem csak az alkohol mértéktelen bedöntésén van a hangsúly, ahogy én is a tényfeltárásaimon próbálom a többi eseményre helyezni. Azt meg nem írhatom hogy ezt mind színjózanul követtük el, mert az meg nem igaz. Gátlásokat meg bizonyos szintig oldani kell.
De ismétlem, valóban, nem erről kell hogy szóljon minden.
Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)