Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mámmeginmeg mirő maradtam lejaén???
De azé, látomám,. jójött a segiccség .
Pedigaszittem köllhetekmég énis!!!

/BTW a Tiv-ék deklaráltan maradnak távol mostanság??? És Télapu télleg elment az OLED-ekhez????
/ -
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Átgondoltam, és úgy látom, hogy ez nagy részben azért volt mert "én" írtam, mivel más esetekben mikor ilyen szavak szerepelnek - akár kicsillagozatlanul - elsiklotok felette. Ez nem feltétlen baj, csak ha én moderátor lennék elvárnék némi következetességet magamtól.
Tudom, hogy nem értünk egyet, de én így látom, és mások is így látják. Ja és tény. Elég csak beírni a keresőbe ebbe a topikba a férfi nem szerv "f" betűvel kezdődő nevét ami "sz"-re végződik és köztük egy "a" van.
Nem azt mondom, hogy az a baj, hogy moderáltátok, nem is az, hogy mást nem, hanem az, hogy kettős mérce van.
Várom válaszotok.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor ez esetben arányos büntetés( vagy ha a figyelmeztetés az volt akkor az ), hsz-ek törlése.
Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs