- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
-
Gero
tag
válasz
tiv83us #1436 üzenetére
szerintem O az angol akcentusra ertette, ha magyarul beszelsz
ket eve vagyok itt, talalkoztam jopar magyarral akik, mar tobb mint 20 eve itt elnek, es akcentus nelkul beszelnek magyarul.
annyi valtozok talan, hogyha itteni magyarral beszelgetsz, akkor par szot siman kicsereltek angol szavakra, de nem azert mer nem emlekeznek ra magyarul, hanem valahogy igy jon ki. -
PazsitZ
addikt
válasz
tiv83us #1298 üzenetére
Azt bírtam mikor, a Die Hard 3-ban elkötik a Yugo-t, ''keveset eszik, de nem megy''
Hát igen, kis 1.1es motor...
''a 110-es lélektani határnál valószínűleg valamiféle aerodinamikai küszöb leledzik, ekkor ugyanis a kormány hihetetlenül könnyűvé válik, a pilóta minden kapcsolatát elveszíti az úttal.'' [link]
És tényleg így van..., de szeretem, aranyos kis kocsi
[Szerkesztve] -
válasz
tiv83us #1116 üzenetére
Végre egy olyan nap amikor okkal bebaszhatnál erre még ezt is eszedbe kell juttatni, no ugrás a bótba, 1 tálca sör, tangás jányokat az asztalra, vagy ha nincsenek akkor ugorj fel Te, csak akkor húzd az asztalt tükörközelbe, hogy lássál is valamit
Vlagyi: Nézem én neki ezerrel -
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:
tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nabazeg.. itt is világos van, jóvan?.. miért is ne?
tudatom olyan, mint a békebeli örömházakban iparkodó cirka ötvenes hölgyemégyek legnemesb testrés(z)ei, röviden: tág, ebbe minden, még a felkelő/tomboló nap japanoid sugara is belefér
bal kezemben sör, jobbomban jobbom, hávájvan
na egs, megmittomén :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest