Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Ma színházba megyek, ma színházba megyek!

A Hermelint nézzük meg a Nemzetiben...
-
burgatshow
veterán
Kockulásos meleg van!

Klíma rulez!
-
burgatshow
veterán
Csak nekem ilyen bonyolult a ti érettségi rendszeretek, vagy más is küzd a logikájával?

Mod: Ilyen pókot akarok, sajna a nevét nem tudom: [link]
Mod 2:
Neve: Poecilotheria metallica
Angol neve: Metallic Blue Ornamental Tree Spider
Család: Theraphosidae
Alcsoport: Poecilotheriinae
Mod 3, neduddki: Bazzeg, odáig el is kell jutni, hogy ne legyen rajta kurva tojáshéj!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Azt hittem leborulok a székről: [link]
-
burgatshow
veterán
Guten Morgen!
Kurva meleg van pedig még csak fél 10...
-
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Éhes vagy, vagy fekélyed van?

-
burgatshow
veterán
Fúúú gyerekek!
Megnéztem az ''Egy Gésa Emlékiratai'' című filmet és mit ne mondjak. A film gyönyörűen mutatja be a gésák akkori, hagyományos világát, de az is biztos, hogy abban az időben azért nem szívesen lettem volna gésának alkalmas nő.
Nézzétek meg, nagyon jó és igényes film.
Amúgy estét mindenkinek!
-
burgatshow
veterán
De miért, nincs igaza? Tényleg nem kell több. Ha meg úgy állt volna a témához, hogy a sex az tabu, meg tiltandó dolog, akkor sokkal rosszabb helyzet is létrejöhetett volna... Ez így teljesen korrekt.
Egyébként anyám is elpaterolja húgomat ha megkérem... Meg úgy globálisan felszívódik az egész család...
Mod: Párom szülei is nagyon rendesek, bármikor fordulhatok hozzájuk is segítségért.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Én sem kívánok többet. Esküszöm vége lesz ennek az egész - érettséginek nem nevezhető valaminek - úgy be fogok rúgni mint az albán szamár soha, majd utána akkorát alszok, hogy egy hétig fel sem lehet majd kelteni.
Miután letudtam a fentebb vázolt célokat, nyugodtan, békiben, a teraszon társaságban kijelenthetjük majd párommal és a haverokkal (Tamás és a haverok, ja nem az Dawson volt...
), hogy VÉGE. 
Csak mán lennénk ott... -
burgatshow
veterán
Azt hiszem elmegyek sétálni, hogy kipucoljam az agyam.

-
burgatshow
veterán
Tiszta gáz ez a mai nap...
-
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha sikerült volna lenyelnem, akkor valószínűleg nem írtam volna ide.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
burgatshow
veterán
Good morning!
Tudjátok milyen rossz érzés úgy ébredni, hogy a hátadon fekszel, kinyitod a szemedet és egy kurva nagy, ronda pók van veled szembe a plafonon? Majd neki áll ereszkedni? Nem tudtam, hogy elugorjak, vagy sugárba lehánnyam a pókot ezzel együtt magamat...
Azt hiszem megyek és iszok egy KV-t.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én is elmennék boltba nagyon szívesen és minden további nélkül vennék pár üveg sört, a bökkenő nem is ezzel lenne, hanem amikor a kasszánál az embernek a zsebébe kell nyúlnia és mint egy rémálom felkiált, hogy: ''NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!''
Magyarán, egy árva bumburnyákom sem vogymuk!
-
burgatshow
veterán
Végre sikerült összebarátkoztatnom az EAC-ot a Lame-val, úgyhogy most már fel is tageli a nyomorék. Nem volt egszerű menet...

-
burgatshow
veterán
Én némi fejfájással ébredtem egy órája. Azóta már az arcomba toltam egy adag borsófőzeléket és természetesen liter számra tolom a NA folyadékokat magamban...

-
burgatshow
veterán
Áhh most szar voltam. Fél óra alatt csak 96-ot tudtam leszedni. Most pedig még van egy kis dolgom. Majd visszanézek...

-
burgatshow
veterán
Megyek gyilkolok egy-két stroggot.

![[kép] [kép]](http://images.apple.com/games/articles/2006/03/quake4/images/logonotext.jpg)
-
burgatshow
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én egy 2,1-es AMD Throughbed-ről váltottam Core Duo-ra is iszonyatosan más. Nagyon hasít. Kis túlzás amit írsz, de majdnem valóság amit leírtál:
''meglátod pl, milyen gödülékeny lesz a winamp hallgatás videokonvertálás és fotosoppozás alatt, miközben a háttérben fut a stalker és 3dmark''
-
burgatshow
veterán
Sebaj, most Quake 4-tem egy kicsit. Bár kicsit fura, hogy alig tudom megizzasztani a procit. Csak langyos levegőt fúj ki oldalt, semmi extrém. Lehet az a baj, hogy feltettem a multi processor patchet a játékhoz?
De akkor jobban kéne melegednie nem elvégre mind a két proci dolgozik... -
burgatshow
veterán
Nekem most még lehetne választani az alvás és a php-zás között, de az elsőhöz még nem vagyok megfelelő állapotban értsd nem vagyok álmos, a másodikhoz meg nincs kedvem az emelt szintű érettségi után...
Marad a játék. 
Carbon nem indul. Lehet a szélesvásznú kijelzővel és a hozzátartozó felbontással van baja.
Vlad: Csak remélni tudom...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Nesze neked demokrácia! Engedjétek már meg nekem, hogy kiválasszam mi az, ami nekem tetszik és mi az ami nem. Hát mentem lefosom a bokám. Különben már egy párszor végig toltam...

Legalább megnézem mit tol az új notim. Kiváncsi vagyok rá...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Unalmasak vagytok!

-
burgatshow
veterán
Én például akkor szoktam magamban egy jót kuncogni, mikor ismerősnél látom, hogy mit össze görcsöl a kézifékkel emelkedőn, mert nem tudja a kuplung-gázzal megtartani az autót (és most nem hosszas várakozásról beszélek hanem pár másodpercről).
Nekem lesz lassan egy éves a jogsim, de hála az égnek kuplungolni azért talán már tudok.
A Seat-os téma meg tök vicc. Hát igen, szakmai ártalom.
-
burgatshow
veterán
Unalmasak vagytok...

Mod: Egyébként a kinti hőmérő 37°C-ot, a lakási peidg 29-et mutat. Asszem klíma lesz belőle mindjárt...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Na! Végre kezdem teljesen belakni az új notimat, most éppen egy proxy került fel a gépre és csak úgy hasít a net!

Amúgy rég voltam itt, mizu?

Mod: és Whisky-t iszok dupla jéggel!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Visszatértem. Most értem haza, angol érettségi rulez!

-
burgatshow
veterán
Matek érettségi: [link]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
A következő 96 órám menetterve:
- Most eszem és filmet fogok nézni.
- A filmnek kábé 1 óra felé lesz vége, alvás.
- Legkésőbb 6-kor felkelek és tanulni fogok egész délelőtt.
- Délután kettő felé elindulok Kedveshez.
- Ott leszek jó sokáig, éjszaka minden lesz csak alvás nem.
- Hétfőn reggel döglés az ágyban, majd valamikor hazakeveredés.
- Hétfőn délután és este házibuli sok sörrel.
- Majd Kedden 7-kor kelés, hogy elérjem a 8:20-as vonatot úgyanis kisérettségi matekból kedden 9-től 12-ig.
- Délben végzünk a 12:10-es gyorsat elkapjuk akkor 1-re itt vagyunk nálam. Etye-petye majd vhogy haza kéne juttatni Mártit majd szerdán suli.
Tömör voltam?
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Terror Házába a fényképezéshez kell-e speciális jegy, vagy nyugodtan fényképezhetek majd a normál diákjegyemmel?
Köszi előre is, az infó jó lenne, ha gyorsan jönne, mert a hivatalos oldalán nem tesznek róla említést és holnap már megyek.
Amúgy mizu? Rég voltam erre.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- Linux Mint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De most tényleg...

Megkíméled magad a lábmosás folyamatától...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.k1der.net/modules/blogs/public/maxi/images/dessin/santa-claus-drunk.jpg)