Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Dezsír, megint vérzett az orrom. Mondjuk most legalább gyorsan elállt. Mintha a géz is kiesett volna valahova, nem tudom..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Ejnye!
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S -
Drizzt
nagyúr
Hát a múlt héten bírt orrvérzéseim ma a kórházban végződtek. Ma reggel mindenféle piszkálás nélkül vérzett vagy 20 percet, aztán elmentem suliba, s akkor már mindkét orrlyukamból vérzett, atán hívtak mentőt, s gégészeten valamivel bekenték belül az orrom, annyit mondtak, hogy egy ér ki van tágulva, majd vártam a papírra két órát, mert az orvos elfelejtette megírni...
Azért picit paráztam, amikor már 30 perce vérzett az orrom, mentő meg még mindig sehol... -
Drizzt
nagyúr
Áhhhh. Néha ha nagyon picit kaparom, elkezd vérezni az orrom, az utóbbi két napban nagyon rossz volt, alig áll el, s egy ideig a torkomba folyik miután eldugaszolom az orrom. Lassan alvad. Most is elkezdett vérez vagy 15 perce, de még mindig nem 100%-osan állt el.
-
Drizzt
nagyúr
[link]
A kutya vigye el!
-
Drizzt
nagyúr
Tanulok adatbázisokra, de az egyik szememen be, a másikon ki.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, nagyon rossz a szorgalmi időszak idén! Már két hete nem voltam sehol, kétnaponta házileadások, meg zh-k. ::S
-
Drizzt
nagyúr
Valahogy meg lehet csinálni, hogy egy pdf-et sötétebben nyomtassak ki?
Elkezdtem kinyomtatni egy pdf-et(perszehogy tanulnivaló), s tök szürke, de nem a nyomtatóval van a baj, mert a tesztkép szép fekete.
Aktív témák
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S