Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Szerintem nem állja a pofám, bár nemtom mirét, én csak próbálom elütni az időt mint bárki más aki idejár, bizonyára a neveltetésemmel és a stílusommal leheta gond, hát ez van, én ilyen vagyok, nem tudok és nem isakarok megváltozni, ha meg majd nagyon a bögyébe leszek majd banolhat, és marad nektek egy szép emlék rólam, legalábbis remélem, mert bármilyen fura én tök jól elvagyok itt veletek, jobban repül a munkaidő itt mint a slágerrádióban
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj