Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
törölt tag
zavar valakit az aláírásom?Mert az egyik moderátor írt nekem egy kedves üzenetet hogy váltsak mert őt sérti mivel állatbarát...........
-
Ramius
őstag
Szép napot!
Vasárnapi ebéd, és egy nagy adag almás rétes után alig birok mozogni...
-
Kidus
őstag
Annyira igazi vasarnapi hangulat van koros korul

Sut a napocs, jo az ido, az emberek kivonultak a garazsokhoz szerelgetni, beszelgetni.
Innen-onnan zenet hallani, nalam nyitva minden ajto, ablak
Beke van.
Mindenkinek nagyon szep vasarnapot! -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Irigyellek, én már megfőztem az ebédem is......
-
neongorack
senior tag
Én meg most keltem egy fél órája
, beállítottam az ébresztőt a mobilomon, aztán lenyomtam mikor csörgött, tudtam, hogy messzebb kellett volna raknom magamtól 
-
csapos2
addikt
Én azt gondoltam, mi egy nagy család vagyunk.
-
ladybug
őstag
No, látom mozgalmas éjszakája volt mindenkinek.
Azért szép, jó reggelt kívánok, mégha ködös, szürke is az idő odakint.![[kép] [kép]](http://img149.imageshack.us/img149/733/goodmorningay8.jpg)
-
kymco
veterán
Szép álmokat!
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
7-kor ébresztettek
a gyerekek..... -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Eddig nekünk sem volt gondunk....
no mindegy mennem kell aludni, mert van még két hús-vér gyermekem, akik reggel 7 körül ébreszteni fognak, az tuti..... Jó éjt! -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Csak a lábamon van egy horzsolás... biztos a lépcső. A paprikajancsi ütései erőtlenek, a rugása töketlen volt (a barátai keze között próbálkozott)... ellenben elakadt a lélegzetem, mikor fojtogatott... de ennek nincs nyoma.....
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Azért bánom, hogy annyira ideges lettem, hogy ököllel vertem a bejárati ajtójukat.....
Szegény feleségem félt a lakásban... nem igen tud segíteni, állapotos, még jó, hogy nem avatkozott bele.... -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
És még mindig nem tudok aludni.... Bár most már csönd van....
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Hát igen... népi játék ez a villanyóra kapcsolgatás
-
neongorack
senior tag
kb egy éve a közösképviselő egy nő volt a mi tizesünkben, Akkor még nem volt ekkora a hangrendszerem, de már akkor is reklamált, hogy kussoltassam el, délután 3 kor (15:00)!
Ötödiken lakik, nem hiszem el, hogy ott zavarja (én elsőn)!
2 szer nyomta le a villanyóránkat, de akkor aztmondtam vége, olyan ideges voltam, hogy ököllel teljes erőmből beleütöttem az ajtónkba és olyat üvöltöttem, hogy az az ötödiken simán hallották, a nő úgy futott el a lépcsőház ajtajunk elöl, hogy még a villanyóra szekrény ajtaját is nyitvahagyta!
Aztán leváltották, mert kiderült, hogy alkesz és a közös kasszából sikkasztott, gondolom kellett piára!
A mi óránkat lenyomta bezzeg a csávesznak a földszinten nem mert szólni, mert tudta, hogy az kifilézné
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Nem gyakran teszi, de ez a két nap betett nekem... ököllel vertem az ajtaját, mert kikapcsolta a csengőt.... egyébként ő is átlós szomszéd....
Folytogatott ez a paprikajancsi, rugdosott, verte a fejemet, miközben a többi engem és időnként őt is le akarta fogni... kevés sikerrel.... én nem vagyok egy bunyós tipus, utoljára 16-20 éve verekedtem..... lehe, hogy 25 is van...
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje! -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Eltaláltad...

Sőt tegnap is... és ma hajnalban elszakadt a cérna... én nem akartam verekedni, de a társasházi szomszédom egyik vendége igen... Egyenlő erők álltak szemben
... én voltam pizsamában egyedül, de meglehetősen idegesen, ők pedig négyen..... Az az egy paprikajancsi folyamatosan ütlegelni akart, meg rugdosni, a szük lépcsőházi folyosón, én pedig csak csendet akartam hajnali fél egykor végre... -
kymco
veterán
Egy fél órája majdnem összeverekedtem a szomszédommal...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nem akar vki kidobni 256 mb ddr modult?

-
Ramius
őstag
A cherry coke mintájára az előbb összeöntöttem kólát meg meggyes liftet (nem a felvonót
). Rá kellett jönnöm, hogy jobb mint az eredeti 
-
Bash
őstag
Azt a hétszázát.
Épp elfogyasztottam a késői ebédemet egy nagy tányér krumplistészta formájában, gondoltam megfejelem egy jégkrémmel. Benéztem a fagyasztóba, és elkerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy el lett pusztítva az összes.
Kb. másfél hete lehettünk boltban és azóta elfogyott, talán kettőt ha ettem belőle.
-
Shadowfax
addikt
Katicának boldog névnapot kívánok.

![[kép] [kép]](http://www.kepes-lap.hu/preview/www/gleam/20050425_083900/nevnap22.jpg)
-
BlacKSouL
addikt
Na szürcsöljünk be pár korsó sört..

-
Csapi007
veterán
Hello
Akit érdekel 7-kor lesz a plexi oldallapkészítéses cikkem premierje. -
ngabor2
nagyúr
no jó, akkor legyilkolom a polyéntot:
a gyertya bele a kanóc.
annak a 3/5-e nóc
nóccor nóc az hatvannégy
engem meg a teszkó ajándékötletei zsibbasztottak le. usb-s lávalámpa. usb-s számítógép-porszívó, mondjuk ez praktikus. volt még egy pár hasonlóan eszement dolog, azokat taktikai okokból meg se jegyeztem. -
MarKoo
addikt
Egy kis találós kérdés, a nagy hallgatás után:
A gyertyabél 3/5-ének a négyzete? Mi az?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi UFO kolléga a kimerítő elemzésért, ezek szerint kicsit melléolvastam
.De akkor is eléggé sok minden reményt fűztek ehhez a sorozathoz szegények, a megaműsorokkal kapcsolatban, én már csak VV2000-et és a BB5000-et várom, bár ezekkel a műsorokkal eléggé leálltak mostanság, hála a magaságosnak 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
''hiszen mind a 26 első évadra tervezett részt le kell forgatni''
átfogalmazom hogy értsd
: hiszen mind a 26db epizódot, vagyis a teljes első évadot le kell forgatni
mega-, szuper-, sztár-, csoda-, álom-, ezek közül bármelyiket ragasztod egy teljesen hétköznapi szó elé, azzal 90%-os tutibiztos marketing-nyereséget könyvelhetsz el, vagyis a terméket, szolgáltatást jóval többen fogják venni. Én meg ezt utálom.
Álomhétvége sztárszínészekkel szuper ellátással csodaautóval utazva...megaf.szomnemkéne.. -
AMD Power
titán
[link]
Ez azért durva! Bár nekem alapban szimpatikusabb az RTL Klub ,de a Született feleségek nagyon szeretem!
-
-
parandroid
félisten
Légies barátunk ritkán jár bevásárolni. Viszont a netes kínálatot legalább ismerhetné.

600-1000,- Ft között teljesen jó filmeket lehet kapni amúgy, de manapság már az újak is hamar 2000,- Ft körüli szintre kerülnek, és onnét akciózzák őket tovább.
Kontrasztként ajánlanám mindenki figyelmébe a zenei CD-k és újabban főleg a könyvek árát!
neduddki: Ugye nem a mi adagunkat kínálgatod most???
p -
Nics benne átverés, Tecsóban, Mediában, meg hasonló helyeken láttam már én is, sőt vettem is jópárat már, a legolcsóbb most a Tescoban asszem 399árt igaz ez csak pár darab film, na meg ennyit sem nagyon érnek, olyan érdekes filmek

neduddki:Üzemanyag alatt piát értesz?Ha igen akkor hozzad csak
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Valaki legyen kedves felvilágosítani!
Elképzelhető, hogy keresdekelmi forgalomban, legálisan lehet kapni eredeti DVD filmeket 1000 Ft-ért?!
Én vagyok alultájékozott, vagy tényleg ennyire lementek a DVD árak? És szerintem nem is gagyi filmek:
- K-Pax
- Hölgyválasz
- Amelie csodálatos élete
- stb...
Szóval ezek butított verziók, vagy hol van itt az átverés?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Rosszeletu Banda! Karacsony leott gyun meg egy ksi uzemanyag, 1-2 liter meg logoban van belole, ha vkink trobb kell a zlegyen szives kzolni mert akkor tobbet hozatok:- )))
udv
neduddki
p.s. Robibaba: hogy Te mijjen egy kegyetlen allatfajta vagy:- ))) -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Bocsi, de én megszántam.

-
Kephamos
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, erről mégiscsak hallottam.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Teljesen.

-
És egy megemlékezésre is szeretném felhívni a Tisztelt Offolók figyelmét. Igaz utólag.
Tegnap volt 4 éve, hogy feltörték a PH! szerverét.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyen fiatalon még nem biztos, hogy tudok pontossan számolni.
Mellesleg még túl korán van, a bonyolult matematikai műveletekhez, mivel nemrég keltett fel a barátnőm.
Egy modi kérem javítsa a számot az előző hozzászólásomban. -
Boldog szülinapot Xpodnak. Ma lett 4,0027397260273972602739726027397* éves.

* /A felhasználó kérésére javítva. - Race/
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- World of Tanks - MMO
- Esik a hóóó!!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy jobban néz ki)

a gyerekek.....
fojtogatott... a francba, ezt benyeltem... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)