Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
a hardware piac bolhapiac mobil piace témák hova tüntek a fórumból?

-
Kidus
őstag
Van egy olyan modszer, hogy az egyik kezeddel megfogod a masikat ugy, hogy ( nah ezt nehez lesz elmagyarazni
) az egyik huvelyk ujjaddal megnyomod a masik kezed huvelyk es mutato ujja kozt, jo erosen. Az a jo, ha faj 
Ettol el szokott mulni a fejfajas, bar nekem csak kis ideig. -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nekem is csak most jutott valamiről eszembe, de állítólag ez a honlap már nem az mint ami először volt. A régin több kép volt. Meg az egyik német TV-s videón is (youtube-on vagy googlevideo-n láttam) ahol riport volt velük, ott is egy tök más honlap volt látható.
De aranyos a két kis liba
-
neongorack
senior tag
Nahh végre hazaértem, eseményekben gazdag volt a hazaút! Egerszegi Battleground powa'

-
tildy
nagyúr
Fáj a fejem
Van valakinek rá ötlete, hogy gyógyszr nélkül hogy tudnám kikúrálni magam?
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szabadítsuk ki BlacKSouL-t!!!

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szabadon távozhat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tbs
addikt
Huhhh. Kemény volt ez a mai menet is.
Nem ismer valaki olyan szoftvert, ami képes ÉRTELMESEN menedzselni egy minőségirányítási rendszer-dokumentációt..? Mert roppantul örülnék, ha nem copy/paste módszerrel kellene szaporítani ugyanazokat a szövegeket...
-
Pacák
senior tag
1. Barbár módon az egyik csavar fejét tönkreteszed. -> Nem lehet kinyitni a házat.
(Nyitható marad, de csak a csavar felfúrásával távolítható el a csavarfej maradéka.)
2. Profi módon a megfelelő helyeken átfúrod a házat és az oldallapot és lakatot helyezel el a furatokon átfűzve. -> Nem lehet kinyitni a házat. -
BlacKSouL
addikt
Védeni úgy hogy a nem zárhatóakat is zárhatóvá tenni. Máshogy nem lehet. A matrica csak az integritás-ellenőrzésre jó, annak éppen itt utánna lehet kérdezni hogy milyen ötletük van rá : [link]
DE szerintem erre sima felnyálazható papírmatrica is jó, ilyet meg fillérekért lehet kapni papírboltban bárhol. Lényeg hogy ne öntapadós legyen, hanem nyálazós, mert az öntapadós ha nem speciálisan perforált, akkor hekkelhető, de a nyálazóst nemigen szedi le senki épségben. Mondjuk ez védeni még mindig nem fogja, csak látszik, ha kinyitották.
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehetne szerezni olyan matricákat, amiket pl gépekre lehetne tenni, hogy tudjam ki nyúlt bele. Vékony egyszerragaszthatósakra gondolok! Valami tipp?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hm..,egész ügyes az öreg!
[link] -
BlacKSouL
addikt
Az OSI modell miért modell és nem szabvány? Rövid, puskába beírható választ kérnék.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azt nemtom, hogy az aptajt britis uri tokjankoknal hogy megy, errefele son of a bitch, vagy sons of bitches v. sons of the bitches /mondat kornyezettol fuggoen/ siman repkednek, kulonosebben nem mennek az oxfordi angol nyelvtankonyv szerint

-
piqla
őstag
u de almos vagyok. Es faj a hatam. Volt mar valaki ilyen ''profi'' masszornel? Elmennek egyszer-ketszer, de ki tudja milyen gombashatu, csoffadt oregasszony zsiros redoit kellett dogonyoznie kozvetlen hamvas bababorom erintese elott

-
sanyixXx
senior tag
how come, hogy a HWSW-nek és a PH!-nak szinte egyforma a menüje? (küllemre, jellegre értem)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem az OT-vel kapcsolatban. Akkor úgy mondom, mije nem volt? Na, de erről egy szót se..
más: Mond valakinek valamit az hogy: pink.livedoor.com ? Vagy : www.nakedheart.info ? Csak mert kaptam egy mailt, még természetesen meg sem nyitottam, de NOD-on átjött, melléklete nincs, és ezeket a címeket találtam a forrásfájlban, az első egy usernév@ -al az elején a feladó címe, de a feladó neve és a tárgy helyén egy igen bizarr karaktersor áll. Nem tudok mit kezdeni vele, persze beteszem szűrőbe mindkettőt, de gondoltam hátha valami ártatlanabb dolog.
Vagy sima spam, dobjam be szűrőbe, töröljem és felejtsem el? mod: Gugli nem ad biztató dolgokat..
Ilyen e:![[kép] [kép]](http://img292.imageshack.us/img292/216/strangemailag6.jpg)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Csak épp proxy mögül lehetetlen elérnem.
-
csapos2
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Valószínű, hogy az marad.
Nekem szokott olyat csinálni, mostanában elég sűrűn, hogy nem tölti fel a képet, megakad töltés közben. -
csapos2
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Használom én is, de nem mindig vagyok megelégedve vele.
B.S.: Nem mondtak le a MODERÁTOR-ok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Na és mi nem volt már megint..

-
Kokkantas
senior tag
Valaki faktoriális kisérlettervezésben tudna segííteni, mert elakadtam a végén és már tegnapelőttre lekellett volna adnom a feladatomat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na mit kezdtem el tök vléletlen dúdolgatni???
Zehn kleine Jägermeister rauchten einen Joint
Den einen hat es umgehaun, da warens nur noch neun
Neun kleine Jägermeister wollten gerne erben
Damit es was zu erben gab, musste einer sterben
Acht kleine Jägermeister fuhren gerne schnell
Sieben fuhren nach Düsseldorf und einer fuhr nach Köln
Szeretettel küldöm midnenkinek aki szereti
Főleg xpodnak
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gyógyulni meg, kicsi robot, és majd jönni vissza, jókedv.

-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
beszélni magyar píszafsit
de úgy tenni, mint nem beszélni magyar, na az lenni hellaffán -
parandroid
félisten
Beszélni magyar nem menni, szánofabiccsisz?
Ja, és ha már nyelvészkedünk, ez valami olyasmi, ''már felmerült benned, de sosem mertél megkérdezni'' dolog nekem. Ennek az utolsó szónak használjátok egyáltalán a többesszámát, amerikaiak? No mert hogy ha ugye mezei többesszám, akkor sonofabitches, ha meg formailag nézem, akkor vagy ''sons of some bitches'', vagy ''sons of a bitch'' ugyebár az esetleges rokoni kapcsolat (illetve annak hiánya) függvényében.
No mindegy, csak úgy eszembe jutott, elég rosszul vagyok, gondoltam ti is legyetek kicsit rosszabbul, mentem, kialszom magam...
p -
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Ezt a ket variaciot mar tegnap kitargyaltuk az oregebb tiv-vel, szal mar csak azon ment a filozfalas, hogy megis mi a hatso ertelme eme rejtelmes mondatnak

ui: Mostmar erre is rajottem /epp ezt is tegnap beszeltuk, mikor a vallasokrol, tobbek kozt az iszlamrol is beszeltunk. Sok a felreerthetoseg, pont az ilyesmik miatt...De ez mar egy mas utca, megyek is inkabb elfele
/ -
csapos2
addikt
Naaa? Ügyes vagyok?

[link]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fájdalmat fájdalommal gyógyítunk...

pedig az már nagyon súlyos.

Vagy közeleg a mikulás ennek tiszteletére, lehetne Csizmás topic is, vagy valami hasonló
![[kép] [kép]](http://reviews.cnet.co.uk/i/c/rv/e/desktops/apple/mac-mini/200x150_1.jpg)