Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horizon: Zero Dawn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,

egy férfi két eset ez egyik csatornán..