Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Sipi
addikt
-
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Nesze: [link]. Most a költözés miatt nincs értelmező kéziszótáram, de ha tudtam volna hogy ez iylen lelki törést okoz neked, akkor megnézem, mit ír.
Természetben amit kapok juttatást, azt helyben kell elfogyasztanom. Az üzem területéről kihozni tilos. Mert hülyén nézne ki, hogy mindenki két vödörrel a vállán átvetett vízhordófán megy haza.
p -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
no problem, te a kamraba jarsz sorert/ jo tudom vizert/ meg a microhoz, en meg a konyhaba
megsem kamra
de mi az a cser
-
Agyasima
őstag
Van vagy 300 liter használt és még használható ruhanemű idehaza használaton kívül. Mely szervezetek fogadnak ruhaadományt? Vöröskereszt honlapja gagyi, Máltai Szeretetszolgálatnak írtam mailt, de még nem válaszoltak. Valakinek ötlete? Szegeden kellene...
-
ladybug
őstag
Szervusztok. Csak ennyi....

-
VladimirR
nagyúr
naaa, csak egy kicsit....
csak annyit irnek, hogy olyan hulye vagy, hogy gorbited a teret es ezzel lelassitod a monitorban a kepernyot bombazo elektronokat
p.s.: Kidus forumtarsat szemelyesen ismerem, a fenti hozzaszolast poen-nak szanom, abban a(z ugy velem nem tulzo) remenyben, hogy O is annak fogja fel
megerteseteket koszonom
szerk.:
Lord Zero: nem, nem hinnem, hogy lofasz, eleg erdekesen mutatna ez a kifejezes ott, ahol ratalaltam (bar nekem is ez volt az elso tippem)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
tiv83us
veterán
Nah megjott Lord ''Huncut Seggu'' Zero is, lehet meg busy estenk lesz a lofasszal...
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
teves megkozelites
a konyha attol konyha , hogy ott van egy huto ami huti az italokat
enni mashova jarunk, oda a hol foznek rank nemi cashert
asszony jon velunk, ha akarjuk
ez igy jobb mindenkinek
de mi az a cser
-
QuarK
senior tag
koszontsetek csokkal es sorrel megfaradt utazo lelku baratotokat... \o/
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt nem tudom.... (de rajovok)
(megmutatni pedig nem akarom, mert azt mondtad, ''pszt!'') -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
pedig mar csak nyolc nap...
-
Kidus
őstag
Minden videot ugy jatszik le a wmplayer, hogy feles a kepsebesseg.
Ez mitol lehet?
-
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nem, az egy masik buli volt, mint azt winner_hun link-elte is
amire csapos kerdezett, annak az az oka, hogy egy ideig nem kerult feljegyzesre a regisztracio datuma (mint ahogyan peldaul egy joideig rangok sem leteztek a ph-n)
a deface idejen, ami a cikkbol is, pacak leirasabol is kimaradt, azert lett tobb szaz (339)felhasznalo neve hacked (peldaul => Bovebben: [link]), mert a kedves defacer torolte a teljes adatbazist es bar a hozzaszolasokrol volt napi mentes, a felhasznalokrol a korulbelul 30 nappal azelotti adatok masolta volt csak meg, s ily modon lett kitoltve a ''hezag''
p.s.: mi az az Lf? -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kivételesen ma egy valódi konyhatündér főzött rám, aki meg is érdemelné, hogy berendezzek neki egy teljes konyhát, úgyhogy részemről nincs panasz.

-
Vérboci
addikt
nők...
Szűk a lakás berendezési és felszerelési költségvetése, de azért vegyünk inox színű tűzhelyet. Igaz, hogy ezer éve bevált a fehér zománcozott, de most inox kell. Mert az milyen menő, meg dizájn már...
8ezer ft van a fehér és a fém közt, ami egyszeri esetben nem lenne sok, nem is szólnék, de az ilyen feleslegesen ''de ez szebb'' címen kiadott 8ezrekből lesznek a nyolcvanezrek.
A hűtőnél így is engedtem. Megvettük a ''fémet'' +12ezerért.
Most komolyan mi a faxért jobb a az inox?
1. Minden vízcsepp és ujjlenyomat nyomot hagy rajta.
2. Tisztítása körülményesebb, nagyobb odafigyelést igényel.
3. karcolódik mint az állat.
4. Hidegebb benyomást kelt.
5. 8 rugóval drágább
Akkor most mér' jobb?
Én persze kijelentettem, hogy fehér, oszt jónapot. Most meg megy a duzzogás. Mert ugye fehér má nem is jó. Hát beszarás. Kiizzadok egy murva lakást és akkor hisztizik a tűzhely színén.
Húzok aludni.
nők...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mire gondolsz?
Legyek öngyilkos, vagy várjam meg a kivégzésemet? -
fasyrt
őstag
Fel tudnátok homályosítani, hogy mi történik egy gólyabálon?

-
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez megint érdekes, mert a hír dátuma nem 2001-es ..
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
-
csapos2
addikt
Szépek vagytok, mind.

Legalább az okát, a nagy titokzatosságnak, lehet tudni? -
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Volt egy olyan időszak, amelyre senki sem emlékszik vissza szívesen.
Ez akkor volt amikor a Sőtétség urai megerősödtek, és alakot öltve elfoglalták a PH! egy nagy részét.
Ekkor összeült a vének, és a notórius OFF-olók tanácsa, hogy eldöntse, ebben a helyzetben mi legyen a teendő. és akkor határozták el azt, hogy.........
De minek is mesélem, úgysem érdekel ez senkit.
-
csapos2
addikt
Hogy is van ez, 241 felhasználó regisztrált 2001.01.01-én?
A 242. emberke hiányzik és az azt követő regisztráció, majd csak 2001.08.21-én volt, a köztes időben mi történt? -
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek, ezen a szép esős vasárnapon!

-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, hogy a hőálló üvegnek van e infravörös szűrő hatása? -
Bash
őstag
Tampa-n volt ma egy kis elintéznivalóm, és ha már ott voltam sikerült nyélbe ütni egy késői ebédet egy nagyon kedves ismerősömmel.
Na de nem is ez a lényeg, odafelé a Howard Franklin Bridge-n olyat láttam, mint még soha.
Egy fehér truck húzott egy kis fehér trailer-t, a truck-on
Tampa Police Department
Special Operations
Bomb Squad
felirat volt, a kis trailer-en pedig
Bomb Squad
Keep back 300 feet
volt olvasható.
Szorosan követte egy Police jelzésű SUV. -
Winner_hun
félisten
nemvagyokfáradtnemvagyokfáradt
felvettem magam msn-en
ehh, de nem tok magamnak azonnali üzenetet küldeni, csak mailt

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ejj de halott a topik... mindenki kocsmázik? én meg ennek örömére ma korábban megyek aludni.
holnap kapom a laptopomat... csak a részleteket még nem tudom
-
Foglalt név
addikt
Hogy mekkora egy állat vagyok.

Mondom nehogy már ne menjen az egykezes fekvőtámasz
Ehhez kicsit kicsavart testtartás kell és úgy beszúrt a bordám az oldalamba, hogy ihaj 
u.i.:bocs csak meg kellett osztanom valakivel és éppen egyedül vagyok a szobában. -
BlacKSouL
addikt
Hazajöttem suliból, hármas lett a matekom(statisztika és valszám) és írtam egy alighanem nagyon jó Informatikai rendszerek tervezése és szervezése vizsgát. Megreggeliztem délután 2-kor, és azóta Modern Talkingot hallgatok... jelent ez valamit? A lelkivilágomra való tekintettel, vagy szerint vagymi.. Most megy a CheriCheri Lady, hogy ez mekkora egy zene, nem véletlenül üvöltöttük ovodában, bár akkor még kicsit más szöveggel

Bár lehet hogy csak készítem a lelkem az esti eseményekre. Most tervezzük a nyolc évvel ezelőtti tequila-parti ismétlését. Akkor haverunk 18., most a 26. szülinapját ünnepeljük.
3ember, 2 kocsma, fejenként 8 tequila. És sok sok óra mászkálás a városban. Hű de szét fogunk csúszni...
(Cosmic Girl, ez is óriási zene..)
-
ngabor2
nagyúr
no, ma félig összepakoltuk az ebédlőbe a szekrényt. jó lesz, csak még hiányoznak az ajtók
bátyám addig számolgatta a szükséges anyagmennyiséget, hogy az mégis lemaradt. nem baj, jövő héten az is meglesz. és akkor lehet pakolni bőőőven lesz hova
lassan ideje volt, már nem fértem.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Vírusirtó topic
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://fotomuveszet.elender.hu/9912/nagykepek/jpg_kepek_991207/99120706.jpg)

)

![[kép] [kép]](http://www.mkkp.hu/folderror2.jpg)