Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Akkor meg jóvan, elvagy, meleg van, ülsz a fenekeden, hol a probléma?
Otthon is ez lenne nem?
Basszus, mi a p...a, már megint Modern Talkingot hallgatok, és még élvezem is... mi van velem?
Meg C.C.Catch-et... hiába, gyerekkorom nagy zenéi. Volt egy kazi, azon volt mindkettő, és napi 50x tuti lement. Ha azokat a számokat hallom, akkor tényleg visszarepülök abba az időbe, talán jobban mint bármi más esetben. Tényleg a zene nagyon visszahozza az emlékeket. Szinte látom magam előtt ahogy anyám varr, én meg gyöngyöt fűzök 3-4 évesen, és közben üvölt az Atlantis is Calling, SOS for love...
de jó volt még akkor
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
A Népligetbe miért kell ilyen körülményesen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
47-es villamos most nincs, arra ne várj, 49-re felszállsz (most mindegy, hogy a Móricz-on, A Bertalan Lajos utcánál, vagy a Gellért téren szállsz fel.) elmész a Kálvin térig, majd Metro-val a Népligetig. Mi ebben a bonyolult? -
a_tesz
Korrektor
Keletibe fekete 7es, vagy 73as busszal a szent gellért tértől, hogy érdemes-e? hát dugó lesz úgyis... Délibe szintén a szent gellért térről, a 18 és 118as villamossal, talán ez a legegyszerűbb, 5 megálló. Népligetbe viszont bonyolult, én 19 vagy 49es villamossal mennék az Etele térig, onnan meg 103as busszal a Népligetig, de ez hosszadalmas, és mindjárt úgyis beír valaki egy rövidebb megoldást (remélem)

-
BlacKSouL
addikt
K-épületből én anno 47-49 villamossal mentem Kálvin-térig ha kék, és Astoriáig ha piros metró vonala kellett. Az kb 2 és 3 megálló azonos irányba át a Szabadság hídon. A Kálvinon kékmetró Kőbánya felé irányba visz a Népligethez, a piros pedig az Astoriától egyik vagy másik irányba a Délihez illetve a Keletihez.
mod: Ja, bocs, azt én most innen Tarjánból nem tudom hogy miket hol merre újítgatnak fel, úgyhogy ez csak abban az esetben él, ha minden jár ahogy szokott. Bár asszem a kék metróval nincs gond.
[Szerkesztve] -
Kedves fővárosi fórumozók!
Információra lenne szükségem, hogy a bme központi épületéből hogyan/mivel lehet/érdemes eljutni a Népligetbe, illetve a Keleti/Déli-pályaudvarra. Holnap lesz ott nyíltnap, és a hazafele útról magamnak kell gondoskodni. Odafele autóval megyünk. Köszönöm!
-
BlacKSouL
addikt
Jól van, lagzik a PH. Már nem tudtam moddolni.mod: megjavult
Szóval ha csak pléjpekkel, akkor pedig szinte tizál..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Akkor visszamegyek a dokinénihez, hogy valami nem okés ott odabent, de nem esik jól újrakezdeni a hercehurcát. Annakidején két fogamat 3 hónapig kezelte. Szerintem az se normális dolog. Pláne hogy még csak nem is sikerült rendesen. De két évig bírta, most ütött bele a hideg mikor a káposztasalátát kivettem a hűtőből, és nekiestem. MEg még vagy 3 hete mikor a forró levest hirtelen ettem. Mindegy, várok még kicsit, de azt sem akarom hogy begyulladjon.
-
-
BlacKSouL
addikt
Gyökérkezelt fog fájhat? Vagy lehet érzékeny hirtelen hőmérsékletváltozásra? Ha hirtelen hideg kaját harapok, vagy forró levest veszek be. Lehet olyan hogy a berakott fémtömésnek dilatációja van?
-
BlacKSouL
addikt
Össznépi Némasági Fogadalom ver.1.0 ?
-
tbs
addikt
Megnézném az alaplapi zaját, oszt ha nem 1000x jobb, mint a Live, akkor Live. Más irányból közelítve: akármelyik Live-ot láttam eddig, A/D D/A átalakítás, gyorsan egymás után, és saját magán belül(!) órajelhibás volt. (Output puffert gyorsabban fogyasztotta, mint ahogy a inputot töltötte.) Amúgy tök ''szép'' hangja van.
Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember. -
tbs
addikt
-
Pacák
senior tag
Gyors kérdés.
Ha lenne lehetőségetek választani, hogy megtartjátok a ''régi'' Sound Blaster Live -ot, vagy az új gép alaplapra integrált AC 97 -es pumpogóját használjátok helyette, akkor hová tennétek a voksotokat?
A hangrendszer egy Altec Lansig 4.1 -es és nincs tervben a lecserélése. Pont. -
BlacKSouL
addikt
[link] B+ a f...-é ilyen kicsinyes, mért nem mindjárt 1milliárd??
Ahogy néztem úgyis olyan csóró, nem tellik még kenyérre sem. Azt a kis viskót sem tudja szegény kifűteni egy rozzant vaskályhával, meg állandóan buszozik.... Most komolyan, egyesek ennyire nem tudják észrevenni hogy elszállt velük a ló? Ő nem akar valami kulát aranyba önteni, és árulni? De aki meg ennyire képes harácsolni meg futtatni magát, az vegye már tudomásul hogy még a f*át is kitárgyalja a pórnép. De cseréljünk. Én vállalom hogy cikkeznek a pöcsömről, ha ő minden további bevételét átruházza rám. 
Nah, ezzel ki is engedtem a Fáradt gőzt
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
A dőlt betűs részre reagálva: kapd be!!
u.i.: VladimiR fórumtásunkal személyesen két alkalommal találkoztam. Annak reményében, hogy ez valamelyest feljogosít arra, hogy az iménti kitételt megfogalmazzam, és bízva abban, hogy ezt Ő is mintegy poénos, vicces beszólásnak fogja fel, kérem, hogy méltányos elbírálásban részesítsetek.
Ugyanitt szeretném megjegyezni, hogy szmájlit nem használtam ugyan, de az általam személyesen ismert (lásd feljebb) VladimiR fórumtársunk sem szokott, így én is csak ehhez alkalmazkodtam. Köszönöm, Böbe! -
Dolby
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
Ahh hogy ilyen is van? Dejó :-P Köszi

erdey_a
Azon túl? hmm lehet jobban meg kéne néznem? :-P Na visszatérek akkor
[Szerkesztve]
Hmm asszem már értem :-P Tehát Minden olyan szám, ami matematikailag kijöhet ilyen számolásból az uolyan alakú :-P Cseles
Pláne az, hogy mindig más jeleket adnak uazoknak a számoknak, mert különben gyanús lenne 
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes lelemény :-P
[link]
Hogy mit csinálj? Gondolj egy 2jegyű számra, add össze a két számjegyet, vond ki az eredeti számból és a kapott értéket keresd meg melyik ábra tartozik hozzá, majd kattints a gömbre.
Nos hogy csinálja, vélemények? :-P
Lehet hogy nem ide tartozik a dolog, de nem volt nagyon kedvem keresgélni hogy hova kellene beírni, hát ide írtam
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
ekkora kegyetlenséget egy kis furkózásért... nahát...
hol marad az arányosság elve?
Még a végén tényleg valami ezüstszürke bútort akar a Kedves...
Tegnap amúgy csempe és járólap beszerzési körúton voltunk. Hát elborzadtam. Szó szerint rosszul lettem az árak láttán. Ilyesmi még nem fordult velem elő. Elkezdtem szédülni. Max két, két és félezer forintot szánok a burkolás négyzetméterére. Ezen árért 2 féle csömpe volt csak. A többi mind 3500, 4000, 5000 és a csillagos ég
Aztán a Praktiker kedvezőbb árú kínálata kicsivel később azért megnyugtatott. Választani is sikerült, de még körülnézünk máshol is. A csempe nem lesz inox
-
VladimirR
nagyúr
-mennyit hozhatok?
-mind a harman kerunk!
-jolvan, jolvan, csak ne verj meg
p.s.: QuarK forumtarsat szemelyesen ismerem (sot, kb haromnegyed oraja meg egyutt soroztunk), a fenti hozzaszolast poen-nak szanom, abban a(z ugy velem nem tulzo) remenyben, hogy O is annak fogja fel
megerteseteket koszonom
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
nem baj, egy ujjad mar harckeptelen lett; ez vigasztal... es az, hogy maradt meg egy pincerlany.
hö? poennak szantad, hol a smiley, beszoltal? ;>
ps.: igen, viccnek szanta, ertem is a poent, sot, szomoru is lettem volna, ha feledes homalyaba vesz; elnezest, hogy ennek itt adtunk teret. turelmeteket koszonom.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-egy uveggel?
-nem ba***eg, ket decit, de mar mondtam
p.s.: QuarK forumtarsat szemelyesen ismerem (sot, kb fel oraja meg egyutt soroztunk), a fenti hozzaszolast poen-nak szanom, abban a(z ugy velem nem tulzo) remenyben, hogy O is annak fogja fel
megerteseteket koszonom
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
en szeretem a pincernoket, de ok engem meg nem :<
-
rii
nagyúr
bazz', de durva ....
amúgy a gyerek biztonságosabb közlekedése gyerek-holtestek ''felhasználásával'' törtnik, beépített műszerek segítségével teszt-bábu lesz belőlük.
a eddig bábuk egy átlag amerikai jelenítettek meg (175/75ó0, vagy valami ilyesmi) és a gyerekbábuk ennek arányos kicsinyített mása...
ha jól'tom azért nem jók ezek a gyerek méretűre kicsinyített gyerek-bábuk, mert az arányok nagyon nem stimmelnek. Ezt csak azért írom, mert bábuteszt is látható a videóban. -
Bash
őstag
-
Loretto
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én nem vagyok zöld. Ez kérem élénk fekete.

Hogy ma hogy jártam (igen szemelvény az életemből): kardigán és kabát volt rajtam. A 16 fokban a fűtött buszon bizony mondom nektek, bőség zavarát képezte a hideg ellen. Így hát a polgár - aki még mindig én lennék - a kabát után a kardigán zippzárát is lehúzta hogy a hőháztartás ne vegye el figyelmét környezetéről. Folytatom Mert a környezetében fura dolog törpént: egy 40+ max 150cm magas néni a buszvégéből ez eleje felé rohant - közben megtaposta ama testrészem aminek másik felével a járás fájdalmas műveletét végzem - ahol is átkarolt egy korabeli ''bácsit''. No mondom miből lesz a cserebogár...
(Nem tűntek ismerősnek, ezzel ki kell egészítenem)
Majd a hölgy ledobta magát az ülésre, mellette egy huszonegynehány éves csajszi ült, és érzékelte receptoraival az őt körülvevő dolgokat. A bácsi a nénire nézett, majd az emígyen szólt: gyere ülj alám, én majd öledbe ülök. Nos itt megvilágosodtam, hogy azért a nem fiatal(nak tűnő) ember is fiatal
Folytatás Közeledek az nekem megfelelő megállóhoz, mondom a kardit azért felhúzom. Leszálltam, majd tapasztalom hogy a kabát zippzárát nem találm mindkét oldalon. És igen sikerült összekötnöm a kabátot a kardival
Így még nem jártam. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ideigelenesen átnevezhetünk Looser_hun -nak

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Khmm: [link]

Csak szólni akartam, hogy figyelünk ám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
''amúgy az összes mod tudja'' Ez közel sem biztos

#2932: ez mekkora már![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a forrasztgatós buli van olyan jó, mint egy normális vezeték? Arra gondolok, hogy nincs jelveszteség, vagy valami hasonló gebasz?
A külalakja nem érdekelne, a lényeg, hogy jól működjön.
L. Zero:
A szarvas tudja, csak kék, és nem árulja el.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
winner
[link] - most, h eltelt kb 12 óra a gyónás óta, áruld el kérlek, hány prájvitot kaptál, és hányra válaszoltál - de őszintén
szerk. csak hogy tudjuk, hányan ették meg.. (meg persze azt, h van-e értelme írni neked
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kérés komoly.
Te hogy oldanád meg?
Valóban, miért nincs Azonnali monitoros kérdések órája?
Nem kellene szegény OFF-osokat a hülyeségeimmel zaklatni.
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors reagálást.
csapos is jómagam lennék, csakhát akkoriban, még a jelenlegi, igencsak kevéske tudásommal sem rendelkezve, egy nyamvadt email címet sem bírtam rendesen leírni.
Nos, ha sem a Télapó, sem a Párducfiú nem tudja a megoldást, akkor azt gondolom, nem ilyen monitorom lesz.
Winner_hun:
Mesélj nekem a kábelekről, légyszíves.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Kedves csapos2!
(Most hirtelen meakadtam, mert arra gondolok, hogy ki lehetett a csapos1, vagy csak simán csapos, na mindegy.) Túl sokat képzelsz Te rólam. Tudásom felszínes, és hiányos.
Például azt sem tudom, hogy hol tudnál szert tenni egy ilyen szalagkábelre. Szégyellem magam.
Az igazság az, és ezt most csak Neked mondom, hogy a monitorok belső világa, csak jóval kisebb mértékban érdekel, mint a tulajdonságai, paraméterei. Csak addig a szintig, amennyi a működésük megértéséhez szükséges.
De lehet, hogy ez most meg fog változni, mivel elég régóta figyelemmel kísérem lankadatlan, már-már hősies küzdelmedet a ''Nekem akkor is LCD projektorom lesz, ha addig élek is!'' című projectben.
A végeredményre kiváncsian várva, maradok tisztelettel:
Racecam -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy szétszedett Eizo L365 típusú TFT.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tudom, én sem azért lőttem vissza, csak most bebaszott ez a dolog, és ilyenkor bevágom magamnak a durcát, pedig inkább egy jó kis Sétáló Janit kéne.

Ne vegyen senki semmit komolyan amit írok olyasmit, amit nem kéne hogy írjak annak aki komolyan veszi amit írnék. Vagymi
Majd kialszom.. -
csapos2
addikt
Kedves Télapó.
A képen megjelölt két szakaszt szeretném összekötni:![[kép] [kép]](http://img209.imageshack.us/img209/4112/agstrip01nm5.jpg)
Ilyen módon:![[kép] [kép]](http://img90.imageshack.us/img90/6725/extesionsdfgsdfpz4.jpg)
Tudsz olyan helyet Magyarországon, ahol ilyen hosszabító szerűséget be lehet szerezni?
Kérlek, ha igen, osztd meg velem tudásod.
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
eredetileg tiv2900, tiv61 és tiv 83 volt a hsz-emben(mert elrontottam), úgyhogy kijavítottam az ő nevüket úgy ahogy használják, a másikat meg ahogy írtad. Csak hogy ragaszkodjak a valósághoz. Gondoltam aki akarja érteni az megérti amit ki akartam hozni belőle, nem pedig beleköt mint a betonba. (Van egy ilyen ismerősöm, aki mikor nézünk egy filmet, mindig megpróbálja kitalálni a sztorit, meg belekötni hogy ez miért nem lehetséges ami történik benne, és ezt fennhangon teszi, és tippelget folymatosan, majd mikor a vége előtt már majdnem mindent tudunk, akkor benyögi a legutolsó verziót, és a film végén megjegyzi hogy: Na ugye tudtam én. Én cserébe megnézetek vele pár horrort néha, azokon ki se nyitja a száját)
Nem megyek Debrecenbe
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
közben szerkesztettél egy szóközt a tiv és a 2900 közé
nem tudom, h ez azért van-e, mert közben megértetted, vagy azért, mert közben jobbnak láttad leleplezni azt, h tulképp érted (viszont így lőve le a saját poénodat)
más: ez az x napos dolog, mekkora láz... engem lenyűgöz, tényleg -
Lord Zero
addikt
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg a szarvaspörkölt sokkal jobban hangzik ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Otthon is ez lenne nem?
de jó volt még akkor
) 2.) sose mentem még a népligetbe, főleg nem az egyetemről... de én meg a délibe mentem el gyorsabban

Én asszittem szintetizáltok vagy valami hasonló