Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Tudom, voltam mar parszor Californiaban.
Koltozz New York City-be ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott egyszer lesuhantottam a polcrol egy doboz Marlboro Light-ot es beszoltak, hogy $7.50 lesz...En meg szepen visszaadtam, hogy tartsak meg ennyiert.
Ha ennyire kemeny dohanyos vagy, tenyleg kuldok neked egy-ket kartonnal, itt tax-el egyutt max $3.10.
Janoska26: Tudom milyen a piros Marlboro, nem akarom megkosotlni, amugy is nagyon ritkan dohanyzom, max egy heten egyszer, mikor a sor es a steak is elokerul. Olyan ez a cigi nekem, mint masnak a pipa, neha elokerul a zsebbol es akkor megy egesz este, utana meg ket hetig ra sem gondolok
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Itt vagyok én is, magyar idő szerint sem nagyon írogatnak
.Egyébként úgy fél éve vagy kicsit régebben nyomatják a 19 szálas cigiket, mivel így asszem más adókategóriába esik, és így olcsóbban tudják adni, na meg kicsivel többet fognak rajta.Egyébként itthon a LIGHT felirat is megszűnt minden cigiről mondván, hogy megtéveszti az embereket 
Az Andrási utat meg nemtom hol van, így bagózok tovább

Egyébként ez a Marbi, női cigi, kóstold meg a pirosat, én azt szívom jóideje na az emberes
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
En is itt veszem a bagot /en hulye/, itt jelenleg a kuton $2.70+tax. ami kicsivel tobb mint a magyar Marlboro verzio ami 570Ft. /Amiben vegulis egy szallal kevesebb van/.
De akkor is: MAMA! tobbe ne kuggy cigit, inkabb vegyel Kiskegyedet! /Ettol fuggetlenul ertekelem a szandekot, de akkor is.../ -
tiv83us
veterán
[link]
Nagyanyo /persze jo szandekbol
/ kuldott nekem meg par koporso szeget, ami viszont kemenyen szeget utott a fejembe, az EU es a US /egyik balra, masik jobbra talalhato/ kozotti kulonbseg. Ugyan az arak nem lathatoak /egyebkent Ft-ba atszamolva ugyanannyi, maybe par Ft-al kevesebb/, viszont ilyet meg nem is b*sztam. Miota tesznek egy dobozba 19db szalat?? Ez valahogy nemtudta elkerulni a figyelmem. Arrol mar nem is beszelve, hogy a fel doboz csesznye fekete irasokkal van telenyomva, hogy menjek az Andrassy utra leszokni. /Ez a felirat epp a doboz masik oldalan talalhato meg, de gondolom a dohanyosok mar nem egyszer talalkoztak vele.../ Menjen az anyad.
Csak ennyi akartam, mentem aludni
ui: Hu de k*rva unalmas amerikai ido szerint elni, mikor mindenki alszik es senki sem valaszol, csak beszelek magamnak...
Nah azert megprobalok visszadolni.
ui2: Es miert pont 19 szalat? Jovore 19.5 lesz? Vagy 18.5? Na jovan nem morgolodok, csak akarhanyszor kapok ujabb es ujabb ''delikatokat'' Magyarorszagrol, mindig tagra zarodik a szemem. -
Algieba
őstag
Ezen magam is töprengtem, de nem írtam be hibaként. Azonban valóban, egy ekkora test becsapódása tutira kimozdítaná a Földet.
Meg az eleje, a becsapódás olyan komótosra sikerült.
És hiba a kisbolygó vulkanikus aktivitása is. Ezt viszont beírtam hibának.
Olyan kis okos vagyok. Szeretem a csillagászatot és a látványos katasztrófákat. Szakadjon ránk az ég! Úgy is ezt érdemli az emberi faj, a nyomi. -
Bash
őstag
kepfeltoltes.hu monnyon le! Azonnal!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba
üzenetére
Mostanság ilyen rapszodikus. Néha megszalad, néha meg órákig üres. Mikor tavasszal először nézegettem be rendszeresebben, akkor néhány órára nem figyeltem, és máris oldalakat kellett lapozgatni. Az agyelszívós, Loitumás OT például igen hamar elszaladt. Vagy majd tavasszal megint lelkesebb lesz a banda?

-
Algieba
őstag
Egy igazán elgondolkoztató számítógépes animáció.
[link] -
tildy
nagyúr
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Jólvan , nem tudtam

-
Algieba
őstag
18 éven felülieknek.
Mik vannak.
Véletlen bukkantam rá eme furcsaságra, amerikai katonák éjjellátó kamerával rögzítették.
[link] -
Dictator^
veterán
valaki nem tudja annak a videónak a linkjét amibe a csákót naponta fényképezik kb 3évig és egy 2 perces videóba lepereg az egész kép??? ty lenne
-
SLYM
veterán
valaki meg tudná mondani, hogy mikor és melyik csatornán van a k1 döntő?
-
addikt
és van olyan is ami nem fizetős?

-
Agostino
addikt
válasz
üzenetére
Üdv.
Ha ezek nem is, de ilyen van: [link]. -
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen ''egyedi'' e-mail címet, hogy lehet csinálni? Mint pl.: Methos@gamehunter.hu vagy roach@maffia.hu vagy esetleg Kristian@prohardver.hu

és ezeket lehessen msnen használni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor csak egy számot, off-ba, hogy megtalálod-e

addig én megyek mosdót szerelni. -
Silencer83
addikt
-
gozso
őstag
fene se erti ezt a mai vilagot

a nyaron raktam ossze egy nagyon jo, es draga gepet ismerosom fiacskajanak. ma apuka megjelent, es kozolte semmi baj, csak boviteni kellene, meg atnezni, nehogy az unnepek alatt legyen valami baja. esetleg a gyereke olyan jatekot kap, ami nem megy majd
e nelkul a kurva gep nelkul mar meglenni se lehet? apuka anyuka attol fel hogy a gyerekkel beszelgetni kell egy orat...? vagy folglalkozni vele esetleg? tarsasjatek, seta...eszukbe se jut...
bevallom, egyszeru emberek vettek korul gyerekkoromban...megis ugy megmelegedik a szivem, ha azokra a hosszu kartyacsatakra, malomra visszaemlekezem, amit akkor jatszottunk...
bocs, le kellett irnom
-
BlacKSouL
addikt
És mennyire nyilvánvaló pofátlan átverést kéne megélned valamivel kapcsolatban ahhoz hogy érdemesnek tartsd a reklamálásra? Félig töltött konzervdoboz? 9 helyett csak 5 dl tej? 1liter benzin helyett csak 6 deci, vagy mi az az értékhatár, amire azt mondja az ember, hogy ok, át vagyok b...va, és tudom is, nem is érdekel különösebben, de azért az már sok?
Mert a gond itt az, hogy neked nem oszt-szoroz az a 8-10% ami hiányzik pedig kifizetted, de ha 1000 vagy 10000 emberrrel játszák el ugyanígy, akkor már igen vaskos pénzek vándorolnak oda ahová nem kéne. És utána csodálkozunk hogy valahogy nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne. -
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valahogy nincs kedvem visszacaplatni abba a boltba, ahol egyébként se szoktunk nagyon vásárolni, most is a gyógyszertár miatt voltam ott ad-hoc. Lehet, hogy ez lustaság, de még ha le is fotóznám, ki ne mondhatná, hogy leittam belőle egy decit.... De lehet, hogy egyszer megváltozom...

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Neked lehet hogy nem, de éppen ezért meg a cégnek igen. Az ilyen csalásokat ki lehetne szűrni, ha nem csak legyintenének az emberek az ilyen dolgokra, hanem fellépnének ellene. Épp elég dologgal át vagyunk b...va, amiről nem is tudunk, legalább ami a szemünket szúrja ki azzal törődjünk kicsit.
Pár napja volt szó róla a rádióban, és nemrég szembesültem is vele, hogy rengeteg cég, főleg cipőboltok úgy hirdetik magukat, hogy ma este csődeljárás miatt végleg és örökre bezárják az üzletet, ezért olcsón kiárusítás van. Ez hosszú hetek óta megy nálunk is az egyik cipőboltnál, ráadásul erőszakosan tukmálják az utcán az emberre a szórólapjukat, de ha megkérdezem, hogy ugye maguk zártak be múlt héten is mindennap csődeljárás miatt, akkor hirtelen megsüketülnek, és nem hallják meg a kérdést. És a rádióban arról szólt a riport, hogy egyelőre nem tudnak tenni ellene, de bírságot kiszabhatnak a fogyasztó megtévesztése miatt, de ahhoz az kell, hogy bejelentse az ember ha ilyet lát. Sajnos sokan csak úgy elmennek mellette, és nem foglalkoznak vele, de szerintem ez nem túl szerencsés hozzáállás, mert vétkesek közt cinkos aki néma..
És erről az jut eszembe, mikor az embernek megdöglik a lova, és kihirdeti, hogy annak adja a lovát, aki nyer a sorsjegyen. Csak 1000 Ft a sorsjegy. Elad 100 sorsjegyet, majd megtartja a sorsolást, a nyertest ott tartja, a többieket hazaküldi. A nyertesnek aztán visszaadja a pénzt, hogy mivel a ló döglött, úgyse igen akarja azt elvinni. A nyertes kérdezi, hogy és a többiekkel mi lesz? Mire az ember: Na, hát nyertek ők?
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Annyit nem ér meg a dolog...

Kaptatok ti is a Budapest Bankos állevélből? Nincs horgász engedélyük az én banki adataimra....
mégis küldtek, pont a céges e-mail címre. Ezt pedig csak céges környezetben használom pld KSZF. Egyre profibb a kivitelezés... remélem hamar megtanuljuk, hogy ezzel mit kell tenni->kukajárat. Én azért adtam nekik egy fake azonosítót... -
kymco
veterán
A zacsi nem volt lukas
Dabas Tej volt az áldozat (vagy én?)..... Pontosan 9 dl... és mivel hitelesített a mérőedény (laborban használaos üveg edény...), tényleg pontos.... -
kymco
veterán
Szintén retro: Most vettem egy liter zacskóstejet.... majd mivel ilyet rikán veszek átöntöttem egy mérőedénybe, mert a hűtőben csak így tudom tárolni.... Az egy liter tej pontosan 9 dl volt... Az olcsó hús 10%-kal drágább...

-
Algieba
őstag
Lehet, hogy már linkelték, mert annyira meghatók a retro kaják.

Mindet ismerem és kis vacakként állandóan anyámat nyüstöltem, hogy vegyen már nekem belőlük.
[link] -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Granulálok!
Mi még a habokban vagyunk...
A burkolók csütin végeznek, hétfőn jön a tapétázás, festés, aztán parkettacsiszolás, lakkozás. Közben kitaláltuk, hogy veszünk egy szebb, jobb, újabb bejárati ajtót.
Nagyon jó akcióban vettünk egy acél 12 pontyos bizti ajtót. Ezekben a percekben szerelik be. Amikor mondtam a boltban, hogy negyedik emelet, az értékesítő csak ennyit mondott: ''Örülni fognak a fiúk''... Tömör acél ajtó, több mint 150 kiló
Aztán még a bútorok sem jöttek meg mind... A konyhabútor még hiányzik, majd csak Karácsony előti héten. A nappalibútorért ma megyünk...
Mintha már évek óta tartana ez az egész. Egyszer csak vége lesz...
-
-
Natasa
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni? December 22.-én Tiesto fellép Amsterdamban, hol lehet rá jegyet kapni?
ngabor2 Te mázlista
-
-
csapos2
addikt
Megoldódik.

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Akárhogy kerestem, nem találtam náluk utalást a poláros tulajdonságra, de még a Llumarnál sem. Van ott mindenféle hővédelem, UV-szűrés, fényáteresztés, karcállóság, színezés, de polarizációt nem találtam.

Másrészt én azt hittem, hogy a szélvédőn van egy csak polárszűrős fólia. Az más hogy az oldalablakok, meg a hátsó üveg, azt ismerem. De olyat én nem szeretnék.
Lehet hogy mégiscsak ki kell találnom a szélvédőre az én megoldásomat

Mindenesetre köszi.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Koltozz New York City-be ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Egyébként úgy fél éve vagy kicsit régebben nyomatják a 19 szálas cigiket, mivel így asszem más adókategóriába esik, és így olcsóbban tudják adni, na meg kicsivel többet fognak rajta.Egyébként itthon a LIGHT felirat is megszűnt minden cigiről mondván, hogy megtéveszti az embereket

.Egyébként meg Jó reggelt mindenkinek