Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Gero
tag
Ma nagyon jo napom volt. 30. szulinap. Ajandek az asszonytol: egy orat vezettem egy igazi repulogepet.
Nagyon kiraly volt. -
Niquis
aktív tag
Ovi
Kedvencem a témakörben az a videó, ami itthon készült az (asszem) 85-ös főúton, két suzukis srác... abban nincs ennyi kerékemelgettetés, viszont dinamikusabb az egész,...majdnem elmennek Soprontól Győrig kb 15 perc alatt, kereszteződés az általában nem érdekel senkit
na és így sokkal veszélyesebb is
Jaés miután mentek 260-270-el, leállnak és az arc fejcsóválva közli a másikkal hogy nem tudta kihajtani, mert nem megy rendesen az egyik henger...
) -
BlacKSouL
addikt
Aki esetleg úgy érzi megülné az ördögöt is
:[link]
Az azért figyelemreméltó amikor 250-nél erőlködés nélkül kiemeli az orrát
-
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
szép értékek ....
no meg jó éjt.
hmmm ... én ma munka közben aludtam el majdnem, mégsem mentem sehova ....
ezek a mai mikullancsok minden lehetséges kifogást megragadnak, csak hogy a paplan védelemző melegébe bujhassanak, és mögülle szemléljék a világot mint az éji árnyaktól riadt gyermek sőtét éjszakákon
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
most jön -> forró fürdő, jéghideg sör
ha egy órán belül nem vagyok itt, ottmaradtam
szerk. s ha ott, úgy a hszaimat szétoszthatjátok egymázt közt, a nevem betűit szórjátok vmelyik vga-cikkbe, stb
konfig marad
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Tud valaki kínomban röhögős szmájlit?

-
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
a TFT-k hogy állnak a DOT PITCH értékekkel?
CRT-knél, a jobbaknál ez 0,24 körül van, vagy max 0,26. ha jhól'tom.
szép disznó ára van ... 600-700.000 Ft egy olyan monitor.... és nem tud többet mint egy használt 21''-os CRT. Elég soká hozná be az árát a villanyszámlák csökkenésével ... (-:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
de azok ár-érték aránya messze alul van egy használt profi CRT-vel szemben, nem? Csak arra pórbálok gondolni, mennyiből lehetne beredezni mondjuk TFT-kből egy DTP-grafikai stúdiót.
mennyi lehet az az általad írt monitor?
peterkeT: a kutyulinak szűkre szabott költségvetésből kell gazdálkodnia.
Ami pézbű' vett a tesóm egy darab 17''-os TFT 2005-ben (vagy mikor), abból én 2 db 21''-os CRT .... 
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Mutasd meg őket a kutyusnak, hátha megtér. Ezeket a rétegigényeket egyébként sajnos nem ismerem. Vízszámoláshoz esetleg nincs valami jó kis speckó monitor? Most CRT-m van. Compaq. 15''-es. És reggelente még nagyjából olvashatóan éles a képe, de pár óra múlva már szép homályos. Gondolom lassan a végét járja, de sajnos nincs pénze a cégnek új monitorokra...
Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.
p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ne gondold.
Teljesen profi, kiadványszerkesztőknek ajánlott TFT-k vannak már a piacon, pl: EIZO CG sorozat. -
válasz
parandroid
üzenetére
Miért? Azt nem csak diktálta Neduddki és egy helyes, hosszúhajú, széparcú, formás hölgyikének, aki leírta?
-
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
megadom magam ....
csak a samsungnak azt a fajtáját szörnyen utálom, meg minden abba a kategóriába sorolható új CRT-t ... én a használt CTR-k pártján állok ...
egy olyan samsung 46.000 péz' 19''-osban, míg egy SONY Trinitron képcsöves használt SUN/SONY monitor 21''-ban ,meg csak 28.000. :-/
-------- -------- ---------- ------- -------- ------- ---------- ------ -------- --------- ------ - -------
sokkal nagyobb bajom nekem most, hogy úgy érzem péntek van ... :-/ -
Pacák
senior tag
Máté még szerencsére kevés erővel bír a hűtőajtó nyitásához.
A konyhaszekrénnyel már elbír, rendszeresen bányász ki kisebb-nagyobb dolgokat a párom fűszeres kosarából. Persze hagy ott csereárut is az elvett tárgyakért - kisautókat, plüssöket, egy doboz fakockát, ilyesmiket.
Rendes gyerek - valamit valamiért. 
-
Pacák
senior tag
Egy világ omlott össze bennem. (Megnéztem a télapó által linkelt oldalt.)
neduddki tud helyesen írni!
Nincs itthon sör, most mibe fojtsam a bánatomat?
Ehhez ráadásul sok sör kéne, mert nagy túlélő... -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, a zagyamat.

-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A világért sem akarok beledumálni, meg semmi közöm nincs hozzá, de...ha nem költöztök be, akkor is élnetek kell valahogy, nem? Azokat a feltételeket nem tudjátok megteremteni, ha benne laktok a lakásban?
Mégegyszer, nem az én dolgom, de azért ne add olyan könnyen magad.
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
hát mert valamiből élni is kellene.
Az én fizum üzembiztosan csak a hitel törlesztésére meg a rezsire elegendő.
Marad valamennyi ezen felül is, de abból nem lehet egy hónapig enni-inni stb.
A Párom fizetésével kiegészülve van csak elegendő bevételünk. Csakhogy ez a forrás sajnos egy hete a jó magyar vendéglátós-vállalkozói szokásnak hála megingott. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
válasz
Predator666
üzenetére
Igen, az ilyen öreg offólókat már rég kikellet volna lőni.

-
Predator666
aktív tag
vááá én még résztvettem a 7.? oO offtopikban
akkor én most öregnek száímtok már? 
-
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Kéne ide egy: ''erre már nem is mondok semmit, csak csapkodom a térdemet a röhögéstől'' típusú szmájli. Van ilyen?

Na jó. Leülök magamtól is.

U.i.: Azért vagyok ilyen nagylegény, mert a párom örökölt a nagyszüleitől egy hűtőgépet, ami szép állapotú és hármunknak méretben is tökéletesen megfelel. Valószínűleg csak akkor fog tőle megválni, mikor javíthatatlanul elromlik a készülék. Merthogy nagyon szereti a nagyszülőket és mindig is rájuk fogja emlékeztetni ez a kis duruzsoló hűtőgép.
Tehát nem lesz Inox hűtőnk.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Inkább videofelvétel kéne az estéről, az súlyosabb lenne mint ez az alkoholamnéziás beszámoló az én borzalmas hangommal. Amúgy meg aki lusta, az nem is kap semmit

tbs: Próbáltam nem is egyszer, néha tényleg viccesebb, de ennek most pont nem az volt a célja, hanem egy előre megtervezett beb@szás volt a cél nemes és tradicionális okokból.
csapos: Pont ezt akartam írni szószerint tbs-nek
Niquis: Ez csak olyan divat lett itt Offban, mindenki tudja, hogy többnyire érdekli a többieket amit ír, de szerénységből odaírja hogy hátha nem, ne lehessen azt mondani utólag hogy naugye. Illetve pont azért hogy lehessen. Amúgy köszi
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mindenki ezt szokta mondani, én is: Tudom hogy úgysem érdekel senkit, de elmondom.

Szombaton haversrác szülinapját akartuk ünnepelni. Lekéste a buszt amivel jött volna haza, úgyhogy volt egy kis kavarás, de a lényeg, hogy este 7-re nagyjából indulhatott a buli, még kimentünk érte kocsival(nem a városban lakik) adigra kiderült, hogy jönne a szembeszomszéd haversrác is, na sebaj, régen 3-asban, most négyesben tequilázunk. Kiértünk hozzájuk, haver még nem volt kész, a szomszéd srác behívott magukhoz friss sütit enni, velük is jóban vagyunk, az egész családdal. Persze a nővére is otthon volt(még ő is fiatalabb nálunk vagy 3 évvel), akit a srác ledumált arról hogy csatlakozzon, de végülis mégiscsak. Így jöttünk be öten, de aztán kiderült, hogy a haverunk és a szomszéd srác nővére nem igazán csípik egymást, egy régi dolog maradványaként. Így indultunk neki az estének, déli sarki hangulatban. Csak a 3. kocsmában volt hely, de ott már gyorsan kikértük az első teq-sör kombót, megnyugtatni a kedélyeket. Kb. az ötödik körre már úgy megfordult a dolog, hogy az egész kocsma ötünket nézve iddogált csendesen, mi pedig kezdtük súlyosan jól érezni magunkat. Sajnos a zárás vetett véget a hepajnak, mi kicsengettük a 15k-t, ami kicsit ellentétele volt a pincér érkezésünkkori kérdésének, miszerint: Meddig óhajtanak maradni? (Ameddig jólesik köcsög) Dehát így nem lehet lezárni a dolgot, átmentünk egy helyre ami gyakorlatilag diszkóként, illetve zenés-táncos szórakozóhelyként üzemel, jó kis nosztalgia buli volt, és meglepően sok ember, nagy hangulat. Gyorsan megcsináltuk az átkötést egy teq-sör kombóval, végülis tequila-party volt az esténk mottója. És aztán itt kezdenek kimaradni részek, bad sectorok és clusterek. Még az is rémlik, hogy a kb kilométerre lévő automatához elmentünk pénzt felvenni, de a visszaút már nem rémlik. Aztán az is halványan megvan, hogy nővérke ecseteli, hogy mennyire szeret, és ha nem lenne barátja, akkor csak velem lenne hajlandó lefeküdni, és hogy ezt már régóta meg akarta mondani, de nem volt bátorsága..(Hát mondom baszki, jókor jut eszedbe)
Meg rémlik hogy nagyon durva dolgokat műveltünk vele a tánctéren, volt ott minden ahogy ismerősöm mondaná.(Lift meg sehol a közelben) Hiphop eltelt 3 óra, nekem rémlik még vagy 2 kör tequila, meg még egy üveg sört is lecsúsztattam kis segítséggel, mert a felét szanaszét locsoltam(kis koordinációs probléma) de az est csúcspontjának azt éreztem, amikor haverral álltunk a tánctéren, ölelgettük egymást és együtt bőgtünk Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam című számára. Persze a többi vendég nagy mulatságára. Úgy fél4-tájt kezdett lohadni a lelkesedés, úgyhogy elindultunk valahogy, odakint gyors számvetés: egyik srácunk eltűnt(a délutáni sofőr) viszont csapódott hozzánk egy másik a volt középsulinkból. Taxival hazatéptek, én hazaestem, magamba tömtem vagy 12 pogácsát, és beestem az ágyba negyed 5 körül. Reggel fél9-kor meg kelhettem, mentünk nagyanyámhoz. De durva lehetett ahogy lefeküdtem is, mert reggel elég rossz szájízzel keltem, és kiderült, hogy kb egy fél pogácsa volt még a számban
Én úgy-ahogy megúsztam a másnapot, de a többiek nem toltak hajnalban annyi pogácsát, mindenki erős másnaposságról számolt be, volt aki csak reggel kiáltott rókát, de a leányzó egész nap ásítozott
Aztán meglett az elveszett ember is, de ő sem emlékszik hogy ment haza, csak arra hogy meg akart mosdani a szökőkútban, ami 3 hete nem megy...
Asszem életem legjobb nem-szilveszteri bulija volt. Magasra tétetett a léc.
Tudom hogy senkit nem érdekelt, de jól esett elmondani -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem nincs is vele semmi gondom... Elvégre nem az én párom.

Valami gond van? Nem Rád jellemző sor volt ez...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Naszóval...
A tegnap esti kifakadásom után felhívott telefonon és beszélgettünk (a megelőző vita is telefonon zajlott). Elmondtam neki, hogy bár valóban szűkös a keret, nem azon a 10ezer forint pluszon fog múlni a dolog. Majd megspóroljuk mondjuk a konyhabútor vagy a szobabútor árán. A nagy tételek még hátravannak, azokon lehet igazán spórolni. De amint ezt elmondtam, közölte, hogy ő is átgondolta és belátta igazam van, nem ragaszkodik az inoxhoz.
Tehát most úgy állunk, hogy már én akarom az inoxot, ő meg a zománcost
Valszeg azért inoxot veszünk...
Lord Zero: Voltunk doktorbácsinál és RTG-n is. Se törés, se semmi komoly. A doki szerint valami mellhártya izzadmány vagy mi
Szóval a hoszas megfázás alatt letapadt a cucc, a köhögésektől meg felszakadt, ez fájhat. Flektor tapaszt javallott. Csütörtök óta használja, határozottan javul. -
csapos2
addikt
A TFT monitorok, működnek háttérvilágítás nélkül is, vagy van valami olyan áramkör beépítve, ami kikapcsolja tönkrement háttérvilágítás esetén?
-
Whaskes
senior tag
Szeretnék piramist építeni, felveszek egy dobost és egy gitárost!
-
parandroid
félisten
Érdekes, a konyhafelelős bevonása után is ugyanez volt a közös családi álláspont nálunk is. Egyébként azért is nem cseréltünk tűzhelyet, mert bár szeretnénk, de pillanatnyilag eléggé a végén van a beszerzési listának, jórészt éppen újszerű állapotának köszönhetően, habár szépnek semmiképpen sem mondható.
p -
Sipi
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Esetleg az lehet emögött, hogy Te, mint férfi, ''elintézted'' a családi fészek fizikai megteremtését.
Ennek berendezése azonban a hagyományos családrend szerint a nők feladata. (Lehet őskövület-konzervatív-polgári szarnak titulálni, de még valahonnan az őskorból hoztuk magunkkal, úgyhogy felesleges ágálni ellene.)
Lehet, hogy túl kevés teret engedtél neki a lakás-projekt során, s most ki szeretné élni azt az örömet, hogy az ő keze nyoma is ott legyen a közös fészken. Kicsit macerás dolog, de ne ezen menjetek már szét: próbáld megérteni, mi zajlik benne, mi motiválhatja, s közösen beszéljétek meg. Számodra nehéz lesz, mert úgy kell meggyőznöd arról, mi legyen, hogy valójában nem szólhatsz bele, s rá kell bíznod a döntéseket. Esetleg próbáld meg éreztetni vele, hogy pár apróság az, ami neked tetszene, amit szeretnél a berendezésen, s ezt a párat vegye figyelembe, onnantól övé a pálya.
Vagy mutasd meg neki a folyószámla-egyenlegeiteket, és kalkuláljátok ki, hogy az inoxozott atyaúristen konyhabeli beültetése hány nap kényszeréhezésben fog kimerülni.
Ja, és bocs, hogy belepofázok a magánéletedbe.
Sipi -
Pacák
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Pont ezt beszéltük a párommal tegnap este, hogy minek erőlteti erdey_a párja az inoxot, ha meg kell fogni a pénzt, mert limitált az anyagi keret a berendezésre.
Teljes öngől ebben az esetben egy tökugyanolyan műszaki tartalmú konyhai eszközért kiadni plusz 8e vagy 12e forintokat - a fehér zománcoshoz képest -, ha nincs már felesleges pénzmag a családi kasszában. Ráadásul ezért még be is vágja a durcát az asszonyka. Stimmt? Letörik a derekamat a lányok vagy sem, de ebben még a párom is egyetértett velem.
Más lenne a kérdés, ha mindkét személynek biztos állása lenne és nem kéne kicsengetni havonta a fizetésük jelentős részét hiteltörlesztésre. Ebben az esetben aláírom: legyen az inox... -
Már egy órája nem írt senki ide, hát mi az csak nem mindenki dolgozik, azért csak óvatosan így hétfő reggel, most a legártalmasabb a munka

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Re: refrén.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
kedves barátaim, kezdődik a múlt hét 8. munkanapja. most nem örülök neki, de remélem fizetéskor fogok.
-
Lord Zero
addikt
nah, befejeztem a munkát, csak kétszer szállt el a cucc, de a word recovery mágiája megmentett a őrülettől
kényelmetlen helyzetben vagyok: most vagy átolvasom a 75 (angol) oldalt, vagy lemegyek sörért
fúúú, nehéz dolgok ezek... -
Agyasima
őstag
ladybug, peterkeT: köszi, akkor keresek családsegítőt, asszem.
-
Racecam
nagyúr
Pont most, amikor a kortársam is itt van, mennem kell aludni.

Holnap first.
u.i.: Külön Péternek:

-
parandroid
félisten
Nem, az a másik házban maradt, nem tartottam rá igényt, amelyik magyar szót nem ismerem, az nem is fontos.
Katica: Családsegítő és gyermekjóléti szolgálat mindenhol van, utána kell nézni a telefonkönyvben.
Agyasima: Talán nekik vagy a szociális gondozóknak (ha vannak) vana legjbb rálátása a rásorultságra, és általáan az osztást is elvállalják.
p -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
tisztan latszik, hogy olyan szo, hogy cser nem letezik
ellentetben a pac=cal vagy a SZ.. nem irom le
raadasul a cser sokkal bonyolultabb osszetetelekben szerepel, minta tobbi
cserbenhagysasos gazolas
cserben hagyta a szive, szerencseje, tarsa stb. stb. amia tobbi alapszora nem jellemzo
szoval a cser egy kulonleges szo
de most megjott a pizzam
sorry
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon kiraly volt.

na és így sokkal veszélyesebb is
)

Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.
![[kép] [kép]](http://www.viewsoniceurope.com/Images/70/G90f+.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)