Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A Jazz ablakán van vertikális orientációjú polárszűrő? Ez valami tuti infó, vagy következtetted? Akkor jó eséllyel a City-én is van? Ez óriási. Vagy lemaradtam a szélvédőgyártásban, és már minden autón van ilyen?
Pont egy hónapja mondtam faternak, hogy van egy használhatatlan találmányom, miszerint a szélvédőkre kéne tenni fügőleges polárt, ami nappal kiszűrné a horizontális visszatükröződéseket, de ami az érdekesebb lett volna, hogy a fényszórókat gondoltam olyanra megcsinálni, hogy horizontális poláros fényt bocsátanának ki, és akkor éjszaka nem vakítana el a szembejövő. De itt egyből meg is bukna a dolog, mert akkor a saját fényszóróm vízszintes poláros fényét is kiszűrné a szélvédő, és akkor bentről nézve olyan lenne mintha nem is világítana meg semmit a környezetből a fényszóróm
Vagyis elvetettem a dolgot, de erre nem gondoltam, hogy az első fele működik a dolognak és már meg is oldották. 
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Bp., Gericom Overdose, képernyő-kontaktproblémával leszázalékolva, keret széttörve, mindent adok, ami közvetlenül rajta lóg, a gép bele kell nekem csak. Legyen 1eFt.
Ma du 15:00-tól holnap 15:00-ig nem érek rá, mert valakinek TÉNYLEG mikit kell játszania, mert az igazi az lóg...
-
hm, ez nekem kínai amiről beszéltek, úgy látom nagy a baj még a hülyeségemre sem kapjátok fel a fejeteket, vagy lehet, hogy nem is vagyok annyira vicces???Na ez nem lehet

-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hááát, öööö... Ugye van a függőlegesen, a vízszintesen, meg a mindenféle szögekben (ahogy forgatod) polarizálton kívül a körkörösen polarizált...
Gondolom a látható fény hullámhosszától extrém módon eltérő ''fény''-re már nem tud hatni, de ez itt pillanatnyilag (szerintem) nem paraméter.
-
-
Ma este a mikulásbácsi megtömi mindenkinek a csizmáját, jobb esetben
.Kinek mivel virgácsokkal ajándékokkal miegymással, na de most nekem van egy kis lábszagom de az idén nagyon jó voltam, van esélyem ajándékra, legalább egy lábsprai-t vagy pamut zoknit 
-
Jó reggelt mindenkinek, látom csapos kissé sikerült befordulnod tegnap este, azért remélem sikerült kialudnod a rossz gondolatokat, majd a télepu meghozza a kedved remélem
. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát az fura, mert minek tennének a színszűrő alá tükrözésgátló réteget? Elvileg pont az a lényege, hogy a szűrő külső felülete fényes, és ezt fedik le egy réteggel. CRT-knél is volt amin nem volt eleinte semmi, aztán egy időben olyan színes réteget húztak rájuk, ami pont szemből nem tükrözött, de oldalról igen, kb mint a szemüvegeken a lencsebevonat. Majd pedig mattították az üveg külső felületét, már a jó öreg MAG monitoromon is úgy volt, vagyis van.
Lehet hogy annál a monitornál a szűrő külső oldala maga volt AG-módjára kivitelezve
-
csapos2
addikt
Megpróbálok aludni.
Köszönöm, hogy elsírhattam bánatom.
Jó éjt mindenkinek! -
csapos2
addikt
Kipicsáztam magam, és sajnos nem lesz ismét ilyen lehetőségem. Még holnap talán tudok valamit intézni.
BlacKSouL: Igen, általában az AG réteget taperolod össze, de ez, ebben az esetben nem így volt. Lehet, hogy nem is volt AG. Megnéztem a leszedett darabokat, ha volt is bármi az RGB szűrőn kívül a kijelzőn, az volt alul. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Tehát jól értem hogy csak a vékony felső réteget, az AG-t kellett volna óvatosan lehúzni, és véletlenül színszűrőstől, mindenestől lehúztad? Vagyis amit én most az ujjammal meg tudok taperolni, ami olyan kellemesen ujjlenyomatos marad az maga az AG-réteg mint külső ''burkolat'' és közvetlen alatta már a színszűrő van? Vagyis az a barnás, több darab lehántolt kéreg, az a kettő együtt összetapadva?
Ej de kár, én is nagyon kíváncsi lettem volna a kész cuccra. -
tildy
nagyúr
basszuskulcs, semmit nem tanultam még elektróból

Ez tuti bukta. ÉS még van egy automatika leadandóm is
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
azt sajnálom, h így jártál
a garról ugye beszélni sedm érdemes (kínos :) szmájli)
láttam, mekkora elán feszült benned.. szóval kár... h kudarcnak éled..
talán (bár a felét sem értem) vmit még vissza lehet hozni a dologból, vagy nem? vagy ez olyan, mint a guillotine, one way ticket?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Leszedtem ma az úgynevezett anti-glare réteget. [link]
De a csoda helyett hidegvíz volt, a képből csak egy nagy fehérséget látok, viszont, amikor visszateszem egy részét a fóliának-amit eltávolítottam-ott a kép.
Nem tudom mitévő legyek, de azt hiszem elcsesztem, valamit nagyon. -
csapos2
addikt
Azt hiszem, nem nagyon akarják odafent, hogy projektorom legyen.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Egy 4-5 literes elég is lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Említettem már, hogy imádom a körtebefőttet?

-
csapos2
addikt
Kedves Télapó!
Kérlek szépen intézz ide, Biharba egy kis havat, ígérem jó fiú leszek. Szeretném, ha esne a hó, szép lenne a táj.
Köszönöm szépen csaposka. -
AMD Power
titán
Tudja valaki ,hogy a Budakalászi Corában a Vodafone bolt kb meddig lehet nyitva?

-
Dictator^
veterán
kurv@ lassu lett a ph nálam wááá. nálatok is suxx?
-
QuarK
senior tag
csatlakozom az elottem szolokhoz, a voros sarkanynak **khm** kislanynak sok boldogsagot, nevnapot, es egyebeket.
ps.: inni kene sort. -
csapos2
addikt
Az egy-két hozzászólásos és már amúgy is zárt topikok, miért nem kerülnek törlésre?
Csak kíváncsiságból kérdezem. -
Na most kérdezek egyet, mert nincs kedvem keresgetni, létezik-e a norton ghost-nak valami letölthető INGYENES próbaverziója valahol, valaki dobhatna egy linket ha tud, köszi
. -
csapos2
addikt
Egészen véletlen, van itt valaki, akinek megvan a Télapu című film?
-
ngabor2
nagyúr
no, erre járt az egyik beszállító mikulása
hozott borot (száraz vöröset... én az édes fehéret szeretem... no mindegy, jó lesz kólával), meg egy repi-egeret
annyira durván néz ki, hogy egyből rá is tettem a gépre, a gyári dell-t lecseréltem
holnap majd küldök róla fotót. -
Racecam
nagyúr
Boldog Névnapot Borkus!!
![[kép] [kép]](http://keplap.blogdreams.com/userfiles/26857.jpg)
A Mikulás. -
csapos2
addikt
-
válasz
ladybug
üzenetére
Nem is akármilyen nő, az a fajta aki tálca helyett a mellei között viszi ki a seritalt a kedves szomjas férfinépnek
.
Egyébként Isten éltesse a kislányodat
Nemrég is volt valakinek a névnapja vagyis a gyerkőcének, nem a Te kislányod névnapja volt akkor is?
Asszem a Réka napon, vagy el vagyok tájolva kicsit??? 
-
ladybug
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Sztrájkolnak a festők? Még jó, hgy nekünk már nem kell festetnünk....
Amúgy meg Borbála, azaz Borka lányom névnapja van ma, és ezzel folytatódik a decemberi ünnepségek sorozata (2, 4, 6, 7, 24).
Mivel Borbála a tüzérek védõszentje is, ebbõl a hiedelemkörbõl származik a néphagyományban az a szokás, miszerint Borbála napján csak férfiaknak szabad tüzet rakniuk, sõt egyes vidékeken ezen a napon nõk nem is dolgozhattak.
Aham, ezért nem dolgozol. Akkor Te ezek szereint nő vagy.
[Szerkesztve] -
-
neongorack
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grat az avatarhoz, nagy jó

Itt punnyadok suliba! Excelezünk még mindíg...
Alig haladunk! Már nagyon unom , gondoltam benézek OT ba 
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagyis elvetettem a dolgot, de erre nem gondoltam, hogy az első fele működik a dolognak és már meg is oldották. 

.
Ej de kár, én is nagyon kíváncsi lettem volna a kész cuccra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)