Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
-
Végre, újra képek az egyik kedvenc blogomban

Szépen cseperednek a lányok
-
Pálinkás jóreggelt!
Rendelkezik esetleg valaki még screenshottal a fórum felületéről ri/os3 alatt? mÁr elfelejtettem, hogyan is nézett az ki
-
Kedves fővárosi fórumozók!
Információra lenne szükségem, hogy a bme központi épületéből hogyan/mivel lehet/érdemes eljutni a Népligetbe, illetve a Keleti/Déli-pályaudvarra. Holnap lesz ott nyíltnap, és a hazafele útról magamnak kell gondoskodni. Odafele autóval megyünk. Köszönöm!
-
Szép tágas jármű
Ezt most találtam, nekem nagyon teccik:
Mi a szenvedés? Szeretni valakit, ki ránk se néz. Szeretni, várni, tűrni,
remélni. Mindennap látni, s rádöbbeni, hiába minden, elkéstél. Hiába minden?
Akkor miért imádkozunk? Miért könyörgünk és miért sírunk?
És miért vele álmodunk és miért remélünk, várunk rá. S ha végre ránk
néz, vagy végre ránk nevet, a sok-sok szenvedést miért feledjük el. Az
az egy pillanat mi örömöt okoz, miért feledtet velünk oly sok bánatot. S
ha elutazik messze megy s majd sokára jön vissza, az érzést, mit
ápolunk, nem hívhatja vissza. S közben a józan ész feledtet velünk, mert azt diktálja állj meg, tovább nem mehetünk. Nem szabad szeretni olyat, aki megvet, aki nevet rajtunk. Nem szeret bennünket. Aki örül, mert tudja, hiába remélünk, aki érzi, miatta
szenvedünk. De ha a szív e kis motora szeret , hiába a józan ész, nem tilthatja meg
az érzést, mit ember nemesít .Nem bír érzelemmel az ész hiába tilt. Nem
tehetünk róla, s ha szeretünk, nem mondhatja senki, hogy feledjünk.
Nem mondhatja senki, aki tudja, hogy a legszebb az olyan érzés, ami
tiszta. Nem kell, hogy azt mondd, hogy szeretsz. Ha mást érzel, kérlek
ne hazudj nekem. Nem kell a szép, de hazug szavad. Mondj inkább
rosszat, de igazat. Először , fáj, ha friss lesz még a seb, de később, ha
elmúlik, hálás leszek neked. Lehet, hogy egyszer szerelmes leszel és
nem viszonozzák, s te kínlódsz, nyögsz, szenvedsz. Úgy érzed,nem bírod, meg kell halnod. Gondolj akkor rám, s megérted, hogy rossz volt. Sétálsz még te is elhagyott utcán, fejed lehajtva, hogy könnyeid ne lássák. Zokogsz még te is egy kedves ablak alatt, s hallod, hogy odabenn ő vígan kacag. Megvetni, gyűlölni, gyűlölni akarod s csak
becézni, imádni, szeretni tudod. Nem bírsz és nem akarsz nélküle élni, nevetni, küzdeni, harcolni és sírni. S ha eddig elértél, nem fogod kérdezni. Tudni fogod majd:
''MIT JELENT SZERETNI.'' -
válasz
dragonfx
üzenetére
A boxolócipő egy-másfél éve volt nagyon divatos. Mostanában inkább retro, pepe jeans, replay, converse és még mindig gas, nameg saxoo cuccok mennek. Már persze aki meg tudja fizetni. (legalábbis mifelénk). Amúgy a westendben van everlast bolt, azt pontosan nemtudom, hogy hol.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Mennyünk. Ha jobban belegondolunk, egy jó tüntetésnek közösségformáló hatása is van. Az olyat elítélem, hogy ártatlan emberek nehezen megszerzett autóit gyújtogatják, meg borogatják. De a békés tüntetésekkel szimpatizálok, habár véleményem szerint nemigazán lehet elérni velük semmit sem. Gratula az új avatarodhoz

-
Vazze..nemtudom volt-e már, de a srácnak a 100ból marad is 32 milkája...

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azok fölött átsiklottam, de nagyonjó
Ezeket vajon hogyan lehet átkonvertálni az európai méretekre
Erről jut eszembe, multkor találtam valahol egy pénisznév generátort... Nekem El Prezidente, egyik havernak King Kong jött ki.. 
[link] na valahol ezen az oldalon volt.. Haláli dolgk vannak rajta, lehet csemegézni
[Szerkesztve] -
Kérdésem a fővárosi fórumtársakhoz szólna:
Szombaton a Népligetből fogok eljutni a Nyugati pályaudvarra (remélhetőleg sikerül
). Ezt metró segítségével szándékozom elkövetni. Az lenne a kérdés, hogy mi pénzbe kerül egy ilyen túra, mert a semmi az nemsok, de annyi fogalmam sincsen róla. Több, mint 10 éve metróztam utoljára.. 
köszönöm
Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (456)
- Latitude 5450 14" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest