Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nemrossz

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére

Hát ez kész, ezen akkorát röhögtem..
Majdnem akkorát, mint Race egyik OT-topikeleji hsz-én.[link](De ezt mintha már linkeltem volna egyszer, és már akkor is jót röhögtem)Vagy mi van? Ez most ilyen Joker bug volt, vigyorex-bug..?
mod: És közben már mégiscsak hoppá..
sírok a röhögéstől
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Hoppá...

Nem, mégse hoppá...
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még a privik is, csak az aláírás maradt, meg a nick.

Jah...és most már szabadon szét lehet offolni az egész fórumot, mert nincs más.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nemrossz, nemrossz, de az off-á tétel hatáskörén még dolgozni kéne, nem tökéletes

-
KrAt
veterán
Az összes hsz offba került. Dejóóó
-
Dominator
aktív tag
Szeretnék karácsonyra saját készítésű gyertyát ajándékozni. Tudtok ajánlani egy jó hobbiboltot Budapesten, ahol minden beszerezhető hozzá?
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kéróról??? Dehiszen már leírtam ötször-nyócszor, hogy még a habokban vagyunk.
Holnap végeznek a burkolók. Oszt jönnek a festők, aztán megint a burkolók (parkettacsiszolás), aztán összelegózzuk a lapraszerelt bútorokat, aztán jó, ha mindezzel dec 24-re megleszünk. Majd akkor lesz kép. De maximum a kéróról.
A Kedvesről amúgy is van már fenn kép a neten. -
Thrawn
félisten
Boldog Mikulást Mindenkinek!
[link]
Virus free -
sekli
addikt
Boldog névnapot nekem, meg a többi Mikulásnak...

-
Üdv, mindenkinek!Nem tudja véletlenül valaki a skandináv lottó számait, mert a szerencsejáték oldalán még csak a mult heti van fenn
.Köszi előre is, ha nyertünk akkora bulit csapunk, hogy besz@rtok 
-
rii
nagyúr
a Varga Ferenc - Egy bolond százat csinál - szám az milyen albumon van?
-
Csapi007
veterán
Ez már beteges: ''A washingtoni egyetem kutatói szerint komoly aggályok merülhetnek fel a Nike által nemrég piacra dobott és az Apple iPod nano készülékekkel kommunikáló Air Zoom Moire tornacipővel kapcsolatban.'' [link]
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem is meséltem neked, már megint hogy jártam (De ez is miattad van! te mondtad, hogy én az ilyesmi mindig belkeveredem).
Szóval tegnap este tartottam volna hazafelé suliból (Óbuda) , Batthyany téren a metró lezárva.
A szokásos 45 perces utam így 1.5-2 órás lett hazafele. Valaki úgy gondolhatta kiszúr pár budapestivel... -
BlacKSouL
addikt
Ezt én miért nem láttam még?: [link]
csapos: köszi
Janoska: na majd meglátjuk Te kihúzod-e addig.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Basszus, meg se ünnepeltem egyéves PH!-s mivoltomat..

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, a szádba nem kontárkodtam bele. de a végleges eltételben nem én vagyok a hibás.
-
jeges
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
mi tavasszal költözünk (remélem), és ránézésre némi eltérésekkel hasonló lesz a mi konyhánk elrendezése is. emiatt érdekelne, hogy az elképzelt berendezés elég tágas lesz-e, hol lehetnek szűk keresztmetszetek, stb.
(egyébként meg: a méret a lényeg
)
a konyhapult tetszik. (mintha ikeába' láttam volna hasonlót.) mi is gondolkoztunk ezen a dizájnon, de ha jól emlékszem, csak meghatározott hosszúságú darabjaik vannak, és túl nagy lett volna a ''hulladék''. -
Vérboci
addikt
na jó, de a középső részt leszámítva akkor is tömör acél
Csak valszeg két darabból.
De nagyon klasszul néz ki. A színe is jó. Majd fotózok én is, mint Kalandor, ha beköltöztünk. Csak az még odébb van.
A miénk a legszebb és legjobb ajtó nemcsak a lépcsőházban, de szerintem az utcában is
(mindenesetre biztosan a legújabb
)
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Korán reggel suliba pascal-al sz@rakodni nem a legjobb szórakozás

-
szandisas
őstag
ezt nézzétek meg
[link] 
-
csapos2
addikt
Hogy egy elégedett ügyfél is megszólaljon:
Én egy szép kövér csomagocskát kaptam.
Még a kikészített tejecske is elfogyott, a süti viszont itt maradt. -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Túl vagyok kérdezve...
Még nem olvastam el a papírjait (mijaza hőzsilip?), örültem tegnap este, hogy berakták, aztán megküzdöttem a nappali szekrénysor hazacipelésével és a biztonsági zár kezelésével.
Elég masszív jószág. Az már látszik így közelebbről, hogy bár tömör acélnak mondják, a külsején van MDF borítás, meg szerintem valami üreg is van benne, mert a kukucskálót kivettem megpucolni és hézagra bukkantam, amiben ilyen habos-szivacsos cucc van. -
ngabor2
nagyúr
erős egérmérget!
a sok dohányos... fizetnek az egészségkárosításért... (a temetők meg üresek
) bezzeg én nem dohányzok. sőt, a múlt hónapban nem is ittam. eddig ebben se. de pénteken valszeg elpuszítom a repi-bort, mert fogja a hűtőben a helyet. alig fért be a jäger meg az ouzo... nekem ilyet hozott a mitulátbáti 
Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És lőn sötétség (betűk terén

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
A szokásos 45 perces utam így 1.5-2 órás lett hazafele. Valaki úgy gondolhatta kiszúr pár budapestivel...