Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ja, hallottam, h az eljövendő hét során akár fagypont is lehet (szépen, tagoltan, nyomatékkal mondta a fickó, mint egy újabb wtc-esetet)... húú, december közepe táján fagypont.. egyszerűen vérlázító
egy fókuszriportot simán megér.. szavazni is lehetne: ön szerint korrekt-e, h jujjdehideg lesz decemberben?
(nem neked szólt) -
-
-
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kéróról??? Dehiszen már leírtam ötször-nyócszor, hogy még a habokban vagyunk.
Holnap végeznek a burkolók. Oszt jönnek a festők, aztán megint a burkolók (parkettacsiszolás), aztán összelegózzuk a lapraszerelt bútorokat, aztán jó, ha mindezzel dec 24-re megleszünk. Majd akkor lesz kép. De maximum a kéróról.
A Kedvesről amúgy is van már fenn kép a neten. -
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valahogy nincs kedvem visszacaplatni abba a boltba, ahol egyébként se szoktunk nagyon vásárolni, most is a gyógyszertár miatt voltam ott ad-hoc. Lehet, hogy ez lustaság, de még ha le is fotóznám, ki ne mondhatná, hogy leittam belőle egy decit.... De lehet, hogy egyszer megváltozom...

[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Annyit nem ér meg a dolog...

Kaptatok ti is a Budapest Bankos állevélből? Nincs horgász engedélyük az én banki adataimra....
mégis küldtek, pont a céges e-mail címre. Ezt pedig csak céges környezetben használom pld KSZF. Egyre profibb a kivitelezés... remélem hamar megtanuljuk, hogy ezzel mit kell tenni->kukajárat. Én azért adtam nekik egy fake azonosítót... -
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ehhez még az tartozik, hogy az értelmesebb protokollok nem ragaszkodnak az ISO/OSI szerinti 100%-os megfelelésre, mert sok réteg -> sok interfész -> sok hibalhetőség -> sok ellenőrzés -> lassú kezelés...
Infiniband-en OSI-zni maga a halál. Csak a tökorrúak ragaszkodnak az OSI 7 rétegéhez.
Ja, ajánlás. Ami halovány érdeklődére tart csak számot, inkább az oktatók részéről...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem unatkoztam, csak gondoltam megosztom a Ph-s néppel a bölcseleteimet
.Pénzt nem is adtak még ma
.Majd talán már hétfőn, jöhet is nyugodtan mert, jön a karácsony 
ngabor2:Szerintem tökéletesen megfelel a kritériumnak amit, írtam, nemtom mit kell bogaraskodni azon a pár betücskén
Egyébként amúgy meg egyébként, sok mindenki másnak is ilyen az avatara mint az enyém, gondolom engem utánoznak ezzel is, de ilyen elbűvölő nem lesz senki mint én, csak azért mert koppintanak
Na és ilyen szerény sem, a humoromat inkább hagyjuk, lassan PHfélisten rangot kapok, ha még valami jót írok magamról 
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi UFO kolléga a kimerítő elemzésért, ezek szerint kicsit melléolvastam
.De akkor is eléggé sok minden reményt fűztek ehhez a sorozathoz szegények, a megaműsorokkal kapcsolatban, én már csak VV2000-et és a BB5000-et várom, bár ezekkel a műsorokkal eléggé leálltak mostanság, hála a magaságosnak 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
[link]
Nem bírtam magammal, megkerestem
Na de most má' tippenek szunyálni, mert akkor holnap nem bírok magammal
Érdekes hogy a képet 22:35-kor csináltam, két percre rá linkeltem, és mégis az a hozzászólás most 23:37-re van datálva. Az időszámítás miatt az archív adatbázis órája is változik
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)