Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.