Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.