Hirdetés
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Autós topik
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.