Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
fúú, nagyon klassz lett ez az új péhá felület
az új fórumtéma is tök jó, szerintem már kellett egy ilyen -
csapos2
addikt
Reggel óta egy érthetetlen, kalyán vigyorral az arcomon jövök-megyek.
Nem tudom az okát, de az ilyen napok vége szokott az lenni, hogy az utcában egy darabig nem jár postás.

Mindenesetre, víg napot mindenkinek.
-
BlacKSouL
addikt
Nah, nem tudtam elmenni, megnézem utólag milyen volt : [link]
-
Pálinkás jóreggelt!
Rendelkezik esetleg valaki még screenshottal a fórum felületéről ri/os3 alatt? mÁr elfelejtettem, hogyan is nézett az ki
-
válasz
NorDezs
üzenetére
Én csak a szabadnaposokat nem kedvelem ilyenkor

NG2:Akkor most felállok az asztaltól bejelentem mindenkinek, hogy megyek Debrecenbe, ma meg holnap kiveszek szabadságot a következő éviből, és minden sima.Valószínű ott leszek
Egyébként mi baja a mikulásnak?Csak nem ledobtad a szánkóról

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ezek szerint másnál is eluralkodott az ''utálom a hétfőt!'' érzés? én most csak a hétfő reggelt utálom, mert este debreceni ph-tali

-
BlacKSouL
addikt
..Azt írta siet, nem tud hosszan írni. Majd ma kifejti. Bövebben. Mailben..
Nem írt. Pedig már ma után van. Nem értem. És nem csak ezt. Szeretném, de nem. Nem ő az első, nem is az utolsó. De már belefáradtam. Feladom.
Jó éjszakát, és Jobb Reggelt... -
ToBeY
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Hát a színe olyan mindegy lenne,csak szedje le a ruhárol a szöszt
szerk: Találtam varázsszó googleba ''mágikus henger''
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
corában láttam haonslót,egy hengeren 30 réteg ragasztós papír volt.Egyszer használod,letéped, jön a 29. réteg.
Mondom ilyet tudok én is a vastag celuxommal 
-
ToBeY
nagyúr
Mi tegnap lisztel szórakoztunk.15dlg kellet.Mondom 3ek - süti jó szar lett

Ma kimértem 7ek a 15dkg liszt
-
piqla
őstag
Na de en sosem ertettem az ilyen evokanalas dolgokat: lehet az egy pupos kanalnyi, hogy annyit teszek ra, amennyit csak tudok, vagy tudok rakni ra szep egyenletesen is, hogy teljesen sik legyen a felszine. Irj(atok) legyszi forralt bor recepteket! Tudom, gugli, de jobban bizom a kiprobalt dolgokban.
-
piqla
őstag
Hollariho!
Mennyi 10 dkg cukor, ha nincsen mero keszsegem? -
Sipi
addikt
There's no spoon. There's no off topic.
Sipi -
fasyrt
őstag
Waaa, salivili hipput klip!

[link] -
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátokhogy ilyen ragacsos hengert lehet-e kapni valahol,amivel a ruháról a szöszt lehet leszedni.Régen a tv shop ''mágikus henger''-ként árulta
-
Bash
őstag
Szerencsére ők sokkal ügyesebbek, és gyorsan elszaladnak, ha közeleg az öreg Bash a járgánnyal.
-
Bash
őstag
Említettem már, hogy borzasztóan utálom a hideget?
Reggel 4-kor elgurultam egy csokor virágért, de majd megfagytam. 10°C, 86% páratartalom volt kinn, a kocsinak meg ugye kell néhány perc, amíg felmelegszik. Reszkető kézzel kormány tekergetni nem a legjobb móka. Szegény kismókusok meg kinn szaladgálnak már ilyenkor. -
Csapi007
veterán
Hello
Ki esett ki tegnap a Szombat Esti Lázból? -
csapos2
addikt
Némá' a motkányból nagyúr lett.
Mikor?
Szorgosan gyűjtögetett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy, jó reggelig aludni! -
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/ -
BlacKSouL
addikt
Na! Mi folyik itt kérem? A Duna? Mi ez a nagy izé? Meg hogyishíjják. Tessék kérem érthetően. Meg egyébkéntis amúgyis különbenis.
Akkora kavarások vannak, hogy csak na. És meghívások, lemondások, vetítések, utalások...Én meg tiszta ideg vagyok mint a neuron. És mindennek a nők az okai. Kevernek, kavarnak, az ember nem tudja követni. De azt már látom hogy szépszóval nem megy .... Ném mégy az b@szás -Próbáld még az nyalás. -Az segít? - Ném az pin@ját.
Nem baj ha nem vagyok érthető, én sem értem ami van most, de nem is akarom. Elegem van, és rámjött a bolondéria. Váááááááá
-
csapos2
addikt
Végünk lesz, mint a botnak! Egyszerűen eltörölnek bennünket a PH! színéről!
-
neongorack
senior tag
válasz
várnarancs
üzenetére
Délelőtt mikor olvasgattam még nem volt meg az új avatar, látom azóta meglett, grat hozzá! Tetszik

-
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
De továbbra is érdekel magyar verzió
-
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
De ez összenyomja a háttérképet, nem?

Úgyértem, hogy nem rámászik hanem mellé
-
Ramius
őstag
Heló! A yahoo widgets-en kívül tud valaki ajánlani lehetőleg magyar nyelvű időjárás kijelző progit?
-
Winner_hun
félisten
tudod mit....szarjal sunt

-
ngabor2
nagyúr
50-ből 11 hsz maradt... szép kis írtás
-
AMD Power
titán
Szilveszterre szeretnénk kibérlni a haverokkal valami helységet vagy faházat , BP-n vagy környékén. Van valakinek valami ötlete hol tudnék ilyesmit találni..?
-
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Egyébként ebben is van igazság.
Én 10-11 ezerért vettem ezt a NEVI ''márkanévvel'' ellátott DVD játékost. Egyetlen hibája az volt, hogy DivX-es filmeknél az ékezetes betűk helyett cirill betűket jelenített meg. Ezt meg egy új firmware-el orvosoltam. Azóta egyetlen 1 filmel találkoztam, amit ne játszott volna le.(pedig már sokat kipróbáltam) Ergo nagyon elégedett vagyok vele. -
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Talán próbálkozz itt én is itt kaptam firmware-t a lejátszómhoz:[link]
Elvileg a [link] lejátszó firmware lehet jó hozzá. Ahhoz itt találsz firmware-t:[link]
(Hozzáteszem az én lejátszómra se a neve szerinti firmware került Az enyém NEVI nevezetű játékos volt és Orion firmware lett a megoldás)
Persze mindez elvégzése által meghibásodhat a lejátszód, garvesztés..., tehát ezt mindenki csak a saját felelősségére csinálja! -
Csapi007
veterán
Hello
Megdőlt tegnap a domino világrekord? -
AMD Power
titán
(Nem találtam erről topic-t)
Vettem egy LG DVX 162-s DVD lejátszót. Elég sok másolt filmnél akad, vagy nehezen játssza le. A Divx-s filmekkel semmi baj sincs. De pl azt a filmet, amit a DVD lejátszó le sem játszik (azt írja lemez hiba) azt a gépemben lévő DVD lejátszó lazán viszi!
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hogy teljes legyen a kép:
Volt az a vidám nyári történet néhány lelkes fiatalról, akik horgász-szákban szerették volna lehűteni a napi betevőjüket, az azonban náluk kevésbé bírta az italt...
Volt szó valami búvárok bevonásával végzett mentőexpedícióról is, de pontosan nem emlékszem, mert amikor olvastam, akkor annyira kellett röhögnöm, hogy nem bírtam koncentrálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyiránt mint kiderült: az egy másik tó.
Mindez persze nem zárja ki, hogy a jelenlegi szennyeződés megjelenéséhez a megemlíthetetlennek köze van. Sőt.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hűű, nem esik jól elkezdeni magyarázni.. peterkeT belinkelt egy cikket, miszerint nagy vörös folt úszik a szirmabesenyői (egyik) tó közepén. Én erre kicsit késve reagáltam, pontosabban későn kapcsoltam, megkérdeztem hogy na ki is lakik ott, amire Janoska megpróbált találgatni az adatlapokból, de mondtam neki hogy ne keresse, mert aki ott lakik, annak már nincs az adatlapján a lakhelye. Erre jöttél Te kb, és mondtad hogy könnyen ki lehet guglizni a dolgot, és megemlítetted (Kolumbuszt) de a módszereddel nem jött ki az illető akire én gondoltam. De ha valaki végigolvassa onnantól idáig a dolgokat, akkor egyrészt rájön hogy kiről van szó, másrészt meg mindenki tudja úgyis, csak nem mondjuk ki, hátha valaki még találgatni akar. Vagyis ezzel én arra próbáltam utalni, hogy aki ott lakik, annak hátha köze van a vörös folthoz. Mellesleg ezt peterke is megtette rögtön a linkelésnél, csak akkor még én sem vettem észre, hogy az alighanem egy sztorira való utalás, amit amúgy én nem tudhattam.
Phű, hát valahogy így..
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hiszem 2, kitikasztott ez a mai beszerzőkörút.
Jó8 all. -
csapos2
addikt
Mi a helyzet lustaság téren?
-
Lord Zero
addikt
előre kurvák, gengszterek
bízni szeretnék bennetek
épp a más(od)ik gyermekkoromat élem, jó napunk van![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050530/headbang.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Hát nem találom azt akiről beszéltünk.. 
Vlad:
Winner:: Na látod erről van szó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csippelve