Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Nem készülök világ végére, de úgy szeretem, ha kinyitom a hűtőt vagy a szekrényt és van miből válogatnom. Általában 3 hetente szoktunk menni bevásárolni, otthagyunk a Wal*Mart-ban vagy $250-t, és közben csak max. ilyen apróságokat kell venni a közeli Publix-ban, mint kenyér. Most ez egy kicsit többre sikerült, de ez betudható az ünnepeknek.
-
Bash
őstag
Ma este megtörtént az év utolsó nagybevásárlása. Nagy sietve 4 órát vett el az életemből, két szekér élelmet pakoltam be a kocsiba, a kocsitól pedig 8-szor fordultam a lakásig, minden alkalommal kb. 20-25 kg-nyi szatyorral a kezeimben.
Mára elég volt, most pedig elfogyasztom a jól megérdemelt cheese dog-jaimat mustárral, fokhagymás kenyérrel és egy bögre forró afrikai narancsos-mangós teával. -
Bash
őstag
kepfeltoltes.hu monnyon le! Azonnal!

-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs ezen semmi különleges, valószínű cache-hiba.
-
Bash
őstag
Ezt azoknak szánom, akik szeretik a zenét: [link].
Oh, milyen szép is volt, azok a hetvenes évek... -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

Pont valami ilyesmi járt a fejemben. Valakinek hatalmas összeget kellene felajánlania, hogy egy ilyenre engem rávegyen. -
Bash
őstag
Pontosan.
Szép, csendes reggel, süt a nap, sehol egy felhő, igazi beach-idő. Most jövök a kikötőből, rajtam kívül is többtízen futottak, a parkban kutyát sétáltattak, a parkolóban rengeteg autó, feltételezem sokan kihajóztak az öbölbe. Ferrari-k, Bentley-k, sportos BMW-k is kidugták az orrukat, néhány járókelő is akadt, cica meg elnyúlva sütteti magát az ablakpárkányomon.
-
Bash
őstag
Azt a hétszázát.
Épp elfogyasztottam a késői ebédemet egy nagy tányér krumplistészta formájában, gondoltam megfejelem egy jégkrémmel. Benéztem a fagyasztóba, és elkerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy el lett pusztítva az összes.
Kb. másfél hete lehettünk boltban és azóta elfogyott, talán kettőt ha ettem belőle.
-
Bash
őstag
Last week the geeks were standing in line for the PS3 this time it's mom and dad elbowing each other trying to catch a Black Friday bargain.
Őrület, ami itt van, nem lehet parkolót találni a nagy áruházaknál, órákig kell sorba állni a pénztárnál... -
Bash
őstag
Have a wonderful Turkey Day!
P.S.: Aki érti tudja, aki nem annak nem szól.
-
Bash
őstag
Szerencsére ők sokkal ügyesebbek, és gyorsan elszaladnak, ha közeleg az öreg Bash a járgánnyal.
-
Bash
őstag
Említettem már, hogy borzasztóan utálom a hideget?
Reggel 4-kor elgurultam egy csokor virágért, de majd megfagytam. 10°C, 86% páratartalom volt kinn, a kocsinak meg ugye kell néhány perc, amíg felmelegszik. Reszkető kézzel kormány tekergetni nem a legjobb móka. Szegény kismókusok meg kinn szaladgálnak már ilyenkor. -
Bash
őstag
Ááááá! Hogy mit ki nem kell állni a férfiembernek a hölgyekért. Anyukám most közölte, hogy vasárnap este el kell vinnem őt meg a testvérét Koós gálaműsorra: [link].
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Sőt, újra megnézve még hihetetlenebb, 220-al követi, és a szemetesautónak is elég gyorsan kellene mennie, 200 körül előzi meg, elvileg főútvonalon 90 körül lehetne menni, nem volt akkora sebességkülönbség.
-
Bash
őstag
Tampa-n volt ma egy kis elintéznivalóm, és ha már ott voltam sikerült nyélbe ütni egy késői ebédet egy nagyon kedves ismerősömmel.
Na de nem is ez a lényeg, odafelé a Howard Franklin Bridge-n olyat láttam, mint még soha.
Egy fehér truck húzott egy kis fehér trailer-t, a truck-on
Tampa Police Department
Special Operations
Bomb Squad
felirat volt, a kis trailer-en pedig
Bomb Squad
Keep back 300 feet
volt olvasható.
Szorosan követte egy Police jelzésű SUV. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Ma szavazás. Remélem nem lesz őrjítő mennyiségű autós az utakon, bár nem is tudom miben reménykedem.

Valószínű Charlie Crist [link] lesz az új kormányzónk.
P.S.: Remélem ennyi politikától még nem veszik a moderátor kollégák a fejem.
-
-
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Nem mondom, hogy nem lennék benne egy jó kis hócsatában, de az, hogy a havat takarítsam a kocsiról reggelente meg a latyakban mászkáljak egyáltalán nem hiányzik, a hidegről nem is beszélve.
Egyébként ha emlékezetem nem csal utoljára 2003. december 20-án láttam havat meg jeget egy kiállítás keretein belül. -
Bash
őstag
Azt hiszem a ma délelőttel letudtam az autóápolást néhány hónapra.
Reggel meglátogattam Eager Beaver Car Wash barátunkat, ott kaptam egy Ultra Shine Wash 'N Wax mosást New Car illattal. Hazaérve Mothers California Gold Pre-Wax Cleaner-rel majd Mothers California Gold Sealer and Glaze-zel folytattam, majd következett a Turtle Wax két vékony rétegben, és végül Mothers California Gold Showtime-mal fejeztem be a műveletet. A gumikat Mothers Tire & Rubber-rel, a kerekeket és az emblémákat Mothers Metal Polish-sal, a szélvédőket pedig Rain X-szel kezeltem le. Most bling-bling az egész járgány.
Az idő kellemes volt, süt a nap, 27°C, sehol egy felhő, csak néhány csepp izzadtság jelent meg a homlokomon. -
Bash
őstag
tiv jr., tiv toddler!
Ha még nem ismeritek: [link].
Flawless szolgáltatás, klasszikusok... jobbat nem is kívánhattok. -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kérdés, hogy akarna-e.

-
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Parci már januárban említette, folyamatosan figyelgettem, de pontosan nem tudom mióta él ebben a formájában.
-
Bash
őstag
Érdemes lenne leülni valakivel és átolvasni az egészet, mert elég sokféle módszert leírnak, és olyan tippeket, amik a képekről nem derülnek ki.
Van aki 1 rész aceton és 3 rész víz keverékét használta, van aki higítót (ezekből is többfélét), van aki denaturált szeszt, van aki Goof Off-ot, plusz szinte mindenki használt csiszolópapírt is... -
Bash
őstag
Érdekes történet, bár szerintem kicsit elsiették a gyerekvállalást a fiatalok: [link].
-
Bash
őstag
Hetente rövidítettem és igazítottam.
Yeti910331!
Nem az a lényeg, hogy jobban néztem-e ki vagy sem, hanem hogy máshogyan. Egy kémnél ez fontos szempont.
Komolyra fordítva a szót, érzékeny a bőröm, nem szeretek borotválkozni, és így ennyivel is kevesebbet kellett.
BlacKSouL!
Kép nincs, egy kém nem fedheti fel magát csak úgy. -
Bash
őstag
Bash bácsi ma este felevelenített egy régi kellemetlen élményt: 539 nap után megborotválkozott.

Most viszont elteszi magát az ágyba, reggel 5-kor ébresztő, várja a medence. -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Reggelente (5-6 körül) én is leszoktam menni a medencébe. Akkor még nincs olyan meleg, kellemes 20-24°C, és sötétben az igazi.
-
Bash
őstag
Protect the family jewels: [link]

-
Bash
őstag
Google, Windows Live Search reszkessetek! [link]

-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Valóban a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, elbeszélsz mellettem, játszol a szavakkal.
Nem értem, hogy miért kell egy 22 éves fiatalembernek azt elmagyarázni, hogy fórumtársaival szemben illik betartani az alapvető kommunikációs szabályokat. Leírom ismét, mert az előbb valószínű átsiklottál rajta, a moderáció alapja NEM xy fórumtagról vélt intelligenciaszinted. Az, hogy megállapítod valakiről, hogy hülye, az nem jelenti azt, hogy moderálni lehet vagy kell.
Ha nem egyezik a véleményetek és úgy gondolod érdemes, akkor ész érvekkel megpróbálhatod meggyőzni igazadról mindezt úgy, hogy a vita hevében nem hülyézed le, nem szidod semmilyen hozzátartozóját... (hozzáteszem, a te véleményed xy-nak ugyanúgy hangozhat butaságként, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy xy hülye, csak másképp látja a dolgokat, és ezt illik elfogadni -> nem ''pucolandó''). A minden szempontból flame-keltő hozzászólásokat általában akkor szoktam meglátni, amikor te és az éppen aktuális vitapartnered már többtíz hozzászóláson keresztül átmentetek alpári stílusba, szerencsére nem mindig veszik fel a stílusodat. Így történt ez a legutóbb is, aktuális vitapartnered egyszer sem személyeskedett veled szemben, ellenben te többször is megtetted, tehát a hasonló vétekben tévedsz. Van screenshot-om a törölt hozzászólásokról, ha szeretnéd átnézni tiszta fejjel szívesen a rendelkezésedre bocsátom. A 3 napot pedig a múltban rendszeresen elkövetett alapelvsértő tevékenységeid miatt is kaptad, azt hiszem nem kell rájuk emlékeztesselek. A jogosságát most is vitatod, kétségbe vonod ítélőképességemet, olyan dolgot hozol fel ellenem, amit te követsz el folyamatosan. Én egyszer sem hülyéztelek le, egyszer sem sértegettelek, nem tiltottalak le..., sőt többször megpróbáltam segíteni 1-2 projektedhez, sértődésed után is másokon keresztül, többször felajánlottam hosting-ügyben is a segítségemet. Rengetegszer próbáltalak meggyőzni, tanácsot adni, mérsékelni többféle kommunikációs csatornán... mindhiába. Ezek után te sorozatosan felemlegeted azt, hogy én negatív elbírálásban részesítelek, nem ártana ezen elgondolkoznod.
A továbbiakban megkérlek, hogy ne az OFF TOPIC-ot ''szemeteljük'' ide nem illő dogokkal, rendelkezésedre állok, mint eddig is. -
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
lol
Who's chained to the radiator? He is. -
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- OLED monitor topic
- YouTube
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Steam Deck
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kimentem a medencéhez, 29°C, igaz kissé fújdogál a szél meg a felhők is el-eltakarják a napot, de télszagot határozottan nem érzek.