Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miket megtud az ember egy csendes este folyamán.

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vettél egy széket, hogy fájjon a hátad?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
oooo....ize...az egy masik to volt
BlacKSouL: ezt a videot => Bovebben: [link]? (nezd, mire valasz)
szerk.: egyebkent ez a hir meg az index-hez kepest is gyenge, ha masert nem, hat azert, mert szirmabesenyonek 3 tava is van - most igy honnan tudjam, melyiket kell nezni?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mióta láttam azt a videót...hááát

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tudjátok ki Szirmabesenyői..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Miért nem Nyékládról van szó

-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Majd olvasgatom, és egyszercsak feltűnik:
Volt bent ma egy nagydarab állat ember, és még azt akarta, hogy én keresgessek neki a neten, hát mondtam neki, a lófaszt, eredjen haza, keresgessen magának.
Még ő volt megsértődve, hogy milyen vevők vannak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PazsitZ:
Mindezt egy igencsak forgalmas helyen. -
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát ez rossz. ''Dehát ha annyira nem akarják eladni?
''
Én ha benn vagyok a boltunkban, amiben tudok próbálok segíteni a vevőknek, magyarázni amit nem értenek (mégha néha a kérdés hülyeség is
), mert nekem eladó az árú.
Ilyen mentalitással a mai piacon...lehet nem sokáig húzza a bolt... -
csapos2
addikt
Bemegyek ma egy boltba.
Látom, hogy van a polcon egy alkalmasnak tűnő monitorocska. Kérdezem a kedves, fiatal, dinamikus eladót, a pult másik oldalárol:
-Meg tudná mondani, mi a konkrét típusa a készüléknek?
.Hogyne, egy pillanat.
Ezzel már sietett is a polchoz és már nézte is.
Nézi, mondja. Én, közben a kezemben lévő listából nézem, hogy óó, ez közel azonos, egy igencsak alkalmas darabbal, de nem ugyanaz.
Kérdezem:
-Van az üzletben net?
-Van.
Mire én:
-Meg néznéd nekem, hogy a polcon lévő és a papíromon szereplő típus között, mi a különbség?
Ekkor jött a hideg zuhany, a válasz:
-Miért nem nézed meg te, otthon? Ez már egy külön szolgáltatás.
-Jah, köszönöm viszlát.
Jelzem egyedül voltam vevő.
Kicsit szomorú lettem.
-
BlacKSouL
addikt
És..és...és.... Már csak 3 nap...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pedig nem egy fateknő : [link] Én a Carnival Cruises-t akkor szerettem meg, mikor vagy 8-9 éve volt egy tv-riport, és ott a Destiny volt a téma, és nekem döbbenetes volt az a nagy hajó úgy ahogy van. Egy időben gyűjtöttem is róla képeket, de valahol elveszett, azóta meg már szélessávú netem van
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Dehogyis. Mi zöld lények egy bárgyúan egyszerű módszerrel odacsaljuk a jónépet(állítólagos földi intelligencia), akik jönnek sorban mint a kíváncsi libák, csak szép sorban be kell őket fogni. És azért nem zöld a folt, hogy ne lehessen ránk következtetni.

Az embereket ez megbabonázza: fények, hangok, színek. Kicsit nem odaillő dolog van, máris totál kész vannak tőle teljesen.
Ezt használjuk ki mi zöld lények. Azért mondjuk hogy zöld lények, mert az emberi szem számára az elektromágneses sugárzás ezen tartományát ők zöldnek hívják. És még egy különbség: mi nem tartjuk magunkat a legintelligensebbeknek az univerzumban. 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Támadunk...

-
parandroid
félisten
[link]
Valaki kinyitotta a piákat a víz alatt... Vagy csak megtalálták, nézeteltéréseik támadtak, és egy barátságos vérfürdő keretében osztoztak a szajrén.
p -
jeges
senior tag
Milton Friedman is távozott az élők közül (igaz neki nincs külön topikja).
#3063: [link]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Péntek van...
...vagy mondta már valaki? -
ngabor2
nagyúr
másnál se megy a gugli? vagy csak velem akar kitolni? próbálnék akksit keresni vele... erre connection reset by peer

-
neduddki
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Meg még felturbózni egy kis ketchuppal nem?

Az egyik haverom az aki mindenre! rak ketchupot. Szerinte a ketchup mindenre jó.
-
ngabor2
nagyúr
végre egy büfésnéni, aki tudja, hogy mit jelent, ha sós kiflit kérek... viszont a pékek megtanulhatnák egyenletesebben is szórni azt a sót, ne csak a kifli közepére jusson...
-
Lord Zero
addikt
ájjj.. (fogát erősen sziszegő hangot hallatva szívó-szmájli)
hirtelen azt sem tudom, h az életed legrosszabb élménye vagy a kínos szituációk topikot ajánljam
full full megértelek.. koós..
ha szerencséd van, néhány ezrelékkel kómaközeli állapotba issza magát fellépés előtt és akkor röhöghetsz (nem a poénjain)
ha nincs, akkor tényleg poénkodni fog/próbál -
Bash
őstag
Ááááá! Hogy mit ki nem kell állni a férfiembernek a hölgyekért. Anyukám most közölte, hogy vasárnap este el kell vinnem őt meg a testvérét Koós gálaműsorra: [link].
-
Loretto
veterán
Faszom piacsa b+
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
tizenhetes nem jó? elképzelhető, h tudnék (konkrétan nem én, de hallottam egy emberről, aki olvasott vkiről, aki már látott olyat), új, de csak 17'' (talán 8 ms), 40 körül
szerk. az ajánlatban nem vagyok biztos, de megkérdezhetem (persze lehet, h én értettem félre az illetőt, és pl egy hűtőről van szó, ami 17'' mp alatt képes a 40 fokos sört 8 alá hűteni, vagy valami - mindenesetre ha érdekel, rákérdezhetek)
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
Namost van több is. Doboz nincs, máximum itt ott egy kis kirakat üveg, de az ugye nem vazaro. A teljesen újak, csak némelyik egy kicsit karcos, ugye a kabát alatt a csavarhuzó késztel lehet megkvarcolja az ember abba a nagy sietségbe , de természetesen felpolírozzuk, ha kell. Van minden színben, ami nincs azt átfestjük, igény esetén ezzel a fürésszel méretre is vagjuk. Ár az megegyezés szerint, én huszezerbe egyeznék meg magával ezér a kis 50 centis apróságér.
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
Hát figyejjen ide nacságos fiatalember. Vóna itt nagyon ócsó pézé ilyet lapos tv téjefélcédé. Minent tud, még azt is amit nem, mérete nem fontos, csak a gazdája meg ne lássa. Ha gondojja nem sok pénzé megegyezhetünk, a Gazsi szerint tizezeré eliveti. De tudok hozzája adni ócsó bőrkabátot, aminek 70% valódi bőr, esteleg flexgépet vagy olcsó fúrógépet is tudok adni, ha bárkacsolni szeretni tetszik. Ekkor bótolunk vagy mi legyen má.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mi a p.csa. Elmegyek filmet nézni, és addig senki még csak ide se kummant
Aszittem nem győzök visszaolvasni majd. Mindenki dolgozik mi, meg iszik. Meg az asszonyt nyüstöli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
''a barátait az ember maga választja. viszont a testvért belléb@sszák...'' olvastam egy levelet, ez ugrott be róla

-
Racecam
nagyúr
Jó, ebbe ne menjünk bele, szerintem akár hol is harap, abból már jól nem jösz ki.

-
BlacKSouL
addikt
''...úgy néz ki hogy ma se kapok trippert...''
-
ngabor2
nagyúr
valaki adjon hirtelen egy 700 megás cdrw-t. a dvd-olvasó az jrott cd-t nem olvassa, az rw-t és a dvd-t igen. egy cd-t akarnék kiírni... erre sehol egy újraírható darab

-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy amiket ott találsz, azok (Kolombusz) fórumtárs előző nickjei

, az meg hol van?A nevéből ítélve szabolcsi település lehet ha jól tippelek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

''

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/350.gif)