Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Itt vagyok én is, magyar idő szerint sem nagyon írogatnak
.Egyébként úgy fél éve vagy kicsit régebben nyomatják a 19 szálas cigiket, mivel így asszem más adókategóriába esik, és így olcsóbban tudják adni, na meg kicsivel többet fognak rajta.Egyébként itthon a LIGHT felirat is megszűnt minden cigiről mondván, hogy megtéveszti az embereket 
Az Andrási utat meg nemtom hol van, így bagózok tovább

Egyébként ez a Marbi, női cigi, kóstold meg a pirosat, én azt szívom jóideje na az emberes
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
w98!.. a legfontosabb
... elfelejtettem..
más: a (rég)volt elnökök miért bírnak ekkora fontossággal/szereppel? tényleg kérdem, mert ezt nem egészen értem (pontosabban értem, de nem látom, mennyit tud osztani/szorozni jelen sorsuk alakulása) (bár butterfly effect... ki tudja, carternek lelövik a fakkos ujját, és erre bush többet sosem csajozik be, vagy ilyesmi)
hol az a pont (ha van), h egy ilyen csávó aszongya, h hagyjatok má a faszomba, unom a napszemüvegeket meg a vókitókikat.. nem teheti meg? -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezzel együtt:
'If you are the owner of this blog or web-site, you can fixe this problem by adding the domain to this key.'
És ebben van egy link ide: [link].
MOD: Amúgy olyan, mintha két linket összekopizott volna a tisztelt Huncutseggű úr, a második teljesen döglött, az első úgy fest működik: [link].
p -
Lord Zero
addikt
-
jeges
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
nekem nem tetszik különösebben. vannak rajt' nagyon jó nóták is, de nekem az igazi chili a mother's milk, blood sugar, one hot minute vonalon mozog. hol vannak már az olyan nóták, mint a suck my kiss, blood sugar sex magik, stone cold bush, aeroplane, coffee shop és hasonlók? most van helyette stadium arcadium. ne értsétek félre: vannak ezen az albumon is nagyon jó szerzemények (pl. snow, storm in a teacup, stb.), de közel sem üt akkorát, mint a 90es évek eleje környékén. nekem.
(#2287: nohát, grat az új avatarhoz)
[Szerkesztve] -
válasz
tiv83us
üzenetére
Mostanában inkább boros lettem, a sör az a nyár itala, na meg voltunk hétvégén Villányba, és igencsak finom borocskákat kóstolgattunk, valahogy meghozta az étvágyam
.
Evribodi:Most nem kívánok jó reggelt, mert tegnap reggel is fel akart döfni a szarvával a pörkölttöltelék, úgyhogy csak lazán Jól ittvagyok
Még 2 nap ezzel együtt és vége ennek a retek délelőttös hétnek 
-
Algieba
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Egy kis őrület jó fűszere minden alkotásnak.
Miben nem értünk egyet?
Általában rugalmasan állok hozzá mások világnézetéhez. Élni és élni hagyni.
Élem az alkotók ''romantikus'' félparazita életét a szegénységi küszöbön. A gond viszont kell, feldühít, és ha dühös vagyok, cselekszem, megmozdulok és előbb-utóbb alkotok is.
Szóval nem kell bedőlni a majd megfagyok dumámnak. A megfázás, a betegség tüzet csihol és felfokozza az élet vágyat, mert a testi baj mindig egy kicsit a halál rémképét vetíti az ember elé.
A művészek szeretnek élni. Senki se higgye, hogy az alkotások rossz körülmények közepette jönnek létre. A sok gond után mindig van egy happy rész. Ekkor alkotnak a művészek.
Én is. És most türelmesen várok begőzölve az idilli jó lét dombocskára, melyre felfeküdve megírhatom a 4. regényemet.
Furcsa vagyok, de ez a védjegyem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
pont mondani akartam azt is, amit hofi. nem idézni, mert ahoz túl régen hallgattam... az a munkás, aki nem tart otthon legalább 2 tálca sört azelőtt, hogy nyitna a bolt, az száradjon ki! de úgy látom, ti is bölcsek és előrelátóak vagytok.
(hehe, valamelyik nap gondolkodtam (!
), hogy honnan is van ez a ''bölcs és előrelátó'' kifejezés, amit igen gyakran használni szoktam. aztán mosolyogtam rajta
) -
válasz
tiv83us
üzenetére
ez nem vicc! akklimatizálódni kell.
tavaly, amikor 42 nap után hazajöttem a szaharából ( nappal 50 fok, árnyékban, de éjszaka se kevesebb, mint 35!),
én is fáztam itthon, amikor 25 fok alá ment a hőmérséklet...
rázott a hideg, de úgy, mint aki beteg, lázas, stb.
kb. 3 nap volt, mire megszoktam ezt a hideg klímát.
szóval ezek tényleg komoly dolgok. -
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Eletem egyik legjobb 3 oraja volt, hangom meg most se nagyon van, a kezem faj a tapsolastol, a karomban izomlaz van a csapolastol, a labam faj a sok dancingtol

Istenek es isteni volt minden, koszi szepen, huztam aludni
ui: RHCP rulz!!!
ui2: Es udv Wayne-nek es Edward-nak akik kihoztak a stadinbol
/Upszidejzi
/
Aktív témák
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Bíztatni meg abszolult nem kell, van még egy decike az üveg alján, aztán nemtom mit tegyek kétségbeesésemben

- tiv83
.Egyébként mi az a tax???

![[kép] [kép]](http://anyblacl.blogdreams.hu/userfiles/77893.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/1111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/2222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

), hogy honnan is van ez a ''bölcs és előrelátó'' kifejezés, amit igen gyakran használni szoktam. aztán mosolyogtam rajta
Ja, és a fogam is nagyon fáj