Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Habár mostanába csend van(éjjel)!