Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Sorozatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Habár mostanába csend van(éjjel)!