Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Tényleg 21-es port, már összekevertem a torrentes portokkal

Azt a külföldi adatbázist hogy kéne használni? Az oldal megvan, ez is kiírja az ip-ket, hogy honnan vannak [link] na de itt mit csináljak? Szolgáltatók szerint kéne letiltani ezeket? Most itt van az ip, amiről próbálkoztak:
217.79.190.131
Namost ha ezt a címet letiltom, akkor arról nem tud többet belépni. Nade ha van egy új ip-je (tegyük fel dinamikus ip-je van) akkor ugyan úgy tud tovább ostromolni nem? Vagy azt be lehet állítani hogy attól a szolgáltatótól ne tudjanak belépni hozzám?
(lehet majd inkább megkereslek msn-en ha nem leszek ilyen fáradt meg időm is lesz rá) -
Winner_hun
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Igazság szerint ettől függetlenül is kerestem már ilyen helyet, hogy hol lehet ezt kideríteni csak ez most hirtelen aktuális lett

Ha rámegyek a találatoknál a whois-re, akkor kiadja a szolgáltató információit, vagy mit, de azt, hogy ki honnan (melyik településből) használja az ip-t, azt nem.
Azt hiszem, hogy van ilyen, ami kiírja, tiv írta, megkeresem, hátha megtalálom. -
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet utánajárni hogy melyik ip honnan származik?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ühm

Akkor keltem, siettem suliba
Csak még épp felnéztem ide. -
Winner_hun
félisten
Érdekes ez a szóaláhúzásos cucc, beléptem egyik topikba, szavak aláhúzva, bejelentkeztem és nincsenek aláhúzva. Azán kiléptem és megint alá van húzva, szóval ha be vagyok lépve akkor nincs aláhúzva. Mindenesetre kilövöm, van más oldalon is ilyen hirdetés. (vagy mi
) -
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Guglit én is elviselem adblock plus-szal

Az az egy hiányzik ebből az adblockból hogy az swf fájloknak a helyét nem tünteti el, legalább is még nem sikerült rájönnöm
A képek mintha ott sem lennének (más oldalon tapasztalom) tök jól eltűnnek, de ez nem akar. Bár legalább nem villog össze-vissza. -
Winner_hun
félisten
Valaki mutatna nekem egy olyan hsz-t amiben ez a key-es dolog bennevan? Mert még nem blokkoltam de még nem is találkoztam vele
-
Winner_hun
félisten
ez még jól jöhet thx

-
Winner_hun
félisten
Legalább volt időm megcsinálni a mobilarénás nyereményjátékot, ([link]) számomra az 5-ik kérdés több perc guglizást igényelt, mire biztosra be mertem jelölni a számomra helyes választ.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Jah azt láttam

Ha lefeküdnék aludni, 6-kor akkor is kelés suli miatt, 3 óra alvás után meg olyan lennék mint a mosott szar, ha fent maradok úgy sokkal jobb egész nap, legalább tudok aludni este
Mellesleg nem értem én ezt a ''mod akarok lenni'' dolgot, lehet, hogy rosszul látom a helyzetet, de nekem az jött le hogy tizenéves srácok akarnak modok lenni, de hogy minek
(talán elmesélni haveroknak suiban hogy moderátor lettem a péhán jupppíííí
) Valami erős hatalomvágy lakozhat bennük vagy nemtom
Ott volt pl Kolnay. Na rajta röhögtem egy sort, hogy mod akar lenni
-
Winner_hun
félisten
Hmm nemtok aludni

-
Winner_hun
félisten
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061127/hgrw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Egy program amibe (legálisan) füvet nevelhetünk
Kell neki adni vizet, foszfort, káliumot és nátriumot meg néha nyírni kell. Ha meghal akkor el lehet szívni
o_O
mod: helyesírás, copy-paste nem a legjobb ötlet ész nélkül
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ejjj, egyre jobb ez a nap

Hogy miért?
1. Megvan a magyar érettségi (igen, pótérettségiztem mert megvágtak évvégén és nem mehettem érettségizni, mellesleg a szóbeli, amitől paráztam elég jó lett, van esélyem a 4-esre, így 2 3-as és 3 4-es lesz a végeredmény (vagy fordítva, de azt inkább ne
))
2. Úgy néz ki meglesz a harmadik denevér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Winner_hun
félisten
ojjeeee, igenigenigenigenigen megvanmegvanmegvan

ez most kellett
-
Winner_hun
félisten
Kösz az infót, őszintén szólva ezt teljesen elfelejtettem

-
Winner_hun
félisten
Firefox beállításban tudna nekem valaki segíteni? Mert nem boldogulok, próbáltam már mindent (csak azt nem, ami kéne, de mi az?)
[link] -
Winner_hun
félisten
Osztálytársam múlthéten mondta hogy érdekes hangokat ad ki a winyója. Tegnapelőtt a winyónak annyi lett.
Ma gyakorlaton asszongya:
''Ki az a hülye, aki legyalulja az ujját?''
10 perc múlva 3 mm-t legyalult a mutató ujjából. Mázlija volt, hogy ennyivel megúszta.
Mondtam neki a halállal el ne kezdjen poénkodni
-
Winner_hun
félisten
tudod mit....szarjal sunt

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Miért nem Nyékládról van szó

-
-
Winner_hun
félisten
A jobb oldali googles hirdetéseket valahogy le lehet hekkelni jobb oldalról?

-
Winner_hun
félisten
Tud valaki kínomban röhögős szmájlit?

-
Winner_hun
félisten
nemvagyokfáradtnemvagyokfáradt
felvettem magam msn-en
ehh, de nem tok magamnak azonnali üzenetet küldeni, csak mailt

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
XX
-
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Családi házas? Mert öcsém is kapott
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
elvileg 55 perc, az alapelvekben is az van, de személyes tapasztalatként mondhatom, hogy volt, hogy több, mint egy órát nem böngésztem, visszajöttem és be voltam jelentkezve
(más sem volt a gépnél és a böngésző is be volt zárva, szóval nem frissíthette magát)
akkor ezidő alatt bátran szöszölhetek a hsz. megkreálásával?
word vagy jegyzettömb rulz
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Na mostmár mittudomén hogy mi kell neked, a definíciók:
fókusztávolság: geometriai sugár fele
Fókuszpont: a geometriai sugár felénél van.
de ahhoz, hogy azt kiszámold, hogy az izzót hova tegyed azért, hogy egy pontba legyen a fény azt nem tudom. Vegyél lézert
de ehhez szerintem kéne tudni a tükör méreteit az ívét illetően
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A képek mintha ott sem lennének (más oldalon tapasztalom) tök jól eltűnnek, de ez nem akar. Bár legalább nem villog össze-vissza.

) Valami erős hatalomvágy lakozhat bennük vagy nemtom

![[kép] [kép]](http://s2.supload.com/files/default/n%E9vtelen-20061128100459.bmp)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/taps.gif)