Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ez gondolom ez az új feature több pénzt hoz a konyhára....
-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is remélem... nagyon idegesített, mikor megláttam a belépés nélküli állapotot, de megkönnyebbültem, mikor a belélpés után a régi rend fogadott

-
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valahogy nincs kedvem visszacaplatni abba a boltba, ahol egyébként se szoktunk nagyon vásárolni, most is a gyógyszertár miatt voltam ott ad-hoc. Lehet, hogy ez lustaság, de még ha le is fotóznám, ki ne mondhatná, hogy leittam belőle egy decit.... De lehet, hogy egyszer megváltozom...

[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Annyit nem ér meg a dolog...

Kaptatok ti is a Budapest Bankos állevélből? Nincs horgász engedélyük az én banki adataimra....
mégis küldtek, pont a céges e-mail címre. Ezt pedig csak céges környezetben használom pld KSZF. Egyre profibb a kivitelezés... remélem hamar megtanuljuk, hogy ezzel mit kell tenni->kukajárat. Én azért adtam nekik egy fake azonosítót... -
kymco
veterán
A zacsi nem volt lukas
Dabas Tej volt az áldozat (vagy én?)..... Pontosan 9 dl... és mivel hitelesített a mérőedény (laborban használaos üveg edény...), tényleg pontos.... -
kymco
veterán
Szintén retro: Most vettem egy liter zacskóstejet.... majd mivel ilyet rikán veszek átöntöttem egy mérőedénybe, mert a hűtőben csak így tudom tárolni.... Az egy liter tej pontosan 9 dl volt... Az olcsó hús 10%-kal drágább...

-
kymco
veterán
Az elmúlt két nap rémálom volt számomra... 39 fokos láz egy meglett embernek, végtagfájdalom, fejfájás, hányinger..... Még netezni sem volt erőm....

Érdekes volt a hűtőfürdőm... előtte lázcsillapítóval 38,7, utána 38,9.....
Ilyen szörnyen már nagyon rég éreztem magam..... -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Irigyellek, én már megfőztem az ebédem is......
-
kymco
veterán
Szép álmokat!
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
7-kor ébresztettek
a gyerekek..... -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Eddig nekünk sem volt gondunk....
no mindegy mennem kell aludni, mert van még két hús-vér gyermekem, akik reggel 7 körül ébreszteni fognak, az tuti..... Jó éjt! -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Csak a lábamon van egy horzsolás... biztos a lépcső. A paprikajancsi ütései erőtlenek, a rugása töketlen volt (a barátai keze között próbálkozott)... ellenben elakadt a lélegzetem, mikor fojtogatott... de ennek nincs nyoma.....
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Azért bánom, hogy annyira ideges lettem, hogy ököllel vertem a bejárati ajtójukat.....
Szegény feleségem félt a lakásban... nem igen tud segíteni, állapotos, még jó, hogy nem avatkozott bele.... -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
És még mindig nem tudok aludni.... Bár most már csönd van....
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Hát igen... népi játék ez a villanyóra kapcsolgatás
-
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Nem gyakran teszi, de ez a két nap betett nekem... ököllel vertem az ajtaját, mert kikapcsolta a csengőt.... egyébként ő is átlós szomszéd....
Folytogatott ez a paprikajancsi, rugdosott, verte a fejemet, miközben a többi engem és időnként őt is le akarta fogni... kevés sikerrel.... én nem vagyok egy bunyós tipus, utoljára 16-20 éve verekedtem..... lehe, hogy 25 is van...
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Eltaláltad...

Sőt tegnap is... és ma hajnalban elszakadt a cérna... én nem akartam verekedni, de a társasházi szomszédom egyik vendége igen... Egyenlő erők álltak szemben
... én voltam pizsamában egyedül, de meglehetősen idegesen, ők pedig négyen..... Az az egy paprikajancsi folyamatosan ütlegelni akart, meg rugdosni, a szük lépcsőházi folyosón, én pedig csak csendet akartam hajnali fél egykor végre... -
kymco
veterán
Egy fél órája majdnem összeverekedtem a szomszédommal...

-
kymco
veterán
Az UNION-nál van a Casco-m, és sokallom a havi 7.000 Ft-ot, Gondoltam, hogy netrisken megnézem a legkedvezőbbet... nos az union kijött 5.600-ra és 4.500-ra is.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, aki azt mondta, hogy nincs tévedés.... az új kötésű biztosítások kedvezménnyel együtt olcsóbbak, mint a hűséges partnereké....
Támogatta az ötletem, hogy szüntessem meg, majd kössem újra.... ez nelkem éves szinten akár 30.000 Ft-ot is jelent....
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fojtogatott... a francba, ezt benyeltem...