Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Valaki legyen kedves felvilágosítani!
Elképzelhető, hogy keresdekelmi forgalomban, legálisan lehet kapni eredeti DVD filmeket 1000 Ft-ért?!
Én vagyok alultájékozott, vagy tényleg ennyire lementek a DVD árak? És szerintem nem is gagyi filmek:
- K-Pax
- Hölgyválasz
- Amelie csodálatos élete
- stb...
Szóval ezek butított verziók, vagy hol van itt az átverés?
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kivételesen ma egy valódi konyhatündér főzött rám, aki meg is érdemelné, hogy berendezzek neki egy teljes konyhát, úgyhogy részemről nincs panasz.

-
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Vidd el dokihoz, csináltassatok egy teljes kivizsgálást! Remélem nem vesekő van nála kialakulóban.
-
Gh0sT
addikt
Nincs valami törvényi szabályozás arra, hogy minimum hány fok kell legyen a munkahelyen az ideális munkakörülményekhez? Lassan megfagyunk és szarnak a fejünkre...

-
Gh0sT
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
175 az egyéni csúcsom. Tegyük hozzá, hogy ezt 7-8 Jägerrel sikerült elkövetnem, így nyugodtan lehet élni a dopping gyanúval. Szerintem 10-12 feles környékén már erősen sanszos lenne, hogy versenyben legyek veled, amennyiben a rezonatív helyzetváltoztató mozgáson kívül másra is futná részemről.
-
Gh0sT
addikt
Höhö, Viktor0610 mennyire precíz.
Egy másfél éves postra is képes reagálni: [link] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az ige a bugyál. Bugyálni az agyat lehet, de csak meg, vagy el.
-
Gh0sT
addikt
Az -ít képző jellemzően melléknévből képez igét. Jelen esetben a szótő az őrült, mely véghangzóhiányosan fog tőváltozáson átesni. Az őrjít lövésen nincs miért terjedt el, a nyelvtani szabályokat figyelembe véve az őrült-ült+ít=őrít lenne a helyénvaló.
MOD: Ez a ''j'' valami ejtéskönnyítő lenne tán'?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jó még az is, amikor másik oldalról szúrnak be:
![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/happy/057.gif)
Istenkirály szmájlik vannak:![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/party/fest18.gif)
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Amikor először csináltam ezt a tesztet, akkor olyan 60-60% körüli eredménnyel zártam. Hiába na, leszarom, hogy kinek milyen feje van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gh0sT
addikt
Vásárolni kéne menni, de ilyen időben a kutyás sem küldeném ki.
Hát hogy lesz így ebéd? -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én még azt szerettem régen, amikor volt Win98 és XP a gépemen, hogy mindegyik automatikusan átálította az időt egy-egy órával.
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nehéz így írni?

-
Gh0sT
addikt
Péntek van: dzsínszdéj és még el is lehet késni!

-
Gh0sT
addikt
Van valamilyen élettani hatása a retek és meleg kakaó kombónak? Be merjem vállalni? Tapasztalat?
-
Gh0sT
addikt
Szeretek este hétkor melóhelyen lenni... Szeretek szombaton dolgozni...
Örülök, hogy meghallgattatok. -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mgenytougdam, vaszűlónlíeg nem vgyaok dexiszláis.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akarom!!! Tesztet ide nekem jól!

-
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel az eredménnyel egy gyengébb női mezőnyben simán helyt állnál már...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gh0sT
addikt
Hol vagyok?
-
-
Gh0sT
addikt
Oh, épp nézem az '56-os emlékmű avatását... Az elmúlt hónapokban volt alkalmam végigkísérni eme gyönyörűséges ojektum létrejöttének főbb állomásait.
Üssetek agyon, de nem tetszik! -
Gh0sT
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tolmácsot ide, de gyorsan!
Ki ismeri ezt a szót: ''nyakorkotmet''?
Gondolom a szótő a nyakorkot, de hiába cserélgetem ki a betűket, egészítem ki tetszőleges magán- és mássalhangzókkal, értelmet sehogy sem akaródzik nyerni. Még a nyakpörkölt áll hozzá a legközelebb, de azt meg nem szokták sodorni. Vagy ez valami török hagyomány?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Vidéken ha időpontot kérsz, akkor átlagosan 1-2 hét múlva mehetsz vissza, hogy érdemben foglalkozzanak veled. Nálam egyetlen egyszer fordult elő olyan, hogy pont a forgalmimat kellett intéznem és a gép kidobott egy fél órán belüli időpontot, de nem tudtam elfogadni, mert semmilyen dokumentum nem volt nálam.
Aktív témák
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én vagyok alultájékozott, vagy tényleg ennyire lementek a DVD árak? És szerintem nem is gagyi filmek:

Egy másfél éves postra is képes reagálni:
Szerintem szép!