- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Homelab racionalizálás 2 (APC SRT2200)
- 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kingston Fury 32 GB DDR4 3200 MHz bontatlan
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX5060 8GB!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 16 Playstation 4
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,

egy férfi két eset ez egyik csatornán..