Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,

egy férfi két eset ez egyik csatornán..