Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szólógitárnak hívják. Ez az, ami a dallamot játssza a zenekarban. Van még basszusgitár (lásd az iménti linken) és ritmusgitár, ami megintcsak kísérőhangszer.
Egy jó rockzenekar is hasonlóan épül fel, mint egy klasszikus vonósnégyes: első és második hegedű, brácsa (mélyhegedű) és cselló. A különbség annyi, hogy rockzenekarban általában egy dob-szett is bekerül a képbe, és nincs (illetve ritkán van) két szólóhangszer. De mint látod, az alapok jó régóta ugyanazok.
p -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Valami fogast evett gundelesen spenóttal.
Illetve felét hazahozta...
Ne is mondjatok semmit, én is tudom, hogy arra ruhákat kellene akasztani...
Én bezzeg a sajtkrémleves után még benyomtam egy óriási tál cigánypecsenyét (hallod, tiv?
) lilahagymás paradicsomsalival, levezetésnek egy emberes adag gesztenyepürét, és mindezt leöblítettem 4 cent jégerrel, fél lityó narancslével és egy kávéval. Most eléggé el vagyok pilledve... Éhes még valaki? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az 'our' nem személyes, hanem birtokos névmás. Miénk.
p -
parandroid
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
1,4-es. Vicces kis jószág volt ez a maga formabontó dizájnjával. Egyszer majdnem vettünk egyet (akkor még nem volt gyerek). Második autónak elsőrangú, és biztosan nem fogod semmivel összekeverni a parkolóban. A béna kis fhanszialelkű extravagánsok vegyék csak a Twingót, az igazi hardcore nonkonformista Ford Ka-val jár.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
Beszélni magyar nem menni, szánofabiccsisz?
Ja, és ha már nyelvészkedünk, ez valami olyasmi, ''már felmerült benned, de sosem mertél megkérdezni'' dolog nekem. Ennek az utolsó szónak használjátok egyáltalán a többesszámát, amerikaiak? No mert hogy ha ugye mezei többesszám, akkor sonofabitches, ha meg formailag nézem, akkor vagy ''sons of some bitches'', vagy ''sons of a bitch'' ugyebár az esetleges rokoni kapcsolat (illetve annak hiánya) függvényében.
No mindegy, csak úgy eszembe jutott, elég rosszul vagyok, gondoltam ti is legyetek kicsit rosszabbul, mentem, kialszom magam...
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újszülöttnek minden szoftver új...

p -
parandroid
félisten
Volt az a mondás a játékokról, meg hogy mivé válunk a számítógépes játékok hatására, meg hogy mennyit játszottunk a pacmannel. Valakinek az aláírása is volt, de nem tudom pontosan felidézni...
MOD: Meg is van, gugli rulez:
''Ha a számítógépes játékok befolyásolnák a személyiségfejlődést, akkor a PacMan-en felnőtt nemzedék ma sötét termekben színes bogyókat bekapkodva szaladgálna, miközben repetitív elektronikus zene szól.''
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezzel együtt:
'If you are the owner of this blog or web-site, you can fixe this problem by adding the domain to this key.'
És ebben van egy link ide: [link].
MOD: Amúgy olyan, mintha két linket összekopizott volna a tisztelt Huncutseggű úr, a második teljesen döglött, az első úgy fest működik: [link].
p -
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Ha már váltás, javasolnám esetleg a következők valamelyikét:
''Ha a hörcsög szörpöt szörcsög rátörnek a hörcsög görcsök.''
''Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsög görcsök.''
''Szörcsög-e kis táljából az aranyhörcsög, ha bántják a görcsök?''
Utóbbi egy Rigó Béla vers, lásd még: Kaláka - Nálatok laknak-e állatok?
Nekem is volt két hörcsögöm, egyiket Luke-nak hívták, a másikat Leia-nak, de nem bírtak valami sokat...
p -
parandroid
félisten
Légies barátunk ritkán jár bevásárolni. Viszont a netes kínálatot legalább ismerhetné.

600-1000,- Ft között teljesen jó filmeket lehet kapni amúgy, de manapság már az újak is hamar 2000,- Ft körüli szintre kerülnek, és onnét akciózzák őket tovább.
Kontrasztként ajánlanám mindenki figyelmébe a zenei CD-k és újabban főleg a könyvek árát!
neduddki: Ugye nem a mi adagunkat kínálgatod most???
p -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Szekszárdon volt egy teljes söröző a Rolling Rock feelingre kihegyezve: beülős boxok, Marylin Monroe poszterek, óriás kivetítő, amcsi kaják, és persze Rolling Rock. Kíváncsi vagyok megvan-e még, vagy hogy ilyen néven van-e még meg. Szekszárdi van itt? Egyébként én azóta iszok Heinekent pótlásként.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hogy teljes legyen a kép:
Volt az a vidám nyári történet néhány lelkes fiatalról, akik horgász-szákban szerették volna lehűteni a napi betevőjüket, az azonban náluk kevésbé bírta az italt...
Volt szó valami búvárok bevonásával végzett mentőexpedícióról is, de pontosan nem emlékszem, mert amikor olvastam, akkor annyira kellett röhögnöm, hogy nem bírtam koncentrálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyiránt mint kiderült: az egy másik tó.
Mindez persze nem zárja ki, hogy a jelenlegi szennyeződés megjelenéséhez a megemlíthetetlennek köze van. Sőt.
p -
parandroid
félisten
[link]
Valaki kinyitotta a piákat a víz alatt... Vagy csak megtalálták, nézeteltéréseik támadtak, és egy barátságos vérfürdő keretében osztoztak a szajrén.
p -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Fene tudja. Azért a tartós merevedésre és a multiorgazmusra vonatkozó hirdetés ott jobboldalt kicsit szívenütött. Emlékszem anno az index főhelyén a klitoriszcsiklandozó péniszgyűrűs bannerre. Na, ennél már csak az van lejjebb... Vagy valami képes szexpartner kereső aktív banner.
p -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Mutasd meg őket a kutyusnak, hátha megtér. Ezeket a rétegigényeket egyébként sajnos nem ismerem. Vízszámoláshoz esetleg nincs valami jó kis speckó monitor? Most CRT-m van. Compaq. 15''-es. És reggelente még nagyjából olvashatóan éles a képe, de pár óra múlva már szép homályos. Gondolom lassan a végét járja, de sajnos nincs pénze a cégnek új monitorokra...
Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.
p -
parandroid
félisten
Érdekes, a konyhafelelős bevonása után is ugyanez volt a közös családi álláspont nálunk is. Egyébként azért is nem cseréltünk tűzhelyet, mert bár szeretnénk, de pillanatnyilag eléggé a végén van a beszerzési listának, jórészt éppen újszerű állapotának köszönhetően, habár szépnek semmiképpen sem mondható.
p -
parandroid
félisten
Nem, az a másik házban maradt, nem tartottam rá igényt, amelyik magyar szót nem ismerem, az nem is fontos.
Katica: Családsegítő és gyermekjóléti szolgálat mindenhol van, utána kell nézni a telefonkönyvben.
Agyasima: Talán nekik vagy a szociális gondozóknak (ha vannak) vana legjbb rálátása a rásorultságra, és általáan az osztást is elvállalják.
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Nesze: [link]. Most a költözés miatt nincs értelmező kéziszótáram, de ha tudtam volna hogy ez iylen lelki törést okoz neked, akkor megnézem, mit ír.
Természetben amit kapok juttatást, azt helyben kell elfogyasztanom. Az üzem területéről kihozni tilos. Mert hülyén nézne ki, hogy mindenki két vödörrel a vállán átvetett vízhordófán megy haza.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
klite
MOD: Három változata is van. A basic szinte semmivel nem ugrik össze, a standard-del már előfordulhatnak problémák, a pro pedig már problémás. Apósom pinnacle pctv pro kártyájával volt alkalmam szívni vele. Persze a pinnacle szoftvere is egy szarfos ((c) tudjátokki).
p -
-
parandroid
félisten
Dehogyis. De azért törlgesd meg szépen a szád szélét és húzd vissza a második állkapcsodat...
Hehe, megjött d900t a milyen notis topikba, és cinikusabb mint valaha.
Mod: Nézz be az Arckép szerkesztő topikba is a 3768-as hozzászólástól visszafelé, úgy látszik, ma ilyen alienes nap van...
p -
parandroid
félisten
''S ez a véres izé itt a földön, ez is csak fatál és véletlen lehet.''
Jaj ne! Mit tettél Pinggel???
Na mindegy, tedd be a hűtőbe, aztán hozd majd el, csinálunk belőle paprikást. Van még Jéger, ha ez megnyugtat. Meg unicum is, meg még egy csomó minden, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda... Sör perpill nincs, de majd szerzünk addigra.
p -
parandroid
félisten
Látom megint formában vagyunk. Remélem Zero kolléga is időben ideér ezúttal. Mit iszunk ma? Van pár üveg borom, amit semmi kedvem a költözéskor cipelgetni. Kéne hogy fogyjon belőle...
Az Ati RX chipset annak ígérget, aki azt hiszi, hogy minden integrált VGA szar, ebben meg van egy X300, és akkor ezzel menni fog a gétéa. Hehe.
MOD: Látom dosztojevszkiji hangulatban vagy... Ajjajj. Tékitízi, Raszkolnyikov.
p
Aktív témák
- Autós topik
- PH! Darts
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Photos
- NiMH akkumulátor
- Star Wars Outlaws teszt
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve felét hazahozta...
Ne is mondjatok semmit, én is tudom, hogy arra ruhákat kellene akasztani...
Én bezzeg a sajtkrémleves után még benyomtam egy óriási tál cigánypecsenyét (hallod, tiv?
(Ezt a szmájlit most csakazértis.) És remélem hamarosan vérboci kolléga is csatlakozik a friss lakásfoglalók táborához.

Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.
,
. Amúgy is majd valami kerek számnál gratuláljatok, pl 24 nap múlva.