- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...