- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem önzőség, (hanem) önvédelem

Aki tervez az nagyot koppanhat, aki nem tervez az meg nem koppan. (annyira)
''lmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...''.
2. (második, azaz...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szalma fogalmam sincs mi a karmám(a szó jelentését ismerem, nem erre vélzok most), ha tudnám, akkor úgy tennék...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jeges írt talán a lakásról: nem, azt se igazán tervezi, hogy közös lakás, de azért szeretne már olyat , ami nem albérlet, hanem az otthona. És mindketten tudjuk, akármi történne, én direkte ártani nem tudnék neki, inkább mindent hátrahagynék rá (rugalmasan, és persze normális módon ''kérve'' persze a jussom... szal idővel...) , ha mennék is, mert kettőnk közül én vagyok a mobilisabb.
Tulajdonképpen féla kötöttségektől. Enenk ellenére 7 éve velem van. Ki érti ezt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest