Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem önzőség, (hanem) önvédelem

Aki tervez az nagyot koppanhat, aki nem tervez az meg nem koppan. (annyira)
''lmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...''.
2. (második, azaz...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szalma fogalmam sincs mi a karmám(a szó jelentését ismerem, nem erre vélzok most), ha tudnám, akkor úgy tennék...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jeges írt talán a lakásról: nem, azt se igazán tervezi, hogy közös lakás, de azért szeretne már olyat , ami nem albérlet, hanem az otthona. És mindketten tudjuk, akármi történne, én direkte ártani nem tudnék neki, inkább mindent hátrahagynék rá (rugalmasan, és persze normális módon ''kérve'' persze a jussom... szal idővel...) , ha mennék is, mert kettőnk közül én vagyok a mobilisabb.
Tulajdonképpen féla kötöttségektől. Enenk ellenére 7 éve velem van. Ki érti ezt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest