- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kicsit faradt vagyok igy estere
szerdan 1 azaz egy ora alvas utan az 5:20-as vonattal mentem szegedre alberletet keresni, majd hazafele beugrottam kecskemetre, ahol elsorozgettunk zuzoval, aztan nemi alvas utan csutortokon jottem haza
penteken 4 ora alvas utan arra ebredtem, hogy epp basznak valamit flex-szel az ablakom alatt, de mar nem tudtam visszaaludni
este volt az elso miskolci party7 parade, utana after, onnan hajnalban haza, majd 2, azaz ketto ora alvas utan indultam pestre paradera (es a vonaton minden masodik kocsognel volt egy sip, hogy ne tudjak hunyni egy keveset), utana pedig ph talalkozora, majd a ph meet ''afterparty''-jara (ezuton is szeretnek elnezest kerni a hangoskodasert, mind magam, mind a tobbiek neveben)
innen ma 7 ora ertem haza, ugy, hogy meg egy vonatot is lekestem, sz'al 2 orat ultem a keletiben
szoval attol felek, hogy olyat mondanek, amit kesobb megBANnek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest