Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kicsit faradt vagyok igy estere
szerdan 1 azaz egy ora alvas utan az 5:20-as vonattal mentem szegedre alberletet keresni, majd hazafele beugrottam kecskemetre, ahol elsorozgettunk zuzoval, aztan nemi alvas utan csutortokon jottem haza
penteken 4 ora alvas utan arra ebredtem, hogy epp basznak valamit flex-szel az ablakom alatt, de mar nem tudtam visszaaludni
este volt az elso miskolci party7 parade, utana after, onnan hajnalban haza, majd 2, azaz ketto ora alvas utan indultam pestre paradera (es a vonaton minden masodik kocsognel volt egy sip, hogy ne tudjak hunyni egy keveset), utana pedig ph talalkozora, majd a ph meet ''afterparty''-jara (ezuton is szeretnek elnezest kerni a hangoskodasert, mind magam, mind a tobbiek neveben)
innen ma 7 ora ertem haza, ugy, hogy meg egy vonatot is lekestem, sz'al 2 orat ultem a keletiben
szoval attol felek, hogy olyat mondanek, amit kesobb megBANnek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest