Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én igen, ő nem. Szerinte egy ilyen s..r világba minek még egy gyerek is, hogy szenvedjen?

Nők nőügyekbe már leírtam az okait. Nameg persze bennem van az is, hogy lehet el kéne kicsit ''messzebbre'' engednem, vagyis hogyismondjam kipróbálni mit bír el a kapcsolatunk , szétköltözni egy időre, hogy élje a maga világát, és ha még ekkor is mindkettőnknek egymás a nyerő (vagyis úgy érezzük , hogy nem tudunk meglenni a másik nélkül), akkor bátran mondhatom, hogy na minket egymásnak teremtett a sors. Tudom tudom erről mi egyeseknek a véleménye, hogyha ilyen valakiben már felmerül, akkor ott nem oké valami... de figyelembe kell azt is venni, hogy nem vagyunk egyformák, ki jobban, ki kevésbé tudja kimutatni az érzéseit...
Aktív témák
- Spórolós topik
- iPad topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest