Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én igen, ő nem. Szerinte egy ilyen s..r világba minek még egy gyerek is, hogy szenvedjen?

Nők nőügyekbe már leírtam az okait. Nameg persze bennem van az is, hogy lehet el kéne kicsit ''messzebbre'' engednem, vagyis hogyismondjam kipróbálni mit bír el a kapcsolatunk , szétköltözni egy időre, hogy élje a maga világát, és ha még ekkor is mindkettőnknek egymás a nyerő (vagyis úgy érezzük , hogy nem tudunk meglenni a másik nélkül), akkor bátran mondhatom, hogy na minket egymásnak teremtett a sors. Tudom tudom erről mi egyeseknek a véleménye, hogyha ilyen valakiben már felmerül, akkor ott nem oké valami... de figyelembe kell azt is venni, hogy nem vagyunk egyformák, ki jobban, ki kevésbé tudja kimutatni az érzéseit...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest