Hirdetés

Aktív témák

• PeliScan

addikt

válasz VladimirR #2161 üzenetére

Jaja, feljött lábon végülis, a szerelőbácsinál csekély 190e-t hagytam. Csak kiköhögtem vhogy, de gondoltam, legalább jó lesz most a kocsi. Hehe.

A motor jól megy - adddig amíg el nem érem a bűvös 4000 percenkénti fordulatszámot, mert a fölött úgy füstöl, mint 2-3 kétütemű trabant egyszerre. Ha 4000 fölé megyek, mindenki elkezd villogni, azt gondolván h kigyulladt a kocsi. :o Itt pesten azt mondják, h motorgenerál, kb 150e, vidéki szerelőm megelégedne egy szelepszárszimering cserével, ami 30e. Én meg titkon reménykedem benne h a füstölés nagyrészt annak köszönhető h állati öreg az olaj, teszek bele vmi sűrűbbet és jobbat, talán javul. Aztán a váltó nem vált fel az utolsó fokoztaba, csak 5500rpm fölött. Szal vagy 70ig autózok, vagy 120 körül. Erre a gyógyírt itt pesten 200e fölött mérnék, mosonmagyaróváron elvielg lehet h meg lesz pártíze-ből.

Ez még hagyján lett volna, de tegnap este kilazulhatott egy váltóolaj-cső (Bővebben: link) és elfolyt az összes, szal most megint mozgásképtelen. Nem szeret engem ez a kis kurva. :U

Aktív témák