Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
normáktól eltérő. De a felettem levő még jobb.

-
Csak nekem új, hogy ha most a főoldalon középen az ASUS logora kattintok, új oldal jön be, ami összefogja az ASUS-szal kapcsolatos cikkeket?
-
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Regisztrál másikat. Én is elfelejtettem a Parci nevű regisztrációm jelszavát.

-
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

-
Ezt a kanyart nem tudja BMW-vel ennyivel bevenni.
A szakértők sem tudják ezt mindig egyértelműen megmondani. Ugyanis a motoron nincs gyűrődési zóna. Olyan, mint egy nagy kés. És felbucskázik rajtad. Az ablak felé...
Ha megnézed, mi is csak azért éltük túl, mert az A oszlopba csapódott a motor. Ha ablakon jön...
Persze ütközni semmivel sem jó. Főleg nem váratlanul, főleg nem ártatlanul. -
válasz
üzenetére
Eredményeim:
4 csavar és 1 fémlap a bal kézfejemben
14 csavar és 2 fémlap a bokámban
4 csavar és egy fémrúd a bal combcsontomban
egy köteg huzal a jobb térdkalácsban
Ezeken kívül eltört a bal térdem is, a 2 centit vesztettem abal lábamból. Súlyos izomsorvadás jobb combon, bal vádlin. 40 öltés van itt-ott a bőrömön. Háromszor műtöttek eddig, kb kettő még hátravan. 1 hónapot feküdtem kórházban eddig. 7 hétig voltam fekvőbeteg.
Fél év után tudok most 1 mankóval járni. A történtek kimetele még nem látható, most kezsődik a rehabilitáció.
Mindketten be voltunk kötve, légzsák kinyílt. Barátnőm arcát összeverte a légzsák, de ő már rendbejött.
[Szerkesztve] -
válasz
fokukac
üzenetére
S kanyar kijáratában (de még a kanyarban) haladtam 90-nel, szemben folyamatos kamionsor. Egyszer csak 200-zal belémrongyolt fékezés nélkül szemből egy motoros. Mivel én sem láttam, ő sem látott, fékezés se nagyon volt. Előzött a drága. Széttépte az autóm, levágódtunk az árokba, fordultunk párat tetőn. 85-ös főút.
Bővebben: link Ezen a linken egy video található. Közülük volt az egyik. A felvételen látható, hogy a szakaszon (ezen a szakaszon történt a baleset is) szinte végig 200 felett mennek, de ha üres az út, akkor 270-280.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/jimtonic/size2/11182430.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/jimtonic/size2/11182429.jpg)