Hirdetés

Aktív témák

• rATdrAgOn

senior tag

válasz _Volkovy_ #2908 üzenetére

Szvsz ez csak duma. :)
    Igazabol akkor tudod meg mire kepes a vas, ha varatlan helyzetben teszed probara. :)
    Meg esetleg extrem idojarasi korulmenyek kozott. :)
    Nem tudsz te meg semmit, maximum sejtesz (bocsika :DDD) - a tudashoz sok-sok km es sok-sok ev kell. Aztan vagy elered, vagy nem. En magam is meg csak az osveny elejen jarok. :DDD
    Amugy nem tudom, hogy te hany eves vagy, en mar korant sem az a tinedzser tipus, talan emiatt latom az egesz kozlekedessel/autovezetessel kapcsolatos kerdeskort kicsit maskeppen - engem hidegen hagynak a loerok, a gyorsulas 100-ra (amit persze azert ha olyan vas kerul a kezem koze ki szoktam probalni - szigoruan nem kozuton ;]), az ilyen-olyan elektronika stbstbstb. Ha kozuton vagyok, akkor en mar nem csak arra figyelek, hogy en mit csinalok, hanem arra is, hogy masok mit csinalnak - idaig bejott, jopar fiatalabb gyerek az izmosabb vasnak koszonheti azt, hogy egyben maradt o es apuja kocsija, hogy lattam, hogy mit csinal, segitettem neki abban, hogy a szabalytalan cselekedet be tudja fejezni es utana mar arra megy amerre akar. Ezert nem szoktam annyira felkapni a vizet azon, ha valaki 50-es teruleten hajt 70-el, nem indexel, stbstb. Probalok a szabalytalankodora is vigyazni, mert ot is varjak valahol. Nem ugy mint egy masik kartacs ebben a totyikban: [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79586[/L]
    Ez a hozzaallas pedig meg igen messze van a tudas leghalvanyabb kezdetetol. De torekedni kell ra. :)

Aktív témák

Hirdetés