Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szvsz ez csak duma. :)
Igazabol akkor tudod meg mire kepes a vas, ha varatlan helyzetben teszed probara. :)
Meg esetleg extrem idojarasi korulmenyek kozott. :)
Nem tudsz te meg semmit, maximum sejtesz (bocsika :DDD) - a tudashoz sok-sok km es sok-sok ev kell. Aztan vagy elered, vagy nem. En magam is meg csak az osveny elejen jarok. :DDD
Amugy nem tudom, hogy te hany eves vagy, en mar korant sem az a tinedzser tipus, talan emiatt latom az egesz kozlekedessel/autovezetessel kapcsolatos kerdeskort kicsit maskeppen - engem hidegen hagynak a loerok, a gyorsulas 100-ra (amit persze azert ha olyan vas kerul a kezem koze ki szoktam probalni - szigoruan nem kozuton ;]), az ilyen-olyan elektronika stbstbstb. Ha kozuton vagyok, akkor en mar nem csak arra figyelek, hogy en mit csinalok, hanem arra is, hogy masok mit csinalnak - idaig bejott, jopar fiatalabb gyerek az izmosabb vasnak koszonheti azt, hogy egyben maradt o es apuja kocsija, hogy lattam, hogy mit csinal, segitettem neki abban, hogy a szabalytalan cselekedet be tudja fejezni es utana mar arra megy amerre akar. Ezert nem szoktam annyira felkapni a vizet azon, ha valaki 50-es teruleten hajt 70-el, nem indexel, stbstb. Probalok a szabalytalankodora is vigyazni, mert ot is varjak valahol. Nem ugy mint egy masik kartacs ebben a totyikban: [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79586[/L]
Ez a hozzaallas pedig meg igen messze van a tudas leghalvanyabb kezdetetol. De torekedni kell ra. :)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest