Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Integra
titán
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:) -
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal... -
MUŁĐER
addikt
BASH,nem akarok indiszkrét lenni,csak érdekelne,mióta élsz kinn?És hogy mentél ki?Jó, tudom repülővel. Csak gondolom a kezdet nehéz volt...csak mert én is szeretnék külföldre menni élni/dolgozni, csak mondjuk nem ilyen messze,bár ki tudja...szóval szeretnék hallani pár, ezt az akadályt sikeresen vevő ember tapasztalatait.
De ha nem akarsz nem kell válaszolni,ez a te magánügyed végülis... -
-
tiv83us
veterán
-
biker
nagyúr
rossz a lista, nincs rajta DEN! :D:D:D
DEN (1)
Den
PH! nagyúr (4):
Alvin_ti4200: Bővebben: link
divot: Bővebben: link
erdoke: Bővebben: link
twollah: Bővebben: link
PH! kedvence (13):
_Volkovy_: Bővebben: link
biker: Bővebben: link
Gab: Bővebben: link
Gorneck23: Bővebben: link
Keitaro: Bővebben: link
Panther: Bővebben: link
PeliScan: Bővebben: link
Polesz: Bővebben: link
rog: Bővebben: link
Superman: Bővebben: link
tildy: Bővebben: link
Vikthor: Bővebben: link
Viktor77: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
ehh, hamar lecseng ez a doom-mizéria is (remélhetőleg), oszt megen' visszatérnek a csendes hétköznapok :DDD
mindenesetre nem teljesen értem, ha vki a doom3 miatt reggelt, méér irkál az összes játék-topikba :F
gondolom, a srácnak dinamikus ip-je van, ezért felesleges az ip-t letiltani :U -
Cardinella
aktív tag
Üdv, Bash! :)
Természetesen feltűnt, hogy nem vagy mostanában; de remélem a problémáid megoldódtak(-nak). Azt hittem ''szabadságon'' vagy, és valami kellemes helyen nyaralgatsz éppen.
A fülest azóta is rendületlenül hallgatom, ilyenkor mindig eszembe juttok gaboRF-fel együtt, és nagy-nagy hálával gondolok Rátok.:)
A legjobbakat kívánom Neked; és remélem, hogy rövidesen rendeződik a helyzeted!
:) -
PeliScan
addikt
Gratulálok a monitorodhoz! Kicsit irígykedem is a plusz 1.1'' miatt. :P
Topicot viszont sajna még én sem nagyon tudok mondani neked... viszont kigyűjtöttem az eddighi monitorokkal foglalkozó topicjaim, remélem megtalálod, amit keresel! A legelső link,m amit a legvalószínűbbnek tartok, és az utcsó, amit a leginkább nem.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34656&start=#msg[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6984&start=[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35162&start=#msg1[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30249&start=#msg3[/L]
(illetve volt egy ''Ne higgyetek a TFT őrületnek; Deawoo 719B eladó!'' topic még, de ez a piacban volt, tehát automatikusan törlésre került pár hónap idle után;de gondolom nem ezt kerested. :P)
Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest