Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
divot
veterán
Áldozat: Gyurcsók úr, nem tudom mozgatni a karomat.
Gyurcsók: Na és most?
Á: Most már jobb.
Gy: Mozgassa.
Á: Da akkor nagyon zsibbad.
Gy: Nem baj, mozgassa. Na, mozog?
Á: Kicsit.
Gy. Azért az fejlődés, nem?
Á: De.
Gy: És a zsibbadás? Szűnik.
Á: Kicsit.
Gy: Mennyire?
Á: 40%
Klassz. :D -
divot
veterán
Azonnal kapcsoljatok a Budapest TV-re: Gyurcsók megint távgyógyít. :DDD
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Ne aggódj, nyomjuk helyetted is orrvérzésig. :DDD
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
A meleg tényleg fölnyomja a vérnyomást.
És más megoldás nincs? -
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Szerintem vizsgáltasd meg a kobakodat.
Nekem eddig egyszer indult el csak úgy, de az egy ötnapos erdélyi lagzi harmadik éjszakáján történt, elképesztő mennyiségű házi pálinka elfogyasztása, és minimális alvás következtében. Egy pillanatra nagyon megugrott a vérnyomásom, és ettől alpattant egy ér. -
divot
veterán
1 gigás chello-t nyomom, bár most, hogy egyre kevesebbet töltök le, elgondolkodtam a 786-ra történő visszalépésen. (Még egy év van hátra a hűségnyilatkozatból.)
-
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nagyon vacak dolog ez, én már kétszer is szívtam, és mindkét alkalommal vga kártyával, szerencsémre azok az eladók tisztességesek voltak, és egy nap alatt visszakaptam a pénzt, vagy ment gariba a cucc. (Az egyik boldog emlékezetű Savtót volt. :DDD)
Sajnos annyira drága minden, hogy időnként muszáj a bolhán vásárolni. Van egy-két dolog, amit soha nem vennék használtan, de pld. a bolti bruttó árakat nagyon nincs kedvem kifizetni egy-egy vga kártyáért. Csak ha ilyen Harryplotteres sztorija van az embernek, az megingatja a hitét a fórumban.
Nemrég vettem egy 1.5gigás MuVo-t 35K-ért. 50 volt az eredetileg meghirdetett ára, toltam egy emailt, hogy 35-ért elviszem, és azonnal jött a válasz, hogy rendben. Na ettől meg berezeltem, hogy ha a bolti 60-70K-s mp3 lejátszót ennyire olcsón adják, akkor ott biztos valami turpisság volt. Elmentem a talira, odaadta a srác, néztem a szettet: a lejátszóról a fólia le sem volt még szedve, a fülest ki se csomagolták, kipróbálni meg nem tudtam, mert nem volt rajta zene. Egyszer élnük, belevágtam, mert nagyon rendes arcberendezése volt az eladónak, de azért hazaérve remegő kezekkel toltam rá az usb portra... Szerencsére flott az egész, tehát igencsak jó üzletet kötöttem. De ezekben a priznicekben mindig ott van a bukta lehetősége. Aztán, ahogy olvasgatom a fórumot (no és a saját tapasztalat), lassan már kiszűrtem azokat a figurákat, akiktől soha nem vennék semmit. Marad a néhány nagypofájú díler :DDD, azokban jobban megbízom, mint a totál no name srácokban. -
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hmm... Anno vettem Harryplottertől egy 9500@9700PRO kártyát fél év garival, ha még jól emlékszem. Persze megnéztem a papírt, de közben mutogattam a saját kártyámat, mert ilyen cserés vásárlás volt, szóval picit figyelmetlen voltam.
Ami otthon derült ki.
Ad 1. A gari még két napig volt érvényes.
Ad 2. A kártya tényleg hibátlanul modolható volt, viszont a büdös életben nem érte el a PRO órajelét.
Ad 3. Amikor Harryplotter továbbértékesítette az én régi kártyámat, olyan tuning órajeleket adott meg, amiket még én sem értem el vele, pedig több hét alatt lőttem be a vga végét.
Ez lényegesen kevésbé gáz történet, mint Kalandoré, de mondjuk a kettő együtt már elgondolkodtató. -
divot
veterán
-
divot
veterán
Kíváncsi lennék, hogy szombat óta vásárolt-e valaki Doom3-at valamelyik szaküzletben :F
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Neked most már annyi! ;] Ezzel a tetteddel föliratkoztál a szeleburdi, minden lében kanál újoncok listájára. :DDD
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Dehát működik a topic :F
-
divot
veterán
Volkovy nem akarsz átnézni az olimpiai topicba? Kellemes reggeli vitába keveredtem, és ha megjelennél néhány hozzászólással, mindjárt felértékelődnék a vitapartnereim szemében. :DDD
-
divot
veterán
31 évesen, ha véletlenül valamelyik skac szevaszt köszön, este pezsgőt bontok. :D
-
divot
veterán
Föltettem ezt a Street Legal demot, hát, csúnya. De nagyon. Töröltem egyből.
-
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az a baj, hogy a tartósra csak olyan ellenpárok vannak, amiket hivatalos szövegbe nem igazán lehet beilleszteni. Mert az elég furán nézne ki, hogy ócska hatást kelt. Pedig ez az igazság, ugyebár. :P
-
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Könnyen kopó, hamar kopó, gyorsan kopó hatást kelt.
-
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Gyönge.
-
divot
veterán
Az vajon miért van, hogy a másfél gigás mp3 lejátszót a totalcommanderben 1,4-nek, a windows alól viszont csak 1,35-nek látom, mégis 1.42G-t lehet rá feltölteni :F
-
divot
veterán
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Minek? Ez miért nem jó? Valamelyik másik topic már 2600-nál tart.
Szerk: gratulálok! :(
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Feltöltöttem a kedvenc dalaimat a MuVo-ra: 260 szám, 18 és fél órányi mp3. Most egy darabig nem kell reggelente gondolkodnom, hogy milyen muzsikát vigyek magammal. :)
-
divot
veterán
Éjfélkor behalt itt minden. :F
-
divot
veterán
Ha valaki az Eurotours irodával akart utazni, és van bent pénze, most kapaszkodhat: Törölte az Eurotours utazási irodát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala - közölte az MTV Teltextje.
Az Atlasz Biztosító Rt. utazási ágazatának értékesítési igazgatója, Horváth Péter megerősítette: az Eurotours csütörtökön csődöt mondott.
A külföldön lévő utasok hazaszállításáról jelenleg folynak a tárgyalások.
A szakmában már két éve mondták, hogy baj lesz. :((
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Láttam egy hullócsillagot, de az repülő volt. Még szerencse, hogy nem pazaroltam el valami tuti kívánságomat egy charterre. :DDD
-
divot
veterán
Volkovy kigyógyult a papagájkórból. :DDD
-
divot
veterán
Ezt most kaptam. Bugyuta, de aranyos: Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására. :) -
divot
veterán
Tildy, ha erre jársz: valamelyik nap kérdezted, hogy egy bizonyos összegből mennyi marad nettóban. Nos úgy tűnik, hogy túlságosan jószívűnek gondoltam az államot. :( Most kapta meg ugyanis a feleségem a fizetési papírját, ami így néz ki: Bruttó: 193498, amiből a nettó:115314 forint. Tehát majdnem a fele vész el már ebben a nagyságrendben. :((
-
divot
veterán
Én meg közben túltettem magam a nem kedvelő főnök ügyén, és elhatároztam, hogy sokkal többre fogom vinni, mint ő. :) (Pozitív gondolkodás :DDD)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- EAFC 26
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest