Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek, élek! :)
Charley továbbállt. Több, mint másfél napig úgy volt, hogy közvetlenül nálunk fog partot érni, de az utolsó órákban fordult egyet, és így tőlünk kb. 70 mérföldre délre ért partot 145 mérföld/órás (233 km/h) széllel a 4-es kategóriájú hurrikán. Punta Gorda-n elég nagy pusztítás volt, többen meghaltak. Nekünk is evakuálni kellett, a házünk a B zónában van, a melóhely a C éd D zónában. Az A, B és C zónákban élőknek kötelező volt elhagyni házukat péntek reggel 6 óráig. Munkahelyről is el kellett volna mennie mindenkinek, végül a nagy tanácskozásoknak az lett a vége, hogy maradunk. Ezúttal szerencsénk volt. Csütörtök délután 3-tól péntek éjfélig dolgoztam, közben aludtam 1,5 órát. Tegnap éjszaka hazaértem, aludtam 3 órát, és nemsoká megyek dolgozni megint. Két napig előtte csak pakoltunk, most legalább egy hét lesz, mire visszakerül minden a rendes helyére.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- PC Architech Branding
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest