- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
jeges
senior tag
i pack up all my things and walk away
i don't want to hear another word you have to say
i've been waitin for so long, and just found out there's something wrong
there's nothin' will get better if i stay
there's no need to explain anymore
i tried my best to love you, now i'm walkin out the door
you used me, you decieved me
and you never seemed to need me
but i bet you won forget me when i go
since i've been lost in dreams
pretending thet you care
and now i opened up my eyes and found it all been just a great-big fairytale
yeah i been lovin' you so long
i don't think i know how to forget you
but the way the things have been
i think i'm better off alone than to be with you
(you don't love me it's plain to see)
there's no need to explain anymore
i tried my best to love you, now i'm walkin out the door
you used me, you decieved me
and you never seemed to need me
but i bet you won forget me when i go
(elvis presley: farytale) -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
én így emléxem, rémlik, nagy felhördülés vót, pont azér', mer' olyan, mintha vki a mr vagy jr rövidítést védte vóna le.
aztán az is lehet, h végül nem védték le, de mire ez kiderült, már mindenki nevet változtatott. de poénnak nem rossz ötlet. :) -
jeges
senior tag
őőő...ha jól emléxem, annak idején mc hammer-ként indult, aztán vmi csávó levédte az ''mc'' előtagot, és az összes ''mc'' nevűnek új nevet köllött keresnie :D
jót röhögtem rajta akkoriban, hammer is akkor ''rövidített'' :DDD -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
hát ez gyönyörű...
szép nap ez a mai, srácok, ki vágja fel először az ereit a kora miatt? :Y
:DDD -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
én nem adnám oda, inkább meginnám az ''egészségére'' :D
és nem vagyok alkoholista...áááá, nem :DDD -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
izé...jó nyaralást! :)
ha hazagyössz, úgyse úszod meg a komplett élménybeszámolót :DDD -
jeges
senior tag
Ahogy mondod, és éppen ma este mentem el vásárolni. Fél 8-kor indultam, és majd 11 volt mire hazaértem, a 6 óra mínusz miatt pont lecsaphattam volna a gazemberre. 2 nap alatt több mint 20 nick lett már bannolva a Doom 3 őrület miatt, bár ez összesen 3 embert takar. Remélem jól szórakoznak. :( :(((
ehh, hamar lecseng ez a doom-mizéria is (remélhetőleg), oszt megen' visszatérnek a csendes hétköznapok :DDD
mindenesetre nem teljesen értem, ha vki a doom3 miatt reggelt, méér irkál az összes játék-topikba :F
gondolom, a srácnak dinamikus ip-je van, ezért felesleges az ip-t letiltani :U -
jeges
senior tag
mi történt itt hajnalba'? ámokfutás+hsz-törölgetés(+esetleg ban)? :Y
-
jeges
senior tag
Sziasztok!
Vérig sértettek. :O
Nagyon nyomja a begyemet, ezért kipakolok.
Remélem az Off-topikba belefér.
Ha nem, akkor megint le leszek hülyézve.
Na mindegy.
Megszoktam.
Szerintetek miért jó valakinek legyökerezni egy embert csak azért mert az egy mások számára evidens kérdéssel fordul az Azonnali kérdések órája topic olvasóihoz?
Nem lehet, hogy szerencsétlen azért fordul oda, mert választ szeretne kapni a kérdésére és meg van győződve arról, hogy az ottaniak tudják a választ?
Piszkosul megbántott. :O
Mi a véleményetek erről az idióta jelenségről?
Mármint arról, hogy beugatnak, hogy ''hülyegyerek, még ezt sem tudod''. :O
Vagy csak én találkoztam eddig ilyennel?
Hova lesz a világ? :O
És bocs.
[Szerkesztve]ha normális hangon teszed fel a kérdést, úgy a válaszadót minősíti ez a típusú hozzáállás. van, aki nem gondolkodik, mielőtt ír, de ahogy a német mondja: ''take it easy'' :)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- GAMER PC! Ryzen 9600X / RX 9700 / 32GB DDR5 / Strix B650e-i / 1TB NVMe / 750W! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD RED WD80EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest