Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Most jövök rá, hogy néha olcsóbb egy szoftvert megvenni, mint ellopni. Nincs vele macera, hogy igy kell feltörni, úgy nem működik, az eredetihez magyar kézikönyv csini doboz meg szép cd-k járnak és még a netre is fel lehet vele menni :)
Megjött hozzá a hangulatom ! -
Esmein
nagyúr
Félelmetes milyen topicok képesek nyílni.
(Itt félegyházán 20 sec + 90 sec volt az össz tüzijáték és nem volt túlsűrítve... ) -
Esmein
nagyúr
Ma sem jött a posta. Sajnos van egy nagy hibám, és néha előnti az agyam a vörös köd, főleg ha kicsit morcos vagyok. Holnap bemegyek 12:10-kor és fölbordítom a pultot kisasszonyostul mindenestül. 2 hétig használják a lóvémat.
-
Esmein
nagyúr
Én boltoltam bobsurffel egy palominot. Mikor kiszerelte, észrevette, hogy nincs meg a sarka, de mivel azt mondta így használja régóta, megvettem. Azóta sem csalódtam, jó kis proci ez. Szemernyi kétségem sem volt, hogy át akar vágni, sőt, találkoztunk Neonoize-al meg egy haverjával is :P
-
Esmein
nagyúr
Nagyonoff : Észrevettétek már, hogy a kaszáspók milyen lassan zuhan, ha agyonvágjátok ? ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Szerintem meg támogassuk Kalandort, mit szóltok ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Messziről jött ember mond amit akar, amíg be nem bizonyítja...
Egy gyomorszájon térdelésnek annyi lehet a következménye, hogy kb 10 percig összeszarja magát de az isten se tudja rádbizonyítani. Lehet még továbbá tökönrugni és nyitott tenyérrel felpofozni, mint régen a rabszolgákat. -
Esmein
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Engem sem vertek még át itt. Nem is igazán aggódom, ha nagy érték van írunk adásvételit. Bár én inkább mostanában csak eladtam dolgokat...
-
Esmein
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Bocsánat uram, hogy átvertük, de most nagyon szükségünk van egy új shimano váltóra ...
Abszurd nem ?:) -
Esmein
nagyúr
rákerestem arra, hogy search, a googliban:
search.com,altavista,yahoo,My Exite,Lycos,Alltheweb és csak a 7. helyen google. A kis szerény :) -
Esmein
nagyúr
Nem működik. És használt tárgyakra itt a ph-n 3 nap a próbagari, ha nála nem próbálod ki. Ha nem adja verd ki belőle. Nehogy már egy moderátor itt a ph-n legyen átbajornitva.
-
Esmein
nagyúr
Ha csütörtökön reggel 9 órakor nem őrjönhg a postás, hogy nekem a kezembe akarja adni a lóvét, amit igazából múlt kedden kellett volna megkapnom, akkor bemegyek, de olyan durván elküldöm valamelyik nőági rokonához a tisztelt postai alkalmazottat, hogy sírógörcsöt kap és két évig pelenkázni kell...
-
Esmein
nagyúr
Nyihihi, engem felvettek a kóterba ! :P
Egyetemi kollégista leszek ! -
Esmein
nagyúr
De irigylem emvy-t hogy ott lehetett az Astralon ...
Na majd legközelebb. Ha jönne MWNN vagy Tikal szóljon valaki :) -
Esmein
nagyúr
Ahol a state trooperek ilyen járgánnyal mennek ...
-
Esmein
nagyúr
eldobható érzetet, egyszerhasználatos érzetet :)
-
Esmein
nagyúr
Mi volt tegnap pesten ? Jó sok helyszinelő meg tűzoltó nyomult a nyugatinál délután ...
-
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
A lépcsőházban kaptam el a postást és nem hozta a lóvémat. Olyan mérges vagyok hogy nagyon.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Ha holnap sem jön a postás, akkor nagy patáliát csapok.
-
Esmein
nagyúr
:P
Beírtam jól, h mi történt velem, de titkon azért reméltem, hogy a védelmemre kelsz :)
Írtam egy csinos kis levelet is nekik, hátha válaszolnak majd rá, azt is be fogom szúrni. Nagyon felhúzta az agyam az a kis 25> éves csajszi. mintha ő lenne a király húzogatta a vállát meg flegmáskodott... -
Esmein
nagyúr
Hehe :)
Postára se megyek többet, ez volt az utolsó. -
Esmein
nagyúr
A néni olyan hangsúlyban hajtott el, hogy utcán megütöm ...
-
Esmein
nagyúr
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot. -
Esmein
nagyúr
... csak előtte kifújom a gőzt, mert még csúnyát írok...
-
Esmein
nagyúr
Bementem a nagypostár, hogy jónapot kívánok ez és ez a gondom, épp a k*rva anyámba nem küldtek el, hogy mit képzelek odamenni 10 napon belül.
Most írok egy kedves hangú emailt azt hiszem... -
Esmein
nagyúr
Ha bemenyek a postára a kis csomagfeladófecnimmel, akkor nem kell megvárni a postást ? Megint nem jött. Kezd kicsit begőzölni az agyam.
-
Esmein
nagyúr
Moderátorok, nem lehetne valahogy népszerűsíteni egy kicsit a PH! seti teamet ? Kirakni egy hírt, vagy valami hasonló, nagyon inaktív/csekély számú a banda...
Nem tudom mi lehet a baj, pedig hallattam a postások párzási énekét is. Nem igaz, hogy a zuhanycsobogásra nem jöttek elő :(
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kezdek begurulni. Tényleg lehet mérges leszek a postára, 7 napja várok a jussomra, ebből 5 munkanap.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én egy ilyen után sztem lecsüccsenek 10 percre, hogy relaxáljak egyet 180-as pulzussal...
Felgyújtom mostmár a postát egy fél nájlonkanóccal, még mindig nemjött ez a díszétől fosztott karácsonyfa.
Lehet le kéne zuhanyoznom, mindig akkor bír csöngetni, mikor a zuhany alatt vagyok...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Na én meg lassan belépek a kedvencek körébe...
-
Esmein
nagyúr
Alig várom már, hogy valaki megnyissa a 3 milliót visszaadnád-e topicot ...
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csakhogy nforszban lehet tolni neki 215-ig a fösöböt :)
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Lásd adataim.
180/220 is olyan mint a 133/166. -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Aida ram olvasás 133/133 2200 mega.
aida ram olvasás 133/166 2400 mega
aida ram olvasás 133/200 2400 mega. -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
most is felul van hajtva és hidd el gyorsabb :)
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem kell engem félteni ... Adok neki.
166/200 túlhajtóm a dramot paloval, unlockolom a kis dögöt és tolok neki egy jó 180-as fsb-t ott már 440 mhz, és ott is megy neki a 2-2-2-5. Vagy teszek alá egy nforsz deszkát, meddig tart :P
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A gyártó szerint ha 3.3-ig tolod neki a feszt, akkor még nem döglik meg.
[L]http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=6ab39554d425134957686ab19d448007&postid=342269[/L]
ez 3.1 V-on van és nagyon jól skálázódik felfele.
Láttam már 580/2-2-25-öt is, igaz az nem 3.3 volt volt :) -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Elvileg szőrén csere leszen :)
De nagyon félek, hogy nem és most nem tudok kp-t költeni ezekre a csodás modulokra ( amik mellesleg 3 volt felett meglódulnak picit :) ) -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ja, oké :)
I wish I could put my fingers on Gab's bh-6-s. -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Milyen winbondod van neked ? bh-ch# ?
-
Esmein
nagyúr
Lehet ma már nem jön ki a postás :(
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tetszik a narancssárga.
-
Esmein
nagyúr
nekem 107 még.
-
Esmein
nagyúr
Ha utánvéttel adtam fel valamit, és ma érkezett emg délelőtt a cucc, akkor holnap számíthatok arra, hogy megjön a postaman ? Kihozza egyáltalán a lóvét, vagy be kell slattyognom érte a postára ?
-
Esmein
nagyúr
Szoktam én enni mindenfélét, de a kedvenc kajám mégiscsak ez. Most pl levest csinálunk :)
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest