Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem teljesen az őrs mellett volt igazándiból, hanem kicsit lentebb...Elég csendes volt.
A másik albi a wesselényinél van, az nekem kevésbé tetszik, de most már a tököm kivan az albikereséssel.Pedig 2 napja tök boldog voltam, erre semmit nem ér , hogy vasárnap irtunk volna ala, kiadta a no:(
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ja van ketto.Egyiket tuti nekunk adna a csaj, akinel neztuk, csak se huto, se semmi szinte.es korfolyosora nez...
A masik az ors mellett van valahol, de meg kene keresni a teloszamot, mert igy fejbol nem tudom...ÉS azt sem hova raktam el.Na az is bejott nagyon nekem, kar hogy a paromnak nem annyira... -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Kinéztunk bp. szel utcaban egy albit.Mar le volt beszelve, hogy vasarnap irjuk a szerzodest, es fizetjuk az elso havi kauciot.Ma hivott a no, hogy valaki goyrsan kifizette a 2 ho kauciot, igy neki adja ki.Pedig nekunk igerte.Ilyen igenyes lakast meg eletemben nem lattam, es csak 50E ft lett volna....
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
EZ számomra természetes, és mindig is az volt.Soha nem értettem, hogy felejthet el odakinn valaki magyarul.
Mellesleg, ki tudja mit hoz a sors. Viszont Új-Zélandot kb. már 5 éve nézegetem magamnak:)Márcsak a repülés miatt is:D
Twollah:pestet egyébként is utálom.Szal itt nem maradnék....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Haver kinn van new york mellett valahol 1 hónapra, egy pékségben melózik heti 5szor 3 óra vagy mifene.24 ezer hungarian local credit/hét, amit kap.
-
tildy
nagyúr
Mi ma kaptunk utanvetes jegesmacit;]
-
tildy
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Nyugi ebben gondolkodom.Pilis és környéke a kedvencem.Legjobban valami eldugott falucska tetszene(Pilisborosjenő, vagy Csobánka), kár hogy sokan így gondolkodnak, jól felmentek az árak.
Végszükség esetén mégis lemegyek Komáromba dolgozni, és veszek Komarnoban házat.
(Egyébként ezek a lakásárak...kész.Persze vidéken vannak már 2-3 milláért tökjó kis házikók, csak ott meg meló nincs:( ) -
tildy
nagyúr
Egyébként meg, így jobban átgondolva, csak Budapesttel van bajom.PErsze csak itt van elérhető, jó munkalehetőség...:(
Vagy csak vidéken nem tűnnek fel a dolgok ennyire?Vagy ott több, szebb élmény adódik, ami ezt kompenzálja?Fene tudja.
Jelezém, hogy a helyesírásom miatt javítgatok bele soxor a hozzászólásomba.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
FIkázni csak a számomra nem tetsző dolgokat szoktam.Pl. a Magyar építészetet sosem fikáznám, ellenben azt, hogy egy nyamvadt 3 ezer forint/vödör festékre nem futja, de a francos rózsaszin ruzsra igen pl. a 8. kerben a tavaszmező út környékén, nos azt fogom fikázni a későbbiekben is.(Nem igaz, hogy nem bírják lefesteni, látszanak még az 56os repeszdarabok is:(:(:( )
Na mára azt hiszem kidühöngtem magam...
faster:ha hiszed ha nem, ott is vannak (emberi) rossz szokások.Pl. nem tudsz senkivel egy jót vitázni. Mert tök kedvesen fordul feléd.(Ottani magyar hölgy mondta).Szal nem fenékig tejfel ott sem az élet.(Néha hiányzott az itthoni mentalitás, persze nem a kreszben;])
Lehet túl idealista vagyok??
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hát de nem is mákostészta...Azért megpróbálom felvenni a kesztyűt.Ha nem jön össze, megfogadom a tanácsod.
szerkesztve:
I_am: Huh ezzel kapcsolatban ha megnyilvánulnék, akkor nagyot kapnéka fejemre. Nagyon nem tartanátok hazafinak.Úgyhogy csak annyit mondok , nekem mindegy hol lakok, persze próbálok olyan helyen, ahol ugyanannyi erőfeszítéssel nem egyik napról a másikra élek.
Ígérem legközelebb csak akkor hozom fel azt az országot (ahol egyébként elég keveset tudtunk kommunikálni, egyszerűen a zárkózottságuk miatt, ez nem is tetszett), szal csak akkor, ha valaki kérdez ezzel kapcsolatban valamit.
Egyébként meg, én teljes mértékben megértem azokat , akik kimentek innét, de minden tiszteletem azoké , akik szenvedések árán, de maradnak.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Gondolkodtam beszálljak-e a vitába, vagy ne..(még mindig b@ssz@ a csőrőm az, hogy azt mondtad volkovy, hogy menjek vissza oda, ahol voltam, sőt ne is jöjjek haza.Nem értem mikor tettem keresztbe neked....)
A mai naphoz , és a vitához nem fűzök hozzá semmit, max annyit, hogy mindenki, (így jómagam is) szálljon kicsit magába, gondolkozzon el a viselkedésén(oszifő mondta anno, hogy mindeki számoljon el 10ig, ha mérges és csak utánna nyissa ki a száját) és higaddtan dumáljon.
Jó persze én beszélek, aki nem így tesz soxor...De szánom -bánom:(:(
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudja valaki, nyáron miért nem lehet diákoknak helyközi bérletet venni???????:Y
-
tildy
nagyúr
Örömmel jelentem be, hogy aug 16tól ismét dolgozom:)
-
tildy
nagyúr
Na most meg nagy gebasz van....Felvettek a s.....shez és a n...ához is:(:O
Nem tok dönteni...
Vgayis midnekt helyre mennek, de ugye csak egy lehet...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... -
tildy
nagyúr
ÉS pénztárca a földön, hm?
Ne jöjjetek azzal , hogy gazdagok.Csak azóta azok, mióta olajat szednek fela tengerből.Előtte elég csórók voltak, mégis evidens volt.Talán nem véletlen az sem, hogy ausztriában ki volt írva:Magyar ne lopj.Ez persze nem jelenti azt , ha magyar vagy , akkor lopsz is, de pár kedves honfitárs biztos ''jóhírünket'' vitte.
Volkovy:meglepően kedves vagy velem azok után, hogy nem is tudom kitől tudtad meg, hogy megnyerted a ph!-n a tft moncsit.Micsoda pálfordulás, gratulálok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem én tettem, hanem egy ismerősöm.De elég közeli emberke volt.Azóta ilyen vagyok, régen valószínű én is eltettem volna ksi érték esetében, nagyobb értéknél(>5000)) viszont megpróbáltam volna megtalálni a gazdáját.
És igen, meglepett, hogy mindeni ezt tenné.Pont úgy , meglepett, ahogy norvégiában az, hogy minden elhagyott tárgy ott hevert a földön és senki nem vette fel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hát ilyen esetben inkább nem. Csak elég közel üttöttem már meg hasonló miatt a bokám.azóta én talált tárgy ügyben próbálok becsületes lenni.De senki nem áll mellém.Mindenki mindent eltenne.Ebből van elegem:(:(:(:(((
Sőt még kárörvendenek is rajtam.Ez az ami betett.Ennyi.
Egyébként oda már többet nem írok, sőt ide sem.Ennyi.
Peliscan: én csak javasoltam mit tegynen.Nem mondtam , hogy nekem van igazam, és csak és kizárólag, hanem nemtetszésem fejeztem ki.A véleménynyilvánítás meg mindenkinek szabad joga.Most így jártam, senki nem állt mellém.LEsz ez még így se.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Úgy döntöttem jegelem magam pár napra.Tudjátok, a mimóza lelkem miatt.Legrosszabbul a tapsikolós smiley esett. Elegem van az itthoni mentalitásból, pakolok, csomagolok, visszamegyek norvégiába.Ott legalább becsületesen lehet élni...Amíg meg nem jellennek a magyarok.
Sziasztok. -
tildy
nagyúr
Nincs valakinek valami bruttó/nettó bértáblázat?
Esetleg annak is örülnék, ha valaki megmondaná 240nek mennyi a nettója.... ja 240E -
-
tildy
nagyúr
Ugye ha most megeszem 2 füstli virslit , 1 zsomlevel, akkor nem fogok elhízni?Ubisali az még mehetne mellé?:)
-
tildy
nagyúr
Na tegnap meséltem, hogy peliscannak akartam valamit küldeni, íme:
Miért , eddig nem tetszettél neki?
Mindenesetre részemről a vélemény ez a barátnőd felé, még ismeretlenül is: :(
Talán túl kemény vagyok, vagy nem annyira nőies, mint mások, sőt nem si trendi, de ez azért már túlzás.
Bakker és ha azt mondaná , hogy intimpiercing, mert az tetszik neki????:(:(
Én is szeretek a páromnak tetszeni, de ez akkor is túlzás.Majd én döntöm el, mi a jó nekem.
Egyébként ha belemennél, akkor inkább gyantával, jó?Különben olyan borostás leszel két nap után egész testeden, hogy nacsak... -
tildy
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nyugi, ott van twollah még nagynak.Meg lassan (sajnos) én is az leszek.
-
tildy
nagyúr
Peliscan :tegnap irtam jo sok szoveget, erre elment a koliban a net.Na majd ha felérek pestre megint, bepostolom.
Egyébként elég gáz lenne ha ez a mellkas borotvalosdi elterjedne.Én már azt is utálom, hogy nyáron ennyit kell nekem is, no letemre.Na jó nekem kicsit más helyeken...De akkor is.Szerencsére erre si jo a lezer.Majd egyszer megcsinaltatom a fontosabb reszeket. -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Egyébként 5ből 5 nő azt mondaná, hogy ne legyen szőrös a férfi. De szerintem hülyeség ilyesmire rávenni a párunkat, vagy ez alapján pasit választani.
Isten biza, ha férfi lennék, jól elküldtem volna apárom a sunyiba ilyen ötlettel.Ha nem felelek meg neki olyannak amilyen vagyok, akkor elmehet.
Mások véleménye: itt
[L]http://www.mellesleg.hu/noimagazin/tabu/taboo.php?id=212[/L]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Neharagudj, de elég hülye ötlet, szerintem.Már az is túlzás , ha a férfi a hónaljában leborotválja, na most ez lesz a divat?Nem te vagy az első, aki ilyet kérdez...Múltkor egy ismerős kérdezte meg, hogy mit csináljon uilyen szituban.Ez kész.Komolyan mondom , amai nők ilyen szempontból hülyék, ha ilyet várnak el.
:Y:Y:Y
Szerintem jó van az úgy ahogy van...
Mellesleg tudom, mi a nőkkel szembeni elvárás is ilyen téren.Csak éppen intim részeken iszonyat szúros ha borotválja az ember, sőt ki is serceg.(piros lesz, pattanásos.)
Tudom , hogy ez az ideál, de rohadtul utálok megfelelni ennek a trendnek, csak épp muszáj:( Mert megszólják az embert...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Micsoda problémák.Én is épp az utolsókat rúgom, de én a hőség miatt:((
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest